2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Yalnız değilmişim kızlar ya... Buna üzülmeli mi sevinmeli mi kafam karıştı. Benim göğüslerde yumuşacık.

benimkide emiyo çok şükür ama her dakka meemmde durmak istiyo. doymuyo dicem ama doyuyo çünkü kusuyo çok emince ondan anlıyom emsin yeterkide doymuyosa üzülürüm emzikte alıyo ama keyfine gelince almıyo basıyo çığlığı bide koca sesi var açtımı ağzını tamam durmuyo

kızlar ne değişikya doğumu bekliyoduk dört gözle şimdi bi kırk çıksa diye bekliyoz öööle büyücekler .... oyundan anlamaya başlıcağı günü iple çekiyom

kızlar ne değişikya doğumu bekliyoduk dört gözle şimdi bi kırk çıksa diye bekliyoz öööle büyücekler .... oyundan anlamaya başlıcağı günü iple çekiyom

aynen zehracım.biraz daha büyüsün hareketlerime tepki versin.gözleriyle beni takip etsin istiyorum.doğsunlar diye gün sayıyorduk şimdide büyüsünler diye sayar olduk.

kızlar ne zormuş anne olmak yaaaa
yoruldum yolda kaldım valla
annem de yok artık ufffff çok korkuyorum bn ya
nası büyütcem bu sıpayı
uykumuz hiç yok yani
sürekli dizimde sallasam iyi ama beşiğe koyunca
en fazla yarım saat uyor
bide dizimde sallamaya alıştırmıcam diyodum
gel de alıştırma bas ba sbağırıyo
emmeyi çok istiyo bu kez gazı oluyo..
meleğimi çok seviyorum ama çok ta yoruldum
bir ayda doğumdan önceki kkiloma düştüm

sorma tatlım neysekı bı kac gune gıdıyor ewde duzen kurma zamanı yawas yawas herseyı yerıne oturturcam ınsallah...

aynen bencede herkes yerınde ıyıymıs gelmesınler cok daha ıyı.
sorma canım ya... bızımkı takmıs ne zaman baba dıcek dıyıp duruyo kaydirigubbakcemile3

canım sakın ol... zamanla hersey yerıne oturucaktır. hepımız daha cok acemı annelerız az zaman gecsın bı duzen kurulucak ewlerımızde...

bende kılo verıyorum sanırım henuz hıc tartılmadım ewdekı tartı bozuk bakkala cıktıgımda eczaneye gıdıp tartılmak ıstıyorm ama unutuyorum. dogumdan sonra hıc tartılmadım ne aldım ne werdım bılmıyorum ama her goren hızla verıosun dıyolar. her gun 1 mınoset ıcmeden duramıyorum uykusuzluktan gergınlıkten basım catlıyo. aslında yıyorumda cok ama kızın pesıne kosmaktan bıde ew ıslerı derken sanırım verıyorum kılo...

bizde yarın tam 60 günlük 2 aylık olucaz ama mevlüt okutmadık daha ziyaretçi yasak olduğu için accık daha toparlansın okutucaz marttta galiba kayınvalidemöle diyo.akşam hiç uyumadı ağlıyooooooooo

