2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet bence de cnm,meltem dün yazı 10 kalsın sonra girmeyenleri silelim demişti,şimdi kararı değişti,
bir arkadaşa sinirlendi,bugün akşama kadar ismini yazdırmayanı silecem dedi,
yav ben de burda dedikoducu gibi oldum

aşkolsun yaa niye dedikodu olsun bizi bilgilendiriyorsun bizim gibi FACE dünyasından mahrum kalmış arkadaşlarını

merhaba kızlar :)
kaç gündür giremedim nete,dün annemlerdeyim evde misafir derken takip edemedim
facete yine neler olmuş böyle,2 gündür giremiyorum nete karışmış yine ortalık.
burayı tükettik bitti sıra oraya geldi,ne kötü
bu arada ben aylardır düzenli adet görüyodum,10 gündür olmadım hala test yaptım onda da bi şey yok.hormonal bi şey mi acaba.off olmak bi dert olamamak ayrı dert.

beyazbuket sende ismini yazdırsana bugün yazdırmayanlar silinecekmiş gruptan..

yav bu 15 karakter sınırı iyi olmadı,bir ifadeyle cevap veremiyik

hoşgeldin canım, bende rötar olmuştu yani düzenli gitti 2 ay 3.ay yanlış hatırlamıyorsam 1 hafta falan geçmişti bir kaç arkadaşta da duydum normal sanırım

şimdi bi dergi okuyodum,anne bebek dergilerinden biri.içinde bi mama sandalyesi vae tahtadan fiyatı amma uçuk. fotosunu ekleyemedim bi türlü ama stokke mama sandalyesi yazınca çıkıyo. bu arada fiyatı 3500 tl imiş...

Son düzenleme:
kızlar giremedim
oğlanda hasta zaten kusmaya başladı gene
sürekli ağlıyo
sızdı uyudu

doğum günü süslerini ankarada oyuncak toptancılarından aldım içinde süs ve şapka balon falan var 15 lira prktikerden ışıklı bişey aldık 9 lira
farklı bişey var 15 lira
fotosunu şuan çekmem mümkün değil
uyandı benimki

görüşürüz

rapunzel kitaplar geldimi

geçmiş olsun smh ne o üşüttümü neden kusuyor?

kitaplar bugün geldi :) tam bakamadım ama güzel rengarenk içinde hareketli şeyler var ama sanki bizimki biraz daha büyümeli bunları anlamak için :)

rapunzel sağol canım
burnu akıyo mutsuz neşesiz huysuz

yedirdiğim şeyi kustu vitamin olsun diye meyva kokteyili rendelemiştim ceviz büskivi falan

sinirlendim hayliyle bende polivit vitamin içirdim (bu vitamini hiç sevmiyo 1-2 kere denemiştim önce)
madem meyvayı çıkardı iç diye :))
sabah aferin verdim iyimi yaptım bilmiyrum şimdi yarım ölçek vericem bi daha
geçen dr günde 3 kere yarım demişti

smhsmh geçmiş olsun cnm,boğaz enfaksiyonu mu oluyordu,yokas grip mi?
inş. ilerlemeden iyileşir cnm,sen meyvesini ıhlamurunu falan vermeye devam et,
aferin de soğuk algınlığına iyi gelir,drun dediği gibi devam et cnm..
adaçayı da balgamı söktürüyor,int okumuştum çok etkisi var,adaçayı da verebilirsin..

sağolun kızlar kayınvalideme gideceğimde ondan dermişim:90::90::90:
rapunzelll gitmedimcanım eşim cumartesi ben bakarım sen gidersin dedi,amabu gece kar gelecekmiş :dogum günü gelmeden gidebilseydim bari
kek yaptım kayınvalideciğime götürcem

cnm özelliği ne niye bu kadar pahalı ki,biz 130 a aldık,işimizi görüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…