Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar..
cssa yok unutmamış kutladı..
ayça 4 hamile var sanırım..
ayris ayaktayken 2 adım attı çok heyecanlıydı:)
anne sütü hariç hiç bişey yemiyor cnmboshayallersmilekız julli yazımdan ötürü bana katılmışın zuhahahah hahahah muhahahah öle dii bu kk baana
feyzacım düşünmemek lazım böle şeleri şeker hee sorma bide kaynanam geldi bende bugün hem oğlunu hem çağanı ona kakaladım biz yarın yada pzar günü giderik demeye başladı:)))oğlunun anası hiçsıkıya gelemez:)))))))
mehlika rejime bende girecem nasıl aypii senin sıpa:)))
ben huggiesin yeni halini daha çok sevdim,daha ince,kızlar sorum var doğduğu günden beri huggıes kullanıyorum ama son zamanlarda doğal kesim arkası uzun önü kısa derken iyice incelttiler bezi kağıt gibi hemen sızdırıyo hiç memnun değilim acil değiştirmeliyim ne kullanıyosunuz ??ne önerirsiniz?? önceden akşam 10 da bağlardım sabah 10a kadar dursa bişey olmazdı yani garanti 12 saat hem uzun süre korusun hem biraz kalın olsun istiyorum
prima düşünüyorum inşallah kalındır diye ümit ediyorum kullananlar varsa öneri ve şikayetleri bekliyorum
cnm zeynebe çok geçmiş olsun,eşin de kolaylıkla yeni işini kurar inş.uzun bir aradan sonra yine gelebildim sonunda.
bu arada zeynep rahatsızlandı, eşim ortağından ayrıldı, yeni bir yere yeni dükkan açıyor, gecesi, gündüzü her anı iş oldu. kafayı sıyırmadan atlatsaydık bu durumu iyi olacak... ona da hak veriyorum tabi senelerin işini bozup sıfırdan başlamayaı tercih etti, artık öyle bunalmıştı ki ortağından... hayırlısı olsun bakalım. ama evde ruh gibi bir adam canımı sıkıyor artık, cep telefonuyla kaonuşmaktan bizle konuşmaya sıra gelmiyor.
zeynep nezle oldu, iştahı yoktu, olanı da kaçtı. yemek yedirmek çok zor...
ben bir şeyden 2 kaşık yese seviniyorum. emmek de istemiyor. emmeyi bırakırsa diye de çok korkuyorum...
bizde durumlar böyle.
hasta bebişlere geçmiş olsun diyorum, sevgiler.
biz de berile aldık mama sandalyesi,ama yemek sonuna kadar oturmuyor,merhaba diyecegim ama kimsecikler yok. bugün pazar eşim evde yok bende cam sildim yemek yapacagım birazdan aksi gibi havada o kadar güzelki eşim evde olsa kesin yağmur yağardı. babası zehraya ikea dan mama sandalyesi almış istediğimi almaz bir aydır yürüteç alalım diyorum yok diyor gitmiş koca mama sandalyesi almış sanki mutfagım büyükmüş gibi resmen bi koltukluk yer kaplıyo bırak sandalyeyi hayır ne geregi vardı ben senden istedimmi be adam kendi kafana göre gidip aldın uff söylesen kavga hazır sussan ıyı bışey yaptım sanıyo .bunun üzerine bide zehra grip oldu bizden böyle işte . ne güzel bi hafta sonu değilmi !!!!
anam yine kimse cvp vermemiş bağa, neyse sizden hayır yok, ben veriyom çamaşır
kurutma makinası siparişi...
cnm ben kullanmıyorum,o yüzden cevap vermedim,ecriinn
Nasıl gectı dogumgunu
Unutmamıs dımı esın?
sende mi hamilesin kız yoksa,GÜNAYDIN KIZLAR...a.s.
erkenciyim bugün bakalım.....eceyle kalktık erkenden...-tatlicadiarzu-.
ne var ne yok bakalım....:hulya:
kızlar topiğimizde kaç tane hamile kalan oldu? gece yatakta aklıma bu takıldı....ne alakaysaaklinialirimsmile
aaa maşaallah ayrise,yakında yürücek desenegünaydın kızlar..
cssa yok unutmamış kutladı..
ayça 4 hamile var sanırım..
ayris ayaktayken 2 adım attı çok heyecanlıydı:)
günaydın cnm,çok şükür iyiyiz,günaydın kızlar nasılsınız
bu hafta sonu hiçbişey yapmadım
nasılda geçti anlamadım
doğru düzgün dinlenemedim bile
günaydın kızlar nasılsınız
bu hafta sonu hiçbişey yapmadım
nasılda geçti anlamadım
doğru düzgün dinlenemedim bile