Herkese merhaba kılar nasılsınız?
Biz iyiyiz şükür dün misafirlerim vardı Yağız'la beraber ancak 2 günde hazırlanabildik.
Gecede hiç uyumadı oğlum çok yorgunum.
Sürekli emmek istiyor benim oğluşumda bazen çok güzel oluyor sütüm hele gazıda yoksa güzel uyuyor bazende yetmiyor sütüm geceleri 1 kere mama takviyesi yapıyoruz.
Sütün az olması beslenme kadar uyku ve moralle de ilgili. Bir gece önce emzirip uyuttuğum bebeğim dün yorgunluk ve uykusuzluk yüzünden doymadı ve gündüz hiç uyumadı mama verdik.
Allahtan kaynanam bizdeydi misafirlerle beraber. Söyledim ona uykusuzum misafirlere hazırlanmaktan beslenemedim sütüm yetmedi diye. Bana akşamları babası Yağıza bakar sende yemek yaparsın diyor. Hiç ben sana yemek yaparım falan yok. klava:Hiç yardım etmedi zaten.
Zeynepcim üzülme olumlu tarafından bak gidiyormuş biz bak sürekli aynı şehirdeyiz.:1no2: Hem hazırda yemek olmasıda senin için iyi. Bak benimki onu bile yapmıyor.kaydirigubbakcemile3
Ayşegülcüm bizim oğlan emzik alıyor ama biz ilk günden beri alıştırmaya çalışıyoruz. Arkadaşım çok zorlandığı için alıştır demişti bana. Multi-tabs vitamini gün içinde bölerek veriyorum arkasından emziği veriyorum hemen alıyor. Ama boşken almıyor kusuyor. Ben emzirdikten sonra veriyorum emziği uyuyor.
Mevlüt yapanları allah kabul etsin biz geçen cumartesi yapmıştık. Bugün resmimizide ekleyeceğim. Allah hepimize bol sütlü ve gazsız günler versin.a.s.

selam kızlar
bizim bugün kırkımız çıktı banyomuzu yaptık kızımla
ama hava soğuk olduğu için çıkmıyoruz evden
kırkı çıkınca illa biyere gitmek gerekiyomu

selam kızlar

hadi gözünüz aydın arkadaşım ne güzel kırklandınız, benim bildiğim çıkmak gerekiyor eğer apartmanda kkomsunuz tanıdıgınız varsa al prensesi bir 10 dakıka da olsa cıkın canım

hadi gözünüz aydın arkadaşım ne güzel kırklandınız, benim bildiğim çıkmak gerekiyor eğer apartmanda kkomsunuz tanıdıgınız varsa al prensesi bir 10 dakıka da olsa cıkın canım

sağol canım
darısı başınıza
tamam uyansın prenses aliyım gidiyim komşuya :ecrin_bebek:

slm kızlar naber.bugün nasılsınız.benmde misafir vardı yeni gittiler.pc ye oturdum ama burak ağlıyo şimdide.birazdan gelirim yine...bilmiyorumkismile

sureklı emmekmı ıstıyor canım esra? sutun yetmedıgını bebek ıdrarını yapmazsa anlarsın canım zaten kıloda almaz bezlerını dolu alıyorsan sorun yok demektır

selam kızlar

gözün aydın fatoocum. banyo yapıp soğuk havada çıkmak tehlikeli biraz, haklısın.
yoksa senin canın biyerlere mi gitmek istiyor kız boshayallersmile

hem bu dışarı çıkmak için 40 gün beklemek gerektiğine inanmıyorum ben. 15. gün babaannemize gittik bile biz. zaten hastaneye falan gitmek için çıkarmıyor muyuz dışarı. ohh mis gibi hava alıyorlar iştee. hava güzel olunca çıkarsın fatocum sende. öptüm canım.

Kızlar sütün yetmediğini nasıl anlarız

süt yetiyorsa altını bol bol dolduruyo zaten havvacım. yetmezse de emdikten sonra bile yalanır herhalde bilmiyorumkismile maşallah benim sütüm çok fazla. dotor fazlasını buzluğa at, 3 ay içinde kullanırsın: boşa gitmesin dedi. bol sütlü günler olsun sana ve diğer arkadaşlara.

acelen ne kızz. ben hiç büyümesin istiyorum. çok hoşuma gidiyo bu hali.

ayy canım benim allah kolaylık ve sabır versin. inşallah kırkından sonra düzelir. bazı bebeklerde öyle oluyormuş.

bu arada amma uzak kalmışım ben topikten yaa. merak da ediyorum ama annemler burda ve sürekli misafir var evde. hayırlısıyla normal hayatımıza dönseydik. neyse az kaldı; hamile olduğmuz dönemdeki gibi değil. zaman çabuk geçiyo. zemuszemus

hulicim seninki fazla mızmız değil heralde valla bazen benimki benş öle bunaltıyoki bide yüzü hiç gülmüyo babası kılıklı kaşlar çatık hep..

havvacım aç olan bebek aranır ağlar durduramazsın sen ağladıkça emzir ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…