- 25 Mayıs 2007
- 3.947
- 9
- Konu Sahibi sevcangoksel
Rüzgarcım Allah analı babalı büyütsün inşallah...Hayırlısıyla darısı hepimizin başına...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohh ne güzel haberler geliyor nida hanımdan
kaç haftalık doğdu canım
birde hiç tartıldın mı
sezaryan dada kilo gidiyor mu
benimde yarın belli olcak normal yada sezaryan olacağı
bu ara pek bi tırsağım,
herkes normal doğum anısını anlattı bayramda
tırstım bende
canım rüzgar seferim tatlı kızını senin
beraber güzel sağlıklı fotolarınızı bekliyoruz inşallah
hemen sütün geldimi canım
hergün görmemem için bi engel yok hastane tarafından ama ben maltepe'de annemde kaldığım için hergün çapa'ya kadar gidemiyorum. malum henüz toplu taşıma araçlarına binmem pek kolay değil.
onun için gün aşırı gidiyorum hastaneye, gidincede 1 saat kalıyorum en az yanında.
ateşini ölçüyorum, altını değiştiriyorum kuvözün içinden, sevip okşuyorum sonra da eve dönüyorum.
bir kere kucağıma verdiler, tam kuvözün sterilize zamanına denk gelmiştim;annesinin kucağında dursun dediler, yarım saat kaldı bu sayede.
sütüm geliyor çok şükür. hergün 200 ml falan çıkıyor ama sanırım az gelmeye başladı artık bebeğe.
iyi senin bebeğinin taburcusuna az kalmış.
bizimkinin biraz daha büyümesi gerek, malum çok minik doğduk biz..
senin süt durumları nasıl.
görebiliyor musun bebeğini hergün, başladınız mı emzirme denemelerine?
rüzgarcım tebrik ederimm..güzel haberlerinle gelmişsin,en kısa sürede bebeğini de alıp eve çıkarsınız inşallah.. aynı dileklerim esmer ve hülya için de.. :Saruboceq:
Rüzgar allah analı babalı büyütsün arkadaşım .sen,esmer,hülyada en kısa zamnada bebeğiniz kucağınıza alırsınız inşallah.
rüzgarcım allah analı babalı büyütsün canım allahım sağlık sıhhat verin ikinizede
Rüzgarcım Allah analı babalı büyütsün inşallah...Hayırlısıyla darısı hepimizin başına...
rüzgacım gözün aydın....
allah analı bablı büyütsün sağlıcakla.....
inşallah zamanında hayırlısıyla bizde kavuşuruz paşalarımıza....
allah analı babalı büyütsün rüzgar,inş. tez zamanda saglıcakla alırsın kucagına
ruzgarcım mınık Nidamızı saglıkla kucagına almak nasıp olur ınsallah.Allahım saglıklı uzun omurler nasıp etsın ınsallah...
kızlar yazamadım bir türlü
biz cuma günü hastaneden çıktık emsin diye bekledik bayağı uykudan çok emmedi
sonra biberonla içirdik
evimize geldik
biraz emiyor biraz biberondan veriyoruz takviye. cumartesi günü yıkandık dr ilk gün yıkama bi eve ortama sıcaklığa alışsın dedi . çok şükür evimizdeyiz artık büyümeye çlaışıyoruz
yarın dr kontrolümüz var kaç kilo oldu çok merak ediyorum
darısı inşallah diğer kızlarada hayırlısıyla çıkarsınlar bebiişlerinin hastaneden
öğretmenim de doğum yapmış o nasıl yaptı neden erken gelmiş bebeiş
kızlar yazamadım bir türlü
biz cuma günü hastaneden çıktık emsin diye bekledik bayağı uykudan çok emmedi
sonra biberonla içirdik
evimize geldik
biraz emiyor biraz biberondan veriyoruz takviye. cumartesi günü yıkandık dr ilk gün yıkama bi eve ortama sıcaklığa alışsın dedi . çok şükür evimizdeyiz artık büyümeye çlaışıyoruz
yarın dr kontrolümüz var kaç kilo oldu çok merak ediyorum
darısı inşallah diğer kızlarada hayırlısıyla çıkarsınlar bebiişlerinin hastaneden
öğretmenim de doğum yapmış o nasıl yaptı neden erken gelmiş bebeiş
4. 2010 ocak bebği gelmiş maşallah.Geçen sene bizde bu heyecanlarla bekliyorduk.Hem güzel hemde bir an önce geçsin denen günlerdi bunlar.Helede daha doğum yapmamış olan anneler için hiç geçmek bilmez:))))
Şimdi yaş günlerini kutlamak için gün sayıyoruz.İnşallah sizlerde sağlıcakla bu günleri görürsünüz.Birkaç ay sonra ki konuşmalarınız değişecek.Uyku sorunu, gaz sorunu, emme sorununu konuşmaya başlayacaksınız.Her gününüz bir diğerinden daha güzel olsun inşallah:))))