- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
rapunzel 3 tane dıptıs dıptıs yapan karakter vardı yanyana onu çok seviyom yaa,onu da kullansana benim için :))
kızlar niye kimse girmiyor artık,girenlerde girmez oldu,sinemis,ceyce,cadı,zambakkız...
Beyazbukette yok kaç gündür,
valla ben de sıkıldım burdan,sayfalar hiç ilerlemiyor(
:118: Bunlar olabilermi?
Haklısın valla feyza da unuttu bizi, arada delf giriyordu o da yok senle ben kaldık mehlika yaa ne yapsak ?
Benim oglumda masaallah 1aydır yürüyor
:118: Bunlar olabilermi?
Haklısın valla feyza da unuttu bizi, arada delf giriyordu o da yok senle ben kaldık mehlika yaa ne yapsak ?
:79:günaydın kızlar...
nasılsınız ne var ne yok...
Mehlika kaldırdım laptopunu bozar diye tuşlara basıp ses çıkaryor kapağını sürekli açıp kapatyırsinemis bu kaçıncı mesajım bir türlü gitmiyor,çok şükür iyiyim cnm,sen nasılsın buğlemcik nasıl?
yeni laptopuyla chata falan girmesin
iyiiyz ayçaçcım sen nasılsın:79:günaydın kızlar...
nasılsınız ne var ne yok...
günaydın kızlar herkesler nasıl bakalım..
beni doğum günü telası sardı sözde bişi yapmıcaktım
hayriyenin yaptırdığı magnetlerden yaptırdım gelenlere vermek için üstünde melisanın resmi var :79:
bide bale kıyafeti alacaktım ama emeklemek zor oluyormus onunla vazgectim hala kıyafetimiz yok ne giycek bu kızan beyaa
feyzacım biz iyiyiz ne yapalım arada laflayalım diye giriyorum kimsecikler yok(
sizinde yaklaştı d.günü desene Allah alnınızın akıyla çıkmayı nasip etsin valla ben nedense düşündükçe heycanlanıyorum hele de kızların (burcu-hayriye-şeyma) yaptıklarını görünce pek beceremem gibi geliyor
julietcim mum üflenene kadar gelinlik olsun yere bırakınca başka kıyafet dicem ama yere kim bırakır melisayı o gün sanırım kucaktan kucağa gezer prenses