- 28 Şubat 2010
- 312
- 0
gaza geldim onnuda yapacam ahhaaaajuliett bunları yetiştiren kısırı hayli hayli yetiştirir be yaa :)
bayıldık zaten elbiseye canım...cok zevlisin 4 yas diyince olmaz diye üzüldüm ama elbise oldu gömlek biraz bütük geldi üstüne bolero alıcam çoraplarıyla süper olacakbence yeterli jjulet daha ne yapcan?benim gönderdiğim kıyafeti giydir bence de çok yakıştı Melisaya .istersen değişik olsun dersen içindeki gömlek yerine beyaz sweatshirt de giydirebiirsin çok yakışır kuzuya....
kızlar yeşim samur akyazın rumuzu neydi?bugün hediyemiz geldi bizim de...
gaza geldim onnuda yapacam ahhaaaa
bayıldık zaten elbiseye canım...cok zevlisin 4 yas diyince olmaz diye üzüldüm ama elbise oldu gömlek biraz bütük geldi üstüne bolero alıcam çoraplarıyla süper olacak
sudembebiş canım
günaydıııınn,
sabah sabah yaprak dökümü son bölümü izledim,ağladım,fikertle tahsinin barışma sahnesi çok güzeldi,tutamadım kendimi bir güzel ağladım,hala ağlayasım var
cok sagol cnm.evet gercekten heryere giriyorlar.nolmus bu kka ya gene.msj zor yaziliyoraşkitom çok geçmiş olsun Allah korusun hepsini ama kaşla göz arası maalesef her deliğe giriyorlar
zor zamanlar başladı artık bizimde evde ellenmedik boşaltılmadık çekmece kalmıyor birde koltukların arkalarına sıkışacak yerlere giriyor hep
rapunzel,*mehlikasu*,sivribiber,askitom_85,delf,
kızlar merhaba ne zamndır burada bu kadar çok kişi görmemiştim.sevindim bir anda sizi görünce
benim eşim o diziye "gamlı baykuş" ismini taktı hep ağlıyorlarya
mehlika yaaa çook merak ediyorum elif açıkladımı ne oldu o durum bellimi kimmiş?
eşin güzel isim takmış:)) ağlatıyor insanı valla
Cnm o kişi özür dilemiş ama elif kim olduğunu açıklamamıştı..
cnm pek giren biri değilmiş,şimdi elifin mesajını aradım tam olarak ne yazmıştı diye bakmak için ama bulamadım,aaaaaa e biz o kadar merakta kaldık biz ne olucazz?
rapunzel facede yoklama yapılıyor,ismimizi yazdırıyoruz,girmeyenler silinecekmiş,senin ismini de yazdırayımmı?