2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

julii ne oldu cnm niye küstün kocayla bakalım bnm haberim yok valla...
küs küs mü gideceksin annene....

Son düzenleme:
*mehlikasu*; [COLOR="red" .!.:
bengisumut[/COLOR] maşaallah tunaya,dişiniz de hayırlı olsun cnm,
darısı ağrısız sancısız diğer dişlere..

AMİN...

slm kızlar nasılsınız?
Cook kotu bı gece gecırdık
Dogalgaz sızıntı yapmıs
Yatak odasının kapısı kapalıydı Allah'tan...
Sabah namaz icin uyandıgımızda eymende uyandı ben onu emzırıodum..
Esım abdest almaya cıktı 5dak sonra odaya dondu cabuk gel askım eymenı bırak dedı..
Odadan cıktımkı heryer dogalgaz kokuyo..
Esım acmıs camları gazı kesmıs..
Bıraz daha kalkmasaydık :KK43:
Esım ılk uyandıgnda sızıntıyı bılmedıgı ıcın ısıkları yakmıs bısey olmadı cok sukur..
Hemen annemlere gıttık yenı geldık eve:KK43:

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN, ALLAH KORUMUŞ GERÇEKTEN...

ARKADAŞLAR, ÇAMAŞIR KURUTMA MAKİNASI SORMUŞTUM, HİÇ KULLANAN
YOK MU?

kız julli yazımdan ötürü bana katılmışın zuhahahah hahahah muhahahah öle dii bu kk baana

feyzacım düşünmemek lazım böle şeleri şeker hee sorma bide kaynanam geldi bende bugün hem oğlunu hem çağanı ona kakaladım biz yarın yada pzar günü giderik demeye başladı:)))oğlunun anası hiçsıkıya gelemez:)))))))

mehlika rejime bende girecem nasıl aypii senin sıpa:)))

Kizlar face de sorunmu var ben giremiyorum burayada girmeyeli ne cok olmus isi uzun buranin bu arada hemsirem eklenmek istemis face ama simdi gördüm mesajini eklendimi acaba?

cssa simdi gordum cok gecmis olsun ucuz atlatmiossiniz Allah korumus cok sukur bisey olmamis yalniz kalma bence de evde

kimsecikler yok akannehir
bugün yine ben varım galiba ofertada yok anlaşılan boshayallersmile
cssa merhaba nasılsın canım

günaydın millet kimse kalkmamış sanursam daha

ben bişiy demeyi unuttumsizlere çağanı doktora götürmüştümya orda boyu 81 cm çıktı doktorun orda kafasında sıkıştırrarak ölçtü sağlık ocağındaki hemşire yatırarak ölçmüştü yanii ben kafanızı karıştırmayım çağanın boyu 81 cm olmuş 76 değil öperim hepnizi

bende burdayım canım sadece işlerim yoğundu giremedim.bide eskisi gibi rahat internette gezemiyorum benim müdürle aynı odadayız biz ve ekranımı görüyor oturuş itibariyle.benim le aynı pozisyondaki arkadaşımı işten attılar bende çok emnun değilim burdan ama iştende atılma lüksüm yok çalışmam lzım.ama sizleri ölüyorum burdaki geçirdiğim vakti özlüyorum yinede arada takip etmeye çalışıyorum

kızlar sorum var doğduğu günden beri huggıes kullanıyorum ama son zamanlarda doğal kesim arkası uzun önü kısa derken iyice incelttiler bezi kağıt gibi hemen sızdırıyo hiç memnun değilim acil değiştirmeliyim ne kullanıyosunuz ??ne önerirsiniz?? önceden akşam 10 da bağlardım sabah 10a kadar dursa bişey olmazdı yani garanti 12 saat hem uzun süre korusun hem biraz kalın olsun istiyorum
prima düşünüyorum inşallah kalındır diye ümit ediyorum kullananlar varsa öneri ve şikayetleri bekliyorum

[
kızlar sorum var doğduğu günden beri huggıes kullanıyorum ama son zamanlarda doğal kesim arkası uzun önü kısa derken iyice incelttiler bezi kağıt gibi hemen sızdırıyo hiç memnun değilim acil değiştirmeliyim ne kullanıyosunuz ??ne önerirsiniz?? önceden akşam 10 da bağlardım sabah 10a kadar dursa bişey olmazdı yani garanti 12 saat hem uzun süre korusun hem biraz kalın olsun istiyorum
prima düşünüyorum inşallah kalındır diye ümit ediyorum kullananlar varsa öneri ve şikayetleri bekliyorum

ben oğluma doğumumdan beri prima kullanıyorum ve çokta memnunum tavsiye ederim hiç sorun yaşamadım ben

uzun bir aradan sonra yine gelebildim sonunda.
bu arada zeynep rahatsızlandı, eşim ortağından ayrıldı, yeni bir yere yeni dükkan açıyor, gecesi, gündüzü her anı iş oldu. kafayı sıyırmadan atlatsaydık bu durumu iyi olacak... ona da hak veriyorum tabi senelerin işini bozup sıfırdan başlamayaı tercih etti, artık öyle bunalmıştı ki ortağından... hayırlısı olsun bakalım. ama evde ruh gibi bir adam canımı sıkıyor artık, cep telefonuyla kaonuşmaktan bizle konuşmaya sıra gelmiyor.

zeynep nezle oldu, iştahı yoktu, olanı da kaçtı. yemek yedirmek çok zor...
ben bir şeyden 2 kaşık yese seviniyorum. emmek de istemiyor. emmeyi bırakırsa diye de çok korkuyorum...

bizde durumlar böyle.
hasta bebişlere geçmiş olsun diyorum, sevgiler.

hakkınızda hayırlısı olsun hemsırem..yenı ıs yenı hayat ..esıne de hak vermen gerek haklısın cnm..

sağol oferta yarından tezi yok almam lazım inşallah değişiklikten dolayı pişik yapmaz alışana kadar
cssa geçmiş olsun
hemşirem bazen geldimi üst üste gelir ama herşeyde bi hayır vardır

X