- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
tabi sahisini yapıyordun deemi:))ben hazır yufkadan hiçöyle su böreği gibi olan yapmadım..
sodalı falan yaparsan öyle oluyormuş sanırım:)
sahte su böreğiyle işin olmuyor senin o yüzden,kocen çok şanslı,hamarat karısı olduğu için..
sağol cnm,ben de bunu yapayım o zaman ,ama lorlusunu yapıym,lor değerlenmiş olsun..sinemis canım oyalamayıda denedim ama beceremiyorum anında kafayı çeviriyor boşa akıttırıyor
delf senin bakıcı yemeğini yapıyormu yoksa sadece işi ege ile mi?
mehlika annem yumurta-süt-sıvı yağ-peynir (beyaz) -1 soda karıştırıp arasına döküyor haa en alta tam yufya ortaya parça parç yapılmış bir kaç yufka üzerinide yine yarım yufka ile kapatıyor
cnm bence gitme,dargın ayrılmayın,araya iyice soğukluk girmesin,kız nankör cadı..iyi bardağı musluğa bırakıyo benimki içtiği yerde kalıyo :mymeka:
ay bugün pek bi gıcığım su herife yarın pılımı pırtımı toplayıp anamamı gitsem acep :uhm:
ama aranız düzelince gidebilirsin ,bunların ayrı kalınca akılları başlarına geliyor,
benim de iznim kalasydı ben de memlekete gitmeyi istiyorum bir ara iyice zıvanadan çıkmıştı bizimki,
geçen okkalı uzuunca bir mesaj yazdım,internetten çiçek sipariş etmiş eve,
ama güllerim gelmedi,dağıtımda sorun çıkmış,arayıp kızdı..
geçmiş olsun cnm,neyseki bişey olmamış yavrucağa,tartışmanın konusu da şu dan diye girdim ama akşam sinirlerim çok bozuldu kıslar ağla ağla gözlerim poğaça gibi oldu, gece çocuğu yanıma almışım ve çocuk çekyattan cam tartının üzerine düştü, tüm gün üzüntüden leyla gibi gezdim adam bana tavır yapıyor, gittiği yeri bile söylemedi
bizimki tavır yapmaz başımın etini yer,dırdırda kadından beter
cnm sen ne güzel davranmışsın kocana,ne yazıkki ben sakin olamıyorum böyle durumlarda,neymiş ben özensiz bir anneymişim, ihmal ediyormuşum, duyduklarıma inanamadım, bu köstebek çocuğun oynarken kafasını avizeye resmen çakmış, ben eğitimdeydim geldiğimde o kadar üzgündü ki çocuğuma üzülemedim bunu teselli etmekten, bunun yaptığına bak,..bi de insan üzülür bir kere ağzından kaçar birşeyler, neyse..tüm gece ben ağladıkça bir de benim dalga geçiyor treeeeegedya, drama quinn falan diye...
ama onun kadar da dır dır etmiyorum tabi..
günaydın cnm,maşaallah buğleme,günaydın kızlar nasılsınız
dün sabah 6da kalktım ve gece 11de yattım koltukta uyuyaklamışım
akşam yemekye misafirm vardı
onlar gitti 10da bnde buğlemin karnını doyurdum altını değiştim poposunu yıkadım
uyutmaya çalıştım uyumadı saaat 11 oldu
eşime sen ne yapıyosan yap demişim orda hemen uyuymuşum oda oynatmış sonra bakmış
babasıda uyukluyo (uyuklama numarası yapmış)
buğlemde bakmış ikizmde uyuyoruz yanına uzanmış uyumuş
sonra yatağa almış benide sesledi
yatağa nasıl gittiği ni beile hatrlamıyorum çok yorulmuşum
dün bura iş arkadaşım tartışma yaşadım 4de çıktım
artık beni idare etmeyecekmiş kasım sonrası içinde saatinde çıkarsın dedi
bnde çok gerildim patronun oğlunun yanına gittim
bugün konuşacağız bakalım ne olacak
sizi uyuyor görünce uyumuş demek,
cnm iş arkadaşınla tartışman kötü olmuş,sürekli yüzyüze bakacaksınız,
o da biraz anlayışlı olsaydı keşke,bugün o seni idare eder yarın sen onu,
ki süt iznin senin yasal hakkın,sonuna kadar da kullan cnm,
bu hakkı devlet verdi sana o değil,idare etmişte sayılmıyor sen hakkın olan izni kullanıyorsun..