2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sinemis sana yazmıştım mesajı cnm,bayağı uzun yazmıştım ama ancak o kadarını gönderebildim,bilg. kafayı yedi gene..

mehlika sümkürmeyi öğreteyim dedim senin gibi bizimki ağızdan sümkürmeyi öğrendi :))))))))))

cnm az kalmış o zaman,yakında burundan sümkürmeyi de öğerenir,beril de ilk ağzından sümkürüyordu,
şimdi de ıslık çalmaya çalışıyor,o biraz zor ama
bu arada ifade çıkarabiliyorum ama kendim yazarak çıkarıyorum tıklayınca çıkmii

sinemis yok benim kalbim dayanmıyo böyle şeylere okudukça sıcak bastı sanki hepsi benim işimmiş gibi oldum :) valla hele çalışırken organize olabilmek zor iş inşallah canım inşallah başa çıkacaksın...

mehlika o zaman devam edeyim ben çok burnumuz dolu yaaa neden oluyor anlamadım hasta da değil

kaldırmakla iyi etmişsin cnm,yoksa 3 yaşına kadar hallederdi,
zamane çocukları girer mi girer cnm,
berilin saça merakı geçti,saç çekmiyor artık,
sesli 1 tuşa bas dedekçe bana bakıyor bas kızım tuşa diyorum basıyor
mzükler kulağımda çaldı o gece o kadr oyandki en iyisi kaldırdım şimdilk
maşllh berile çok akıllı geçen resmdede bebek sallıyordu

sinemis sana yazmıştım mesajı cnm,bayağı uzun yazmıştım ama ancak o kadarını gönderebildim,bilg. kafayı yedi gene..
anladım canım bi proplem var galiba senin bilgisyrda

vallah ben o kadr yoğunum ki son 3 gün ne yaprsam hemen yetşmem lazım
doğum günü geçsin pazar günü hep yatarak zamn geçireceğim inşalah
ben bayağı süs felan hazırladım aabrtı oldu diyor eşim ne biliym içimden geldi

rapunzel beril de öyle,burnu akıyor ara ara,doğru düzgün şurupta kullanamıyoruz,kusuyor genellikle,
kusacak diye korkudan şurupta veremiyorum,
sinemiz beşiği sallarken videosunu koymuştum faceye,
burnunu sümkürürken çekebilirsem onu da koyacam,
artık hiç fot. çekemiyorum,2 saniye düzgün durmuyor,çektiğim fotolar hep bulanık oluyor..

kızlar facede elife kim ne yamışki suç duyurusunda bulunmuş,ben bugün yazdım mesaj ama tamamen iyi niyetli,faceye yazacaktım ama korktum doğrusu,sizin bilginiz var mı bu konuda??

feyza maşaallah bayağı hazırlık yapmışsın,gerisini de kolaylıkla halledersin inş. cnm,Allah yardımcın olsun..
ben hiç hazırlık yapmadım yaa,kreşte kutlama yapacam,pasta alırım,börek poğaça ,kurabiye vs yaparım,kızıma bir elbise almam lazım,süs te alsam iyi olur,bizim 1 aya yakın var ama süsü elbiseyi alsam iyi olur..

ben hiç sevmedim bu hızlı cevap yazamama işini
nbr kızlar herkesi dgünü telaşı sardı feyza yetiştirrsin canım merak etme
mehlika kreşte cıvıl cıvıl ne güzel olur

canım sende yapmıştın değilmi sende atlattın ne güzel...

ne suç duyurusu yaa ben face giremiyorum anlatın banadaaaa

elif dün bebekler için sakin akıllı olsunlar böyle dileklerde bulunmuştu ona birisi kızdıracak birşey yazmış detay bilmiyoruz canım anlatmamış aralarında özel olmuş eğer özür dilemzse suç duyurusunda bulunacakmış

ben atlattım ama bende bişey yoktu zaten
bi kayınvalidemlr var birde bir arkadaşımız geldi pastamızı yedik

ben seneye çok özeniyorum inşallah gündüz herkesle beraber yaparım burdan kendi yaşıtlarımız flan gecede eşimle ailecek yaparız diyorum

haydaaa dün akşam gördüm o duayı hatta bende Amin demiştim durumun zor demiştim yanlız olduğu için... üzüldüm şimdi kimse kimseyi kırmasın....

ufak çaplıda olsa bir kutlama olmuş sizinde kutlama kutlamadır ben böyle seromonileri pek sevmiyorum bende bir arıza var artık kanaat getirdim ::)
inşallah seneye dediğin istediğin gibi şeyler yapabilirsin canım...

hazırladım bende ama bakalım
inşllh yetişir kapı süüs fealn yaptım kendim
bi atlatsam

rüzgar inşllh yetişir

juli ben pembe elbise giydircem ilk defa öyle bi elbise giyeck içinde inci düğmeli gömlek üstüne pembe elbise hanım efendi totuyu kaldırıp yürümediği için farklı bişey almadım hoşuma gitmişti
ne de yakısır pembe elbise..aslında ben sortlu bişiler istiyom ama burda carsıda bulamam anca zara da var oda uzak bu havada gidemem..baktım hiç bişi almadım cekişişte gelen kadriya ablanın yolladığı pembe elbiseyi giydircem
ya biz ne giycez

bakalım melisa kalabalığı hiç sevmez napcaz bilmiyom
daha menuye karar veremedim fazla bişide yapamam offffff offfffffffffffffffffffff

şimcik....
peynirli börek
kandil simidi
kek
püskütlü kabak topları
patatesli havuc topları
sarma
tahinli kurabiye
vede pasta o hazır olcak

yeterlimi acaba baska basitten ne yapabilirim

Son düzenleme:

bir sürü şey olmuş ama salata yok o dikkatimi çekti

bence yeterli jjulet daha ne yapcan?benim gönderdiğim kıyafeti giydir bence de çok yakıştı Melisaya .istersen değişik olsun dersen içindeki gömlek yerine beyaz sweatshirt de giydirebiirsin çok yakışır kuzuya....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…