- 7 Şubat 2007
- 1.456
- 0
ne saçmaaa hergün girmek şartmı belki net i kopuk belki annesinde kalacak bir kaç gün insanlarrapunzel yazdım cnm,
sivriii nerdesin bacıım seni de yazayım mı?bu akşama kadar ismini yazdırmayanlar silinecekmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne saçmaaa hergün girmek şartmı belki net i kopuk belki annesinde kalacak bir kaç gün insanlarrapunzel yazdım cnm,
sivriii nerdesin bacıım seni de yazayım mı?bu akşama kadar ismini yazdırmayanlar silinecekmiş
aşkolsun yaa niye dedikodu olsun bizi bilgilendiriyorsun bizim gibi FACE dünyasından mahrum kalmış arkadaşlarınıevet bence de cnm,meltem dün yazı 10 kalsın sonra girmeyenleri silelim demişti,şimdi kararı değişti,
bir arkadaşa sinirlendi,bugün akşama kadar ismini yazdırmayanı silecem dedi,
yav ben de burda dedikoducu gibi oldum
aşkolsun yaa niye dedikodu olsun bizi bilgilendiriyorsun bizim gibi FACE dünyasından mahrum kalmış arkadaşlarını
yav bu 15 karakter sınırı iyi olmadı,bir ifadeyle cevap veremiyik
merhaba kızlar :)
kaç gündür giremedim nete,dün annemlerdeyim evde misafir derken takip edemedim
facete yine neler olmuş böyle,2 gündür giremiyorum nete karışmış yine ortalık.
burayı tükettik bitti sıra oraya geldi,ne kötü
bu arada ben aylardır düzenli adet görüyodum,10 gündür olmadım hala test yaptım onda da bi şey yok.hormonal bi şey mi acaba.off olmak bi dert olamamak ayrı dert.
iyiyiz ecrin Maşallah Allah neşeni daim etsin :))))))))merhaba kızlar naıslsınızzz?
beyazbuket sende ismini yazdırsana bugün yazdırmayanlar silinecekmiş gruptan..
geçmiş olsun smh ne o üşüttümü neden kusuyor?kızlar giremedim
oğlanda hasta zaten kusmaya başladı gene
sürekli ağlıyo
sızdı uyudu
doğum günü süslerini ankarada oyuncak toptancılarından aldım içinde süs ve şapka balon falan var 15 lira prktikerden ışıklı bişey aldık 9 lira
farklı bişey var 15 lira
fotosunu şuan çekmem mümkün değil
uyandı benimki
görüşürüz
rapunzel kitaplar geldimi
merhaba kızlar naıslsınızzz?
şimdi bi dergi okuyodum,anne bebek dergilerinden biri.içinde bi mama sandalyesi vae tahtadan fiyatı amma uçuk. fotosunu ekleyemedim bi türlü ama stokke mama sandalyesi yazınca çıkıyo. bu arada fiyatı 3500 tl imiş...