cnm özelliği ne niye bu kadar pahalı ki,biz 130 a aldık,işimizi görüyor..
mehlika boşalttım canım mesajlarımı atabilirsin merak ettim ne yazmıştın:)
bende merak ettim bende boşaltayım mesaj kutumu :)
sen kayınvalideni sevmezdin hayrola ecrin?
smh ıhlamur iyi gelir bencede elma ver eline kendi yesin ufak ufak
güle güle mehlika,berile iyi bak..kızlar bir hafta sonu buluşalım çalışanlar için istermisiniz?
canım kabağı normal tatlı yapargibi sekerle pişiriyorsun piştikten sonra içine bisküvi kırıp elinle hamur gibi yapıyorsun..sonra yuvarlak yuvarlak yapıp hindistan cevizine batırıyon...herkeste bir doğum günü telaşı gidiyor. inşallah herkesin istediği gibi geçer.
jülicim menün güzel bence daha ne olsun yani, ayrıca püsküüütlü kabak topları ve patatesli havuç topları nasıl oluyor merak ettim..
sen kendin ne giymeyi düşünüyorsun?
ben de gelen misfirlere vermek üzere birşeyler hazırlıyorum. havalar kötü ya dışarı çıkıp istediğim gibi alışveriş yapamıyorum, dışarı çıkınca unutuyorum, o yüzde çok ağır gidiyorum ama olsun. öncelikle bu hafta bunları bitirmeyi planlıyorum.
ay çok heyecanlıyım çok şu doğum günü konusunda. ben kalabalık olsun istiyorum gündüz olsun ama babası ve eşli gelecek kişiler de var. onlar için bi de akşam da mı olacak nasıl olacak bilmiyorum valla. önce gelecek listesini bir belirleseydim.
ben de çok beğenerek aldım.4 yaşı görünce ben de şaşırdım çünkü mağazadaki diğer 18-24 ay kıyafetlerle aynı ölçüdeydi .gömleğinin kolları belki uzun gelebilir diye düşündüm ama kolları kıvrırarak da giyiliyo ya gömlekler öyle düşündüm.külotlu çorabın da aynısı var bende tavşan popolu oluyolar giyince çok yakışıyor .güle güle giysin güzel yeğenim...
güle güle mehlika,berile iyi bak..kızlar bir hafta sonu buluşalım çalışanlar için istermisiniz?
günaydın kızlar
nasılsınız.bugün oğluşumun doğum günü.yaşasın 1 yaşımıza girdik.
günaydın kızlar
nasılsınız.bugün oğluşumun doğum günü.yaşasın 1 yaşımıza girdik.
melisı soruyon herhal dimi
krem fırfırlı etek(wenice) ve krem fırfırlı bolera(bücürük) içine beyaz badi ve beyaz külotlu corap.... tesadüf buşdum evde bisürü kıyafet varmıd etiketi üstünde unutmusum iyiki zamanında gördüm
bide halası bale eteği bulmus onuda arkadaslarıyla yapacağımız doğumgününde giydiririm. birde kadriye ablanın aldığı var onuda halasında yapacağımız doğum gününde giydiririm bide 1 ay sonra tekirdağda yapacaz bu işin pohunu cıkarttık sanırsam :80::79: