- 14 Şubat 2009
- 1.129
- 2
soğk değilmidir oralar yaa.beb hasta olur falan deseydin keşke..ohhhh juli bende gidiyom bayramda tatile bilin bakalım nereye ? erzuruma
diş falanmı aaba yaaa..aman su dişler bitmedi gittiiCanım yaklaşık 1,5 aydan beri baklıyat veriyoruz biz kereme biz tamamen ek gıdaya geçtik dr.muz böyle önermişti bize tamamen ek gıda veriyorum ben kereme ve denemeleride gündüz yapıyoruz. k.validem baktığı için sağolsun gündüz ona veriyor yeni yemeklerini.
canım bak yeşil mercimekte veriyormuşsun bence başka şeyden olabilirmi julicim.
vıyy koceyle atışmak işe yaradı,tatil üstüne tatil,
bende mi koceyle atışsan napsam:111:
hani annenlere gideceğüdün,nerden çıktı erzurum-
:90::90:
biz çalışacaz,darulacezeye beklerim kızlar,size kek sahlep ikram ederim,bayramda ne yapıyorsunuz kızlar?
selam söylee,hadi bakem iyi eğlenceler..biz bugun esraya gidiyoruz hazırlanayım görüşürüz kızlar..
sıkma canını,dönüşte kalırsın sende,aklı başına gelir..sorma mehlikacım almış gelmiş erzurum biletini hep bunu yapıyo mecbur bırakıyor benı ya annemlerde 1 gün bayram yapacam 1 annemlerde 10 gün onun ailesinde ben bagırıp kızınca sende dönüşte annelerde kal diyo ya bayram gibi olurmu valla öyle sinirliyimki anlatamam offf offf...
tekrardan gunaydın.kızlar bebeklerın sacını kestınız mı hıc...bızımkının 6 aydan sonra babası goturdu kestı,eskı berberdır kendısı.ztn fazla sacı yok.sımdıde ortası daha gur kenarları daha az.sankı ozellıkle yapmıssın gıbı.halbukı sıfıra vurdu esım.ılk sacını saklıyorum...sız naptınız
bizde geçe hiç uyumadıkk çok uykusuzummm
olurmu olur hacu bayram üstü ...
ehuhuuuu bayramda tatile gidiyorz cok mutlu ve mesudum:81::80::79:
bayramda ne yapıyorsunuz kızlar?
sorma mehlikacım almış gelmiş erzurum biletini hep bunu yapıyo mecbur bırakıyor benı ya annemlerde 1 gün bayram yapacam 1 annemlerde 10 gün onun ailesinde ben bagırıp kızınca sende dönüşte annelerde kal diyo ya bayram gibi olurmu valla öyle sinirliyimki anlatamam offf offf...
mehlika sormaya her bayram bunu yapıyo artık sabrım taşıyo bayramda ankaraya gidecektim ailemin yanına erzurumdada onun ailesi var düne kadar erzuruma gidemeyecektik parasal yönden ucuz bilet kalmamıştı ama dün akşam geldi ucuz bilet bulmuş bayramın ikinci günü almış ve erzuruma gidiyormuşuz yani ben yine ailemin yanında bayram yapamayacagım sinir oldum ağzıma geleni söyledim ay iki gün senin ailene iki gün benım aileme bayram diyo eee ikigünden sonra ndevamı yedi gün onu neden saymıyorsun dedim bişey demedi bende ceza dönüşte annemlerde kalacagım artık 15 günmü olur 1 aymı olur çeksin cezasını uyuz..
fatma sende dönüşte kal ailende eşinde sana sormadan nasıl yapar böylebir şey yaa.ben bile kızdım:)
sivri bayramda karasuya gitmek istiyorum ama soğuk olur hava güzel olursa gidebiliriz belki.birinci gün sabah kayınvalimlere geçerim orda kesilecek kurban eve gel dağıt paketle akşam olur.karşıya annemlere geçerim akşamına ordan akrabalarvs..
bu sene 9gun tatil dimi kızlar..
ders çalışacağım yüksek lisans tezimi bitirmek için son şansımm
sorma mehlikacım almış gelmiş erzurum biletini hep bunu yapıyo mecbur bırakıyor benı ya annemlerde 1 gün bayram yapacam 1 annemlerde 10 gün onun ailesinde ben bagırıp kızınca sende dönüşte annelerde kal diyo ya bayram gibi olurmu valla öyle sinirliyimki anlatamam offf offf...
soğk değilmidir oralar yaa.beb hasta olur falan deseydin keşke..
o zaman sende dönüşte kal ödemiş olursunuz..
diş falanmı aaba yaaa..aman su dişler bitmedi gittii
:79:
biz çalışacaz,darulacezeye beklerim kızlar,size kek sahlep ikram ederim,
kurumun keki güzel olur hee,ilk günde yemekte kavurma çıkar,
kavurma yemeye gelin
delfim merhaba :81:
sivricim büyük ihtimal alanya ya gidicez yarına belli olur :82:
merhaba cnm,Allah tamamına erdirsin,merhabalar bende 2011 ocak annesi olacam inşallah..13 ocak gibi doğacak bebeğim :)