2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bize doktor kan damlasını rendelenmiş elmasına kat demişti...

Haşlanmış eti çorbasına katıp blendırlasan olmazmı

günaydın kızlar nasılsını?
mehlika bitkisel olan floridax verebilirsin şurup.birde çorbalarına kıyma koy ve blenderdan geçir pütürlü yemiyorsa..pekmez yiyorsa bir kaşık yedir her sabah..

Son düzenleme:
sivribiberçok geçmiş olsun,ev kazaları artık kaçınılmaz ama cam veya sivri uçlu eşyalarınız sehbalarınız varsa kaldırın bence ki bende kaldırdım şuan gitme dokunma cıs anlayacak durumda değil kazaları önlemek adına böyle yaptım..gözleri de iyileşir damlayla merak etme..
okadar neden üzülüyorsun ki rahat ol çocuk bunlar bu tarz şeyler çook olacak:))benim küçükken morluklarım hiç geçmezdi düşme çarpma uzmanı olmuştum:)rahat ol zaten iz kalmayacakmış..

mehlika sana da geçmiş olsun görünmez kaza işte..

sağol ecrincim sorma kaldırmıştım ben orta sehpayı falan ama tv sehpasınıda kaldıramazdımki
bu durumun üzerine eşim plazma aldı duvara artık tv sehpasıda kalktı ama canımı yaktıktan sonra...

ecrin canım bu nasıl bi ilaç floridax gerçekten etkili olurmu?

nasıl kullanılı

ve nerden bulabilirim

ecrin sen doğum günü kutladınmı canım?

kızlar birde bişey soracağım bebeklerinizin akika kurbanını kestiren varmı?

biz kaanın akikasını kestirmeyi düşünüyoruzda

sivri doktor yazıyor eczaneden aldım ben.etkilidir sanırım en azından bitkisel bir ilaç..

ben yemklere et katıp blendırdan geçiryorum.et de kan yapar ihmal etme..bir de ben domatesin kabuklarını soyup ufak ufak yapıp yediriyorum.domates de kan yapar..
geçmiş olsun canım..

çok geçmiş olsun canım...çok hareketliler valla..benimki henüz yürümüyor o halde bile kafasını sağa sola çarpıyor yürüyünce işimiz zor...

kıyma ve kemik suyu çok kullanıyorum ben hemen hemen her çorbasına..dr aynen böyle devam dedi bana..

kızlar çoklu alıntı nasıl yapılıyor,ben yapamıyorum..
aklımda kalanları cevaplayayım,
berilin çorbalarına kıyma katıyorum,köfte olarak yediremiyorum..
pekmezi kahvaltısına koyuyoruz inş. faydası oluyordur,sade olarak verince yemiyor,
ecrin kurumun druna gittim bir damla yazdı ama senin dediğin değil,bu damlayı deneyelim içmezse senin dediğini deneyelim,aslında eczanede vegafon kalmamış vegafonu seviyordu,başka sağlık ocağına gidip istesek midiye düşünüyorum..
neye alerjisi olduğunu bilmiyoruz,onun için ayrı bir test yaptırmamız gerkiyor,ben testleri çalıştığım kurumda yaptırdım,neye alerjisi olduğu testi kurumda yapılmıyor,cerrahpaşaya çapaya falan götürmem gerekiyor sanırım..
cantanelerim,domatesi hiç çiğ vermedim,bünyesi alerjik olduğu için hiç veremem sanırım,ama çorbalarına koyuyorum..
sivri biz akika kestirmedik,durumumuz biraz feraha kavuşsun kestiririz inş.,erkek çocuklarına 2 kurban kestirmek gerekiyormuş bildiğim kadarıyla..

evet kullandım ben ayris'e..değerlerimiz 12,5 civarı..

ecrin sizi değer çok iyiymiş,kan şurubu kullanmadan önce kaçtı ki peki??

berilin yanına gittim,bugünlerde çok iştahsız,2-3 kaşık çorbayı ancak içti,sonra emzirdim,
uyudu,kolumun üzerinde olduğundan kalkamadım,saat 1 e 10 kala uyandı,yarım saat kadar uyudu sanırım,ben de yemeğe geciktim yemekleri dökmüşlerdi,
3 kişi kalmıştı yemek yiyen,
gidecektimki birisi bana pilavından ve nohutundan verdi,turşuda vardı 1 dilim de ekmek yedim,
biraz olsun karnım doydu,küçük hanımın yüzünden aç kalıyordum az daha..

mehlikasu biz testten önce bir ay kullandık o ilacı testi daha yeni yaptırdım doktor gerek yok dedi ilaç kullanmıyoruz.

kızlarrr aman dikkat edin çok geçmiş olsunnnn

sivri ben kestirdim akika kız için 1 erkek için 2 kesiliyor.
bi vakfa bağışlayabilirsin ya da kesip fakirlere dağıtırsın

oferta sağol cnm,
vallahi facedeki olayların şok ve üzüntüsünden çenemin acısını unuttum

kızlar nasılsınız?
oferta kkye döndüm dermişim:)

sivri ben kestirdim akika kız için 1 erkek için 2 kesiliyor.
bi vakfa bağışlayabilirsin ya da kesip fakirlere dağıtırsın

valla ben hiç anlamıyorum olanları dön tabi buraya hoyacım ne güzeldi eskiden burası
bu arada erkeklere iki derken gerçekten doğrumu ben de keseceğimde bir tane biliyordum amanınn para bulmam lazım şimcik o zaman

ben çorbalarına katıyorum ama sade köfte olarak yemiyor işte

her sabah açkarnına 1 tatlı kaşığı pekmez yiyor

ecrin bu floridax damla değğilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…