2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

beril meyve püresini yemiş,çorbasının da yarısından biraz fazlasını içti,emip uyumuştu yatırırken uyandı,
ayağımda sallayıp uyutmaya çalıştım ama uyumadı,bıraktım geldim,
çıkarken bay bay yapıyoz karşılıklı,şimdilik ben giderken ağlamıyor çok şükür,
içim rahat gelebiliyorum,ordakilerin maskotu oldu,şarkı söyleyip oynatıyorlar,
bir de parmaklarıyla şık şık hareketi yapıyor oynarken,
kreşte çocuğun birinin ismi arda,personel arda dedikçe beril de arda diyormuş,
personel kızın arda demeyi öğrendi diyor..
anne de diyor artık arada..

MAşallah berilee:nazar:

sinemis bilmiyorum ki cnm,diş mi çıkartıyor acaba,geçenlerde üstten bir dişi patlamış gibiydi,
sonra baktım diş miş yok,hayırlısıyla ağrısız sancısız çıksaydı dişleri,
herkes 7-8 diş çıkardı biz hala 2 dişle duruyoruz..

mehlikasu
kızının kreşte büyümesinin olumsuz yönü hastalıklardan çabuk etkilenmesi
fakat iyi yönleri ise süper bence
baksana herşeyi nasılda öğreniyo
paylaşımcı olacak bi çok kardeşi arkadaşı olacak

rapunzel işte narı narenciye sıkacağı ile sıkıyolar
sende dene

ben bir kere ayıklanmış nardan cam rendenin üzerine koyup dövecekle üzerine bastırıp meyve püresinin içine karıştırmıştım yememişti küçük hanım,
cam rendeniz üzerine nar tanesi koyup dövecekle bastırın suyu süzülüyor ama biraz uzun sürer..

mehlikasu
kızının kreşte büyümesinin olumsuz yönü hastalıklardan çabuk etkilenmesi
fakat iyi yönleri ise süper bence
baksana herşeyi nasılda öğreniyo
paylaşımcı olacak bi çok kardeşi arkadaşı olacak
evet cnm,eksileri olduğu gibi artıları da var,

selam kızlar, hava süper, zeynoşum uyansın gezmaye gidicez. historyaya gitmeyi düşünüyoorum, müsait olan varsa buluşalım.. herşeyi hazırladım, yoksa çıkmamız akşam üstünü buluyor...

ben narı meyve sıkacağında, portakal sıkar gibi sıkıyorum. en kolayı bu bence. bu arada narla muzu karıştırıp verdim geçenlerde sevdi.

beril meyve püresini yemiş,çorbasının da yarısından biraz fazlasını içti,emip uyumuştu yatırırken uyandı,
ayağımda sallayıp uyutmaya çalıştım ama uyumadı,bıraktım geldim,
çıkarken bay bay yapıyoz karşılıklı,şimdilik ben giderken ağlamıyor çok şükür,
içim rahat gelebiliyorum,ordakilerin maskotu oldu,şarkı söyleyip oynatıyorlar,
bir de parmaklarıyla şık şık hareketi yapıyor oynarken,
kreşte çocuğun birinin ismi arda,personel arda dedikçe beril de arda diyormuş,
personel kızın arda demeyi öğrendi diyor..
anne de diyor artık arada..

ay maşallah berile.. :nazar: :nazar:
oynayışıı gözümde canlandırıyorum zeynep de canı isterse öyle yapıyor. çok tatlı kaydirigubbakcemile2 seninki erken konuşacak desene..

günaydın kızlar..
cssa yok unutmamış kutladı..
ayça 4 hamile var sanırım..
ayris ayaktayken 2 adım attı çok heyecanlıydı:)

maşallah ayrise :nazar: topiğin ilk yürüyen bebeği olacak sanırsam...
allah düşmeden, korkmadan ayağa kaldırsın inşallah.

bu arada çoktandır yazıcam hep unutuyorum. belki bilirsiniz, cuma saatinde 3 cuma boyunca bebeği kollarından tutup yürütüyosunuz, bu arada attım selaya, sela atsın cumaya cuma atsın ayağa diyosunuz. bebeğiniz korkmadan ayağa kalkıyormuuuuuuuuuş.

