seçil vallahi aynı sorun bizde de var ben bu kıza meme yetiştiremiyorum, mşallah tamam iştahlı ama 24 saat meme versem gıkını çıkartmıycak sanki.
dolu memeye yapıştığı zaman 10 -15 dakkada bitiriyor sonra cuk cuk çekiyo ama süt az gelince bağırınıyor.
bide benim memelerim hemen öyle dolmuyor 4 saatte falan ancak doluyor, geçenlerde de öyle boştu memelerim, ağla ağla helak oldu kuzum, hastaneye götürdük valla ebe anneleri mama ver çocuk aç dediler bemnde milupa aptamil aldım doymadığı zaman süt olmadığı zaman göğsümde, mama yapıp veriyoruz 30cc, mışıl mışıl uyuyor napayım çocuk açmı kalsın dimi ama.
çok memeci olduğundan mememe süt dolmasını bekleyemiyor yani kısacası. ne yiyip içeceğimi şaşırdım ama fabrika olsam yetiştiremicem gibi geliyo bazen.bide işin kötü tarafı memede uyumayı seviyor yatağa yatırınca kendiliğinden çokkk zor uyuyor. süt olmadımı kızıyor bağırıyor ağlıyor uykuya geçemiyor az süt olsa bile onu uyutmaya yetiyor. hıçkırık tuttumu hele hiç sormayın. yarım saat hıçkırıyor ona da sinirleniyor. en zor zamanları bunlar ya napacağımı şaşırıyorum bazen.