2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

juliett bunları yetiştiren kısırı hayli hayli yetiştirir be yaa :)
gaza geldim onnuda yapacam ahhaaaa
bayıldık zaten elbiseye canım...cok zevlisin 4 yas diyince olmaz diye üzüldüm ama elbise oldu gömlek biraz bütük geldi üstüne bolero alıcam çoraplarıyla süper olacak
kızlar yeşim samur akyazın rumuzu neydi?bugün hediyemiz geldi bizim de...

sudembebiş canım

herkeste bir doğum günü telaşı gidiyor. inşallah herkesin istediği gibi geçer.
jülicim menün güzel bence daha ne olsun yani, ayrıca püsküüütlü kabak topları ve patatesli havuç topları nasıl oluyor merak ettim..
sen kendin ne giymeyi düşünüyorsun?

ben de gelen misfirlere vermek üzere birşeyler hazırlıyorum. havalar kötü ya dışarı çıkıp istediğim gibi alışveriş yapamıyorum, dışarı çıkınca unutuyorum, o yüzde çok ağır gidiyorum ama olsun. öncelikle bu hafta bunları bitirmeyi planlıyorum.

ay çok heyecanlıyım çok şu doğum günü konusunda. ben kalabalık olsun istiyorum gündüz olsun ama babası ve eşli gelecek kişiler de var. onlar için bi de akşam da mı olacak nasıl olacak bilmiyorum valla. önce gelecek listesini bir belirleseydim.

ben de çok beğenerek aldım.4 yaşı görünce ben de şaşırdım çünkü mağazadaki diğer 18-24 ay kıyafetlerle aynı ölçüdeydi .gömleğinin kolları belki uzun gelebilir diye düşündüm ama kolları kıvrırarak da giyiliyo ya gömlekler öyle düşündüm.külotlu çorabın da aynısı var bende tavşan popolu oluyolar giyince çok yakışıyor .güle güle giysin güzel yeğenim...

gunaydin herkese

bugun de tukani ben acayim dedim ama kadriye abla benden erken davranmis...iyi de olmus...ama yinede ben aciyorum yafff...nasilsiniz bakalim pitirciklariniz nacil?benim pitircigim cok yaramaz bisey oldu.biz ne yaparsak onu yapiyor,bizi taklit ediyor.sinirleniyor cekisiyor bize.muhabbet kusumuzu cok seviyor.dun aksam esimin ardindan 15 dk agladi.neden baba ise gidiyor.zor sakinlestirdi anneannesi gelmisti...nasil icini ceke ceke agliyor...sonra babanesi geldi.bir ona gidiyor bir anneme...arada kusu da seviyor...ayy bu minikler alem yaa...dk yalniz birakmayin kizlar.dun basimiza geleni soylim.evin icinde 3 kadin oturma odasinda oturuyoruz.bir anlik sen omer masayla koltuugn arasina gir.kanepenin demirinden kafani sokbogazina demir dayansin cikama.cok korktum ya...birde agliyor sinirden cikamadi ya...allah kimseye yasatmasin.sadece bir an...birde camasir makinasindan korkuyor bidigim...bebisleri ve sizi opuyorum...

günaydıııınn,
sabah sabah yaprak dökümü son bölümü izledim,ağladım,fikertle tahsinin barışma sahnesi çok güzeldi,tutamadım kendimi bir güzel ağladım,hala ağlayasım var

günaydıııınn,
sabah sabah yaprak dökümü son bölümü izledim,ağladım,fikertle tahsinin barışma sahnesi çok güzeldi,tutamadım kendimi bir güzel ağladım,hala ağlayasım var

benim eşim o diziye "gamlı baykuş" ismini taktı hep ağlıyorlarya

mehlika yaaa çook merak ediyorum elif açıkladımı ne oldu o durum bellimi kimmiş?

aşkitom çok geçmiş olsun Allah korusun hepsini ama kaşla göz arası maalesef her deliğe giriyorlar
zor zamanlar başladı artık bizimde evde ellenmedik boşaltılmadık çekmece kalmıyor birde koltukların arkalarına sıkışacak yerlere giriyor hep

cok sagol cnm.evet gercekten heryere giriyorlar.nolmus bu kka ya gene.msj zor yaziliyor

rapunzel,*mehlikasu*,SivriBiber,askitom_85,delf,

kızlar merhaba ne zamndır burada bu kadar çok kişi görmemiştim.sevindim bir anda sizi görünce

rapunzel,*mehlikasu*,sivribiber,askitom_85,delf,

kızlar merhaba ne zamndır burada bu kadar çok kişi görmemiştim.sevindim bir anda sizi görünce

merhaba bende sevindim valla geçen gün şubat annelerine baktım ne kadar yoğundular üzüldüm kendi adımıza

benim eşim o diziye "gamlı baykuş" ismini taktı hep ağlıyorlarya

mehlika yaaa çook merak ediyorum elif açıkladımı ne oldu o durum bellimi kimmiş?

eşin güzel isim takmış:)) ağlatıyor insanı valla
cnm o kişi özür dilemiş ama elif kim olduğunu açıklamamıştı..

sivri nerelerdesin bacım 2 gündür gelmiyorsun,merak ettim,sen ve oğluşun nasılsınız??

aaaaaa e biz o kadar merakta kaldık biz ne olucazz?
cnm pek giren biri değilmiş,şimdi elifin mesajını aradım tam olarak ne yazmıştı diye bakmak için ama bulamadım,
kızların tahmin ettiği kişiler değil,eşiyle falan sorunları varmış işti çocuktu ıkıntılı bir dönem geçiriyormuş onun için elife kırıcı mesaj yazmış,yani bissürü bahaneler sunmuş..
ben de bu kişiyi çok merak ettim açıkçası..

rapunzel facede yoklama yapılıyor,ismimizi yazdırıyoruz,girmeyenler silinecekmiş,senin ismini de yazdırayımmı?

rapunzel yazdım cnm,
sivriii nerdesin bacıım seni de yazayım mı?bu akşama kadar ismini yazdırmayanlar silinecekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…