annem söyledi, önceden biz böyle yapardık diyo, geçen zeynebi de yaptık, annem söylerken benim gülesim geldi. annem bi de kızdı bana, inanarak yapmıyosun, olmıycak diye.

siz böyle bi şey duydunuz mu ya da biliiyo musunuz?

herkese slm,
kızlar gecikenlere Allahtan bir an önce regl olmalarını diliyorum. İnsan konduramıyo. benim 18 gün geçmişti daha konduramamıştım. :)
benimde oğluş bugün 10 aylık oldu. :nazar:
bide sizlere bişey sorucam. narın suyunu vermek istiyorum oğluşa. katı meyve sıkacağına nasıl koyucam. benimki sinbonun makinesi meyveleri bütün halde sıkabilenden.
nasıl yapayım tane tanemi koyayım yoksa sadece dış kabuğunu soyupmu atayım. bi karar veremedim yardım lütfen
zambakkız tabiki de narın kabuğunu soy önce.nasıl portakalın kabuğunu soyuyoruz sonra katı meyve sıkacağında sıkıyoruz öyle yani.yoksa kabuğunun da suyunu sıkar acı olur...kolay gelsin..

öğretmen arkadaşlarım yardımcı olurmusunuz sizin fikrinize ihtiyacım var
yoksa ablam çıldırcak bu gidişle
yiğenim 1.sınıfa başladı ama çok uyumsuz okulda yazmak istemyormuş ödevlerini yaptırırken annesi en az 2,5 saatini hazrcıyor 1 sayfayı yaklaşık 45dk yapıyorlar
bu hafta sonu ben yaptırmaya çalıştım ama malesef
el ele örneğin 1 saatte yazıyor
ata yazacak t'yi önce yazıyor vs
ve bilmyor okuyamıyor öğrendklerini bile
hep uyduryor harfleri tanıyamıyor
ne yapmamız gerek ablam çok şikayetci belli etmyor ama resmen çıldıryor
öğretmeninide sevmiyormuş hatta yüzüne söylüyor
ben birz konuştum annemi özlüyorum felan diye bahaneler söylüyor
29 ekimde 7 yaşına girecek 2004 doğumlu erken mi verdik okula lütfen yardımlarınzı rica ediyorum ne yapalım ,nasıl davranalım şaşşrdık
çok teşekkürler

surprise ben de 1 haftadır aynı dertten müzdaribim. bez konusunda. 10 aylık olduk şimdiye kadar yaşamadım böyle bir problem . 1 haftadır sabah her tarafımız ıslak kalkıyoruz. huggies almıştım ondan mı dedim çünkü hep prima kullanıyordum promosyon vardı huggies aldım. sızdırınca aa dedim huggiesde var problem gittim bir de prima aldım. onda da aynı şey anlamadım gitti. 5 numarada kullanıyoruz sebep ne olabilir anlayamıyorum
belini kıvırıyorsun değil mi canım?kıvırınca sızdırmıyor ben de prima kullanıyorum ve çok memnunum.bebekler iyice hareketlendi o yüzde sızdırıyor..belini kıvırırsan sızdırmaz bi dene...

uzun bir aradan sonra yine gelebildim sonunda.
bu arada zeynep rahatsızlandı, eşim ortağından ayrıldı, yeni bir yere yeni dükkan açıyor, gecesi, gündüzü her anı iş oldu. kafayı sıyırmadan atlatsaydık bu durumu iyi olacak... ona da hak veriyorum tabi senelerin işini bozup sıfırdan başlamayaı tercih etti, artık öyle bunalmıştı ki ortağından... hayırlısı olsun bakalım. ama evde ruh gibi bir adam canımı sıkıyor artık, cep telefonuyla kaonuşmaktan bizle konuşmaya sıra gelmiyor.

zeynep nezle oldu, iştahı yoktu, olanı da kaçtı. yemek yedirmek çok zor...
ben bir şeyden 2 kaşık yese seviniyorum. emmek de istemiyor. emmeyi bırakırsa diye de çok korkuyorum...

bizde durumlar böyle.
hasta bebişlere geçmiş olsun diyorum, sevgiler.
canım hakkınızda hayırlısı olsun bir an önce kursun eşin işini inş. zeynebe de geçmiş olsun..

X