kızlar hamilelik nasıl geçiyo hemen yoruluyomusunuz
ben yoruluyorum ya önceden tazı gibi koştururdum şimdi 10 dk yürüyünce nefes nefese kalıyom
eller ayaklar çok şişiyo kusenimde hamile benim gibi deil şişimiyo biyeri
elimdeki uyşmayı hiç demiyorum sabah ekmek kesemedim
papatya güzel bir isim bulmuşsun beğendim canım
zeynoda okul a giderken başta arıza çıkarır sonra alışır inş.
bizde kızımızın ibmine nihayetinde karar verdik ve ipek te hem fikir olduk....
yaren kızımın ismini listeye eklersen sevinirim..
gözün aydın canım :teytey::teytey: bende .ipek ismini beğenmiştimalkisalkisalkis
günaydın güzel anneler..
geçmişi okuyamadım hiç vaktim olmuyor..doktordan gelip güzel haber alanlar gözleri aydın olsun.....
çakırgözllü dün gitmişti doktora.bugünde gidecekmiş.inşallah mutlu haberler getirirsin bize.dualarımız seninle...
seldacım senin oglun nasıl.artık sadece beklemedemisiniz...anlat bakalım.....
ben zeynonnun kreşiyle ugraşıyorum iki gündür iyiydi.bugün sabah gitmeyecegim diye agladı moralim bozuldu.yolda güzel güzel anlattım oynayacaksın.arkadaşlarınla falan diye.ikna oldu ve gitti bakalım.
bizde kızımızın ibmine nihayetinde karar verdik ve ipek te hem fikir olduk....
ben yoruluyorum ya önceden tazı gibi koştururdum şimdi 10 dk yürüyünce nefes nefese kalıyom
Bende çok fazla yorulma olmuyor Esmacım, henüz şişlikte yok parmağımdaki yüzügüm aynen duruyor, ayakkabılarım aynı genişlikte, göbeğimde çok çıkmadı, bilmeyenler hamile olduğumu anlayamıyor.
canım hayırlı olsun ipek hanımın ismi çok güzel..bizde kızımızın ibmine nihayetinde karar verdik ve ipek te hem fikir olduk....
Günaydın Papatyacım, benim oglumda dün okuldan geldi bir daha gitmiycem diye ağladı çok canım sıkıldı, geçen seneki ögretmenleri başka okula geçmiş, bu yıl yeni gelen ögretmende dün gitmiş başka sınıfla birleştirmişler, yanındaki çocuk sürekli vurup duruyormuş öglen gidip konuşucam bu ne böyle yaaa, egitimmi veriyorlar yoksa çocukların psikolojisini mi bozuyorlar anlamadım.
İsmiyle yaşasın inş, İpek güzel isim canım.
Bende çok fazla yorulma olmuyor Esmacım, henüz şişlikte yok parmağımdaki yüzügüm aynen duruyor, ayakkabılarım aynı genişlikte, göbeğimde çok çıkmadı, bilmeyenler hamile olduğumu anlayamıyor.
Günaydın Papatyacım, benim oglumda dün okuldan geldi bir daha gitmiycem diye ağladı çok canım sıkıldı, geçen seneki ögretmenleri başka okula geçmiş, bu yıl yeni gelen ögretmende dün gitmiş başka sınıfla birleştirmişler, yanındaki çocuk sürekli vurup duruyormuş öglen gidip konuşucam bu ne böyle yaaa, egitimmi veriyorlar yoksa çocukların psikolojisini mi bozuyorlar anlamadım.
kıyamam ona ya:teselli: konuş tabi canım okul çocukların gelişimi için çok önemli sen binbir zahmetle doğur elalemin yaramaz çocukları dövsün ne ala eğitim sistemide bir acayip oldu gitti anlamadım :sm_confused:
ne güzel ya benim zor geçicek heralde biraz
bebeğimin bir rahatsızlık verdiği yok ama vücudum değişiklere alışamadı sanırım akşamları balon gibi oluyomm iştede zorlanıyom artık 8. aya kadar çalışmam gerek ama olmucak galiba
canım hayırlı olsun ipek hanımın ismi çok güzel..
ben de sabahları uyanamıyorum walla millet ilk zamanda uyurdu ben kusmaktan uyumadım simdi sabahları kalkamıyorum...
Halimden memnunum çalıştığım için aşırı şişmek ve irileşmekten korkuyorum, şimdilik hamile değilmişim gibi gidip geliyorum bakalım şu iki ayıda atlatırsak gerisi kolay. ben yılbaşında kadar çalışıcam hatta ocağın ilk haftasıda işte olurum büyük ihtimal.
benimde ne elim ne ayağım ne yüzüm şişmedi Allaha şükür topuklu ayakkabılarımı bile giyebiliyorum sadece göbişim kocaman ordanda herkes anlıyor hamile olduğumu :CüvCüv: esmacım sen çok tuzlu falan mı yiyorsun genelde şişliği tuz yapıyor diyorlar ama yinede belli olmaz herkesin vücut yapısı farklıdır fisfisfis
canım belki 7 aydan sonra şişersin bazı ları öle oluyormuş
bende ocak ayını çalışabilirsem çalışıcam inş. tahmini doğum 1 mart benim
aslında çalışmak iyi gelir son aylarına kadar doğumun kolay olması açısından herşeyin hayırlısı inş. bi avazda anlamadan doğururuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?