Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bugun kızımızı gorduk yuzde yuz kız bugun acmıs ayaklarini hemen doktora bak dedi ayagini yuzune getiriyo nasil yaramazliklar yapiyodu cok yuzelde poz verdi saolsun bize ben cok su iciyorum diye doktor cok iyi dedi suyu hareketleri onun icin cok iyi dedi su iyi diye doktor ultrason yapmaya calisiyo oda durmadan ona vuruyodu kaydirigubbakcemile3 458 gr olmus kızımız 22 cm ddoktor haftasina gore cok iyi dedi bu arada 3 kilo almisim:kedi: ama doktor normal sikma canını dedi bana
tatlım ben istanbuladan değilim. teşekkür ederim yine de davetin iin kaydirigubbakcemile3geldim kızlar bu sefer tüm istanbullular toplanalım ama yaaa.... 3 kişide gerçi biz çok eğlenmiştik ama kalabalık olursak daha zevkli olur eminim... maviyeşil, akpak, havvaesen, ayshe85, sevilay,snm başka atladığım var mı istanbuldan olup adını yazmadığım hepinizi bekliyoruz.....
cevap yazamamıştım canım mesajına. sıkıntımı paylaşmak iyi geliyor hepiniz çok sağolun. ben diyebilsem zaten sorun olmayacak da ben şunu yap bunu yapma diyemiyorum :kedi:Hiiiç sende istifini bozma sen öle san keyifmi çatcak...acabaaaa.....bence durum garip gelcek ona.............sen keyfine bak güselim ye yemeğini bak oğluna sen büyüt miniğini afedersin e....k gibi akşam eve gelcek sana ve bebğine bakmak zorunda o düşünsün buna ne olduda ban bakmıyo artık.................
Ya akpakcım ağırmı olyo bilmiom ama valla çok sinir oldum seninkilere seni düşündüğümden yaızyorum valla.......o kene ....kayınçonu diyorum hele onu hiiiiç takma yere gelince azarla""""""sen bana baksana çörünü çöpünü ortada bırakma benim halim belli de""""""""""""":1ninca::1ninca::1ninca: