hemen yapıyorum 1 su bardağına 6 şeker.. kızlar tm tecrubelere acıgım emmek istiyor oglum mama istemiyor ondan fatoscum cok tsk.. hemen oglusla bi gideym sekeri yapıyım
kızlar selam gecmişi hiç okuyamadım cok vaktim yok ben acil sezeryan oldum 8 gun once ya süt hemen gelmedi.. bebeğim de zaten sorun oldu yogun bakıma aldılar orada mama vermişler...sonra emmeye çalıştı hep besleniyor gibi idi.. ama dun kontrolde 500 gr kaybetmiş çıktı ve dun sabahtan aksam 4 e 12 saat uykusuz..surekli memede durmak istiyor uyur uyanık doyamıyor ben uyumadığımdam süt biriktiremiyorum oğlumda sürekli mememde cekiyor sut geliyor ama gidiyor.. doktor mama verin dedi.. verdim tukurdu daha cok sute ihtiyacım var cok bunaldım depresyondayım yetemiorum gibi.. bugun de aynı sey oluyor eşimden istedim emzik adık mecburen uyutuyorum kucagımda sutum birikene dek mecburen.. cok moralim bozuluyor mama vermcem dedim verdim emziğe karşıyım dedim verdim bunalıma grmicem dedim daarallardayyım annemi fırçalıyorum sanki herkes ban dusman..deliriyorum..bebeğim zayıflıyor..
evet ben onun kadar kotu bır bez gormedım ıgrenc otesı ne zaman cıs yapsa dısına cıktı molfıx kullanıyorum suan cok memnunum prımada poposu yaraya yaklasık pısık olmustu hemen degıstırdım
ESCOS cum aynı sorun bendede var ve ben mama vermeye basladım bıle fakat anne sutunude bırakmadık,pompayla sagıp verıyorum anne sutunu. cunku benımkındede emme problemı var ne yaparsam yapayım memeyı agzına surmuyo.bende dıyorum senmısın meme cekmeyen ben cekıp verıyorum
ay kızlar dun gece benımkı benı delırttı hıc uyumadı desem yerıdır bende gece kalktım 50 ml kadar anason rezene cayı yaptım cokta guzel ıctı valla bısey olmaz dımı
kızlar peki yalancı emzik işine ne diyorsunuz kulanan var mı??ancak uyudu sabahtan beri bitanem yazık ama dimi...
canım ya senın gogus ucunmu yok yoksa yara oldugu ıcınmı aldın?kullanıslı oluyormu bıde ona alısır senın gogsunu almaz dıyolar ne derece dogru bende almayı dusundum ama korkutuyolar dayanamıyorum ınan agrısına her vermemde muthıs bı sızı uyuyamıyorum bılemafoldumben
artık bı krem adı daha soylersem esım benı oldurecek bır suru merhem aldık bırıde fayda etmıyo,senın yaraların nasılkapandı benımkının ıcı beyazlamaya basladı yaaamafoldumben bı kapansa yaralar sankı surdugum kremler dahada acıyor yaralarımı
hiç canını sıkma bazı insanların bir hafta bile sütün gelmedii oluyor.her annenin azda olsa sütü vardır bunu arttırmak senin elinde azda olsa ver çeksin ömer.o çektikçe süt olayı artacak merak etme.çok su iç iç.hatta zorla kendini en azından sütün iyice gelen kadar..mama olanı mecbursen sadece geceleri vermeyi dene gündüzleri emzir.belki bu arada sende rahat edersin.ama sıkı sık emzir.moralini yüksek tut.bol şerbetli şeyler iç..kızlar selam gecmişi hiç okuyamadım cok vaktim yok ben acil sezeryan oldum 8 gun once ya süt hemen gelmedi.. bebeğim de zaten sorun oldu yogun bakıma aldılar orada mama vermişler...sonra emmeye çalıştı hep besleniyor gibi idi.. ama dun kontrolde 500 gr kaybetmiş çıktı ve dun sabahtan aksam 4 e 12 saat uykusuz..surekli memede durmak istiyor uyur uyanık doyamıyor ben uyumadığımdam süt biriktiremiyorum oğlumda sürekli mememde cekiyor sut geliyor ama gidiyor.. doktor mama verin dedi.. verdim tukurdu daha cok sute ihtiyacım var cok bunaldım depresyondayım yetemiorum gibi.. bugun de aynı sey oluyor eşimden istedim emzik adık mecburen uyutuyorum kucagımda sutum birikene dek mecburen.. cok moralim bozuluyor mama vermcem dedim verdim emziğe karşıyım dedim verdim bunalıma grmicem dedim daarallardayyım annemi fırçalıyorum sanki herkes ban dusman..deliriyorum..bebeğim zayıflıyor..
kızlar peki yalancı emzik işine ne diyorsunuz kulanan var mı??ancak uyudu sabahtan beri bitanem yazık ama dimi...
kızlar selam gecmişi hiç okuyamadım cok vaktim yok ben acil sezeryan oldum 8 gun once ya süt hemen gelmedi.. bebeğim de zaten sorun oldu yogun bakıma aldılar orada mama vermişler...sonra emmeye çalıştı hep besleniyor gibi idi.. ama dun kontrolde 500 gr kaybetmiş çıktı ve dun sabahtan aksam 4 e 12 saat uykusuz..surekli memede durmak istiyor uyur uyanık doyamıyor ben uyumadığımdam süt biriktiremiyorum oğlumda sürekli mememde cekiyor sut geliyor ama gidiyor.. doktor mama verin dedi.. verdim tukurdu daha cok sute ihtiyacım var cok bunaldım depresyondayım yetemiorum gibi.. bugun de aynı sey oluyor eşimden istedim emzik adık mecburen uyutuyorum kucagımda sutum birikene dek mecburen.. cok moralim bozuluyor mama vermcem dedim verdim emziğe karşıyım dedim verdim bunalıma grmicem dedim daarallardayyım annemi fırçalıyorum sanki herkes ban dusman..deliriyorum..bebeğim zayıflıyor..
kızlar gıremedım bugun ya ewde temızlık wardı abla geldı bende butun gun pesındeydım... kayınvalıdem ayın 8 ıne kadar kalıcaktı ama pazar gunu mevlutten sonra gıdıcekmıs. bı gun baska dıyor bı gun baska. dıger toruna bakıyordu o da eltımın annesının yanındaydı haftasonu gerı gelıcekmıs olmadı onla kalırım dıyo 1 hafta. cocuk 4 yasında fena yaramaz bıde onla ugrasamam esıme soyledım gıtsın dedım. butun gece 2 saat bıle uyumadım gene. ıpek sureklı aglıyo kıvranıyo gazdan... kucagıma alıp gogsume yatırıp pış pış yapınca susuyo ancak. bıde butun gun temızlıkcı pesıne kostum. yardım ettım kadına cok iş bırıktı dıye ewde. sevgılı kaynanam bu sure ıcınde oturmaktan hatta tv ızlemekten baska bısey yapmadı. oylekı perde bıle astım da dur kızım demedı bana. gecelerı devrılıp yatıcagına ben bebegı emzırdıkten sonra ben altını alır uyuturum kızım gıt 1 saat uyu dese ölecek sanki. valla kızlar her gun gırıp buraya yazıyorum sızıde gerıyorum ama anca boyle rahatlıyorum walla. sınır sahıbı oldum yemın ederım. cok severdım kendısını su an oyle gıcıgım oyle sogugum uzagım kı kendısıne. suratımdan bunun oda farkındadır dogru durust konusmuyorum bıle ewde. yorgunluktan bıtkınlıkten bayılmak uzereyım sutum gıdıcek dıye cok korkuyorum...
kızlar gıremedım bugun ya ewde temızlık wardı abla geldı bende butun gun pesındeydım... kayınvalıdem ayın 8 ıne kadar kalıcaktı ama pazar gunu mevlutten sonra gıdıcekmıs. bı gun baska dıyor bı gun baska. dıger toruna bakıyordu o da eltımın annesının yanındaydı haftasonu gerı gelıcekmıs olmadı onla kalırım dıyo 1 hafta. cocuk 4 yasında fena yaramaz bıde onla ugrasamam esıme soyledım gıtsın dedım. butun gece 2 saat bıle uyumadım gene. ıpek sureklı aglıyo kıvranıyo gazdan... kucagıma alıp gogsume yatırıp pış pış yapınca susuyo ancak. bıde butun gun temızlıkcı pesıne kostum. yardım ettım kadına cok iş bırıktı dıye ewde. sevgılı kaynanam bu sure ıcınde oturmaktan hatta tv ızlemekten baska bısey yapmadı. oylekı perde bıle astım da dur kızım demedı bana. gecelerı devrılıp yatıcagına ben bebegı emzırdıkten sonra ben altını alır uyuturum kızım gıt 1 saat uyu dese ölecek sanki. valla kızlar her gun gırıp buraya yazıyorum sızıde gerıyorum ama anca boyle rahatlıyorum walla. sınır sahıbı oldum yemın ederım. cok severdım kendısını su an oyle gıcıgım oyle sogugum uzagım kı kendısıne. suratımdan bunun oda farkındadır dogru durust konusmuyorum bıle ewde. yorgunluktan bıtkınlıkten bayılmak uzereyım sutum gıdıcek dıye cok korkuyorum...
gıdıcek pazar gunu canım gıtsın zaten yoksa cok fena kavga cıkıcak ewde artık dıslerımı sıkıyorum zor tutuyorum kendımı... belkı kızımla basbasa kalınca duzelır hersey dedıgın gıbı kusum...canım anlıyorum seni aynı şeyleri yaşadım pazartesi gitti de rahata erdim. bence ipek senin ruh halinden dolayı öle benimkide öleydi ne zaman o gitti ben kendi başıma kaldım çocuğum kendine geldi çok şükür sütümde geldi.. sen sinirlenme biran önce yolla onu.. bi işede yaramıyolarki zaten
ıs olsun dıye gelmıs ıste. goya yardıma geldı hanımım. yaptıgı sadece bı yemek. ne supurge alıyor elıne ne baska bısey. o kadar ısı yaptıktan sonra bı yemegı bende yaparım ne war onda. zaten doguma kadar tektım ewde dogumdan sonrada gostermelık bı 20 gun geldı gıdıcek ıste. aman gule gule yoksa elımde kalıcak kadın cıddı cıddı sabrımın sonundayım artıkCanim benim o gerginlik hepimizde var yorgunluktan uykusuzluktan hep
peki kaynanan yardim etmiyosa niye zahmet edipte gelmisklava:
kızlar yardımmmm..
bende emzik vermek istiyorum defneye çom emiyo.haliylede kusuyo...
dün biraz çabaladım yook.diliyle tekrar itekliyo biraz zormadık agzında beklettim zavallım kızı kusturdum durup dururken...ayy ben bu çocuga nasıl aldıracagım bu emzigi...bi yöntem söyleyin..
zeynepte üçcüncü ay anca almıştı .anca geceleri veriyordum.gündüz kullanmıyordu geceleridi (elini emmeye başlıyordu o yüzden emzik vermiştim zeynebede)geceleride tam elini agzına götürecegi zman emzik veriordum almıyordu bölece elini emmesini engellemiştik şükür.7.aya girerken kendi bıraktı emzigi..ununda öyle olmasını istiyorum ama zeynepteki gibi üçcüncü ay degildi şimdi başlamak istiyordumm.ama almıyo..