2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

rapunzel 3 tane dıptıs dıptıs yapan karakter vardı yanyana onu çok seviyom yaa,onu da kullansana benim için :))
kızlar niye kimse girmiyor artık,girenlerde girmez oldu,sinemis,ceyce,cadı,zambakkız...
beyazbukette yok kaç gündür,
valla ben de sıkıldım burdan,sayfalar hiç ilerlemiyor(

:118: Bunlar olabilermi?
Haklısın valla feyza da unuttu bizi, arada delf giriyordu o da yok senle ben kaldık mehlika yaa ne yapsak ?

:118: Bunlar olabilermi?
Haklısın valla feyza da unuttu bizi, arada delf giriyordu o da yok senle ben kaldık mehlika yaa ne yapsak ?

canım arkadaşım
geliyorum ama kimse olmuyor geri çıkıyorum
eskisi gibi kimse gelmiyor
bende kimse olmayınca çıkıyorum mecburen
nasılsın iyimisn ?

sinemis bu kaçıncı mesajım bir türlü gitmiyor,çok şükür iyiyim cnm,sen nasılsın buğlemcik nasıl?
yeni laptopuyla chata falan girmesin

sinemis bu kaçıncı mesajım bir türlü gitmiyor,çok şükür iyiyim cnm,sen nasılsın buğlemcik nasıl?
yeni laptopuyla chata falan girmesin
Mehlika kaldırdım laptopunu bozar diye tuşlara basıp ses çıkaryor kapağını sürekli açıp kapatyır
zaten 3 yaş üstü eiğitici laptop ya
kaldırdım seneye oyansın bi hevesini alsın die o akşam oynattım
valalh 3 yaşında nete girerler zaten
beril nasıl e yapıyor cadı kreşte yine saç baş yoluyormu ?

:79:günaydın kızlar...
nasılsınız ne var ne yok...
iyiiyz ayçaçcım sen nasılsın

mehlika feyza iyiyiz kızlr...
ece hanım uyudu çıkmam lazım reale gidecem mağlum yılbaşı evlilik yıldönümü ecenin doğum günü bana eceye kocişe bişeyler alıcam...
evlilik yıldönümü için ne alacam karar veremiyorum...

günaydın kızlar herkesler nasıl bakalım..
beni doğum günü telası sardı sözde bişi yapmıcaktım
hayriyenin yaptırdığı magnetlerden yaptırdım gelenlere vermek için üstünde melisanın resmi var :79:
bide bale kıyafeti alacaktım ama emeklemek zor oluyormus onunla vazgectim hala kıyafetimiz yok ne giycek bu kızan beyaa

juli ben pembe elbise giydircem ilk defa öyle bi elbise giyeck içinde inci düğmeli gömlek üstüne pembe elbise hanım efendi totuyu kaldırıp yürümediği için farklı bişey almadım hoşuma gitmişti

feyzacım biz iyiyiz ne yapalım arada laflayalım diye giriyorum kimsecikler yok (
sizinde yaklaştı d.günü desene Allah alnınızın akıyla çıkmayı nasip etsin valla ben nedense düşündükçe heycanlanıyorum hele de kızların (burcu-hayriye-şeyma) yaptıklarını görünce pek beceremem gibi geliyor

julietcim mum üflenene kadar gelinlik olsun yere bırakınca başka kıyafet dicem ama yere kim bırakır melisayı o gün sanırım kucaktan kucağa gezer prenses

kaldırmakla iyi etmişsin cnm,yoksa 3 yaşına kadar hallederdi,
zamane çocukları girer mi girer cnm,
berilin saça merakı geçti,saç çekmiyor artık,

evet çok az kaldı
şimdiden yoruldum birde evde tv derdi var onu kurdur et yeni eve taşınıca takarız diye kaç aydır lcd taktrmadım eşim takalım deyip durdu cuma akşamıda tadilat var ,perşembe akşamı kayınvalidem geliyro bi iş yapamam herhal ne yapacağım bilmyorum az çok hazırlık yaptım bi temzlk ve pastalar kalıyor geriye inşllh mahcup olmadan başa çıkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…