- 27 Temmuz 2009
- 2.439
- 2
- 37
- Konu Sahibi sevcangoksel
merhaba kızlar ay bu bebişler ne aceleci çıktı ya..doğum yapan bütün annelere hayırlı olsun allahım sağlıkla büyütmek nasip etsin..bizde iyiyiz oğlumla bugün 11. günü her an biraz daha büyüyor hiç problemsiz benim oğlum annesini emiyor gazını çıkıyor kakasını yapıyor temizlenince uyuyor..günün çoğunu uyuyarak geçiriyor..uyanık olduğundada meleklerine gülücükler atıyor..göbeğimiz 8 günde düştü.şimdilik bizden haber bu kadar..
her an şükrediyorum allaha bu güzelliği bana bağışladığı için...zamanında sizlerde bu duyguyu yaşadığınızda anlıcaksınız oğluma bakıp bakıp ağlıyorum anne olmak çok farklı gerçektende..hepinizi kocaman öpüyoruz oğlumla resminide profilime ekliyorum şimdi bakabilirsiniz..ama maşallah diyin nolur
her an şükrediyorum allaha bu güzelliği bana bağışladığı için...zamanında sizlerde bu duyguyu yaşadığınızda anlıcaksınız oğluma bakıp bakıp ağlıyorum anne olmak çok farklı gerçektende..hepinizi kocaman öpüyoruz oğlumla resminide profilime ekliyorum şimdi bakabilirsiniz..ama maşallah diyin nolur