2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar :)
doğum günü yapmaya hevesli olmayandan korkmak lazım :KK54: e juli Allah kolaylık versin görünen o ki yorgun günler seni bekler...
sorma vallaa sözde cok hevessizdim :):)
günaydın gelenlere gelmeyenlere Hayırlı Cumalar :) nihayet h.sonu geldi ohhhhhhh

ecrin c.tesi olursa bi program ben cumadan geçmem evime yine kalırım annemde katılırım inşallah
sadece bu ay sonu arkadaşlarımla birbirimizi görme amaçlı gün tertiplemiştik sıra bende umarım onunla denk gelmez..

melisaya 40 gün 40 gece d.günü yapılacak anladığım kadarı ile :)))
:KK52::KK52: o kaa olmıcak kız 3 gün :)
günaydın kızlar

nasılsınız.bugün oğluşumun doğum günü.yaşasın 1 yaşımıza girdik.

nice yıllara kerem ilk yasın kutlu olsun:KK69:

çok sağolun kızlar.

rapunzel yok canım maalesef yakın bir akrabamın sağlık sebebinden dolayı doğum gününü ertelemek zorunda kaldık keremin hazırlıklar tamamdı aslında ama olsun geç olsunda güç olmasın diyelim.akşama babamız bizi yemeğe götürecek sonra pasta alacak evimizde 3.müz bir mum koyup kendi aramızda kutlayacağız daha sonra hem akrabalarla hemde arkadaşlarımla yapmayı planlıyorum bakalım kısmet.

merhaba kızlar nasılsınız?
juli bu ney yaww kaç kere yapacaksın???:26::26:güle güle giysin cicilerini..
kızlar buluşmayı yapalım avm de olabilir ev de benim için farketmez hangi gün daha uygunsa cumartesi mi pazarmı onu belirleriz önce sonra tarih..

ceyce
oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım. mutlu mesut hayırlı yıllar geçirmeniz dileğiyle......

:KK42:
canım kabağı normal tatlı yapargibi sekerle pişiriyorsun piştikten sonra içine bisküvi kırıp elinle hamur gibi yapıyorsun..sonra yuvarlak yuvarlak yapıp hindistan cevizine batırıyon...

patatese gelince patates ve havucu kabukları soyup haslıyom püre haline getiyorum..kurabiye büyüklüğünde yapıp biraz ortasını acıyorum içine cay kasığı ile yoğurt üstünede maydanoz...

bende kısa kollu siyah elbise giyicem.fikir değiştirmezeem

:KK69::KK69:

herkesler nasıl bakalım..bütün gün carsıda gezdim.kızımın kıyafetine karar verdim cok şükür..ama hala cam silmedim yaw

aaaa canım iki tarifte çok pratik ve güzelmiş ben de yapabilirim bunları bak.
jülicim yanlış hatırlamıyosam o sendin. :KK9: bi de merakla tahinli kurabiye tarifi bekliyorum :)))

salı gününden beri girmiyorum..

herkese günaydın

kaan evde teyzesiyle oynayıp ondan kaçarken kafasını tv sehpasına çarptı ve tam alnı açıldı

kardeşim beni işyerinden aradı hemen gittim ama ben bende değilim hala

dikiş atmadılar gerek görmediler ama bantlı olduğu için hala iyileşmedi yara iz kalacak diye korktuk plastik cerrahiye götürdük ama dikiş atmaya gerek duymadı kapanır iz kalmaz dedi

kızlar salıdan beri beynim, vücudum heryerim uyuşuk bakamıyorum oğluma içim gidiyor

üstüne üstük bide gözleri enfeksiyon kapmış dün tekarar acile gittik göz dru bulaşıcı enfksiyon dedi

şiş ve kıpkırmızı yavrumun gözleri

geçmişi 4 sayfa okuyabildim

ceyce doğum gününüz kutl olsun

juli menüde başka ne vardı canım

ecrin nasıl bir ilaç bu yan etkisi varmı bide içinde d vitamini varmı?

smh geçmiş olsun sanada canım üzülme sakın hastaneler çok kötü beterin beteri var

mehlika , rapunzel, sinemis siz nasılsınız kızlar

feyza facede okudum gözün aydın atlatmışsın d. gününü

günaydın arkadaşlar,
sivri çok geçmiş olsun cnm,yarası kapanır izi kalmaz inş.,
gözleri de çabucak iyileşir inş..
ben de dün akşam bir kaza geçirdim,mutfakta halı pot kalmış ayağım takıldı düştüm,
çenem derin bir şekilde sıyrıldı,ilk başta hiç acı hissetmedim,çenem pencerenin ünündeki mermere geldi,
çenemin üstüne düştüm,gidip aynaya bakayım dedim,elimi çeneme değdirdim baktım kan,
daha sonra ağrımaya başladı,hala ağrıyor,çenem de iz kalacak sanırım:KK43:(

Sivricim mehlikacım çoook geçmiş olsun
çocuk kazaları oluyor artık önüne geçmeye çalışsakta yapışık olamayacağımıza göre bir yerden sonra çaresiziz allah beterinden korusun
mehlika iz kalmaz umarım

bu arada herkese iyi haftalar

sağolun kızlar

mehlika sana da çok geçmiş olsun canım iz kalmaz inşallah

kızlar valla kimse yürümesini istemsein bırakın geç yürüsünler o zaman daha dengeli yürürve kazalar daha az olur kaan sürekli kafayı oraya buraya çarpıyor

beril daha yeni yeni tay tay durmaya başladı,ama kanepeye falan tutunup seri bir şekilde yürüyor,
bana tırmanmayı çok seviyor:KK9:

kızlar berilin yüzünde kırmızılıklar çıkmıştı,alerji testi ve kan testi yaptırdık,
alerjisi çok yüksek çıktı,bünyesi alerjikmiş,
kanı da düşük çıktı,hemogramı 9.60
kan damlasını sevmiyor,güç bela verdiğimizi geri çıkarıyor,
çoğu kıyafeti lekeli,pekmezi de yemiyor,kahvaltısında ve bitki çayına karışırırsak yiyor,
kahvaltısına labne koyduğumuzdan pekmezin faydası kalıyor mu acaba?
pütürlü şeyleri yemediğinden köfte,haşlama et falanda yediremiyorum,
ne yapacam bir fikri olan var mı??

kelin ilacı olsa başına sürermiş mehlika

kaanda kansız

neye karşı allerjisi varmış peki anlayabildinizmi?

X