Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anam rapunzel koydurmaz benim cins burnuna damla damlatana kadar 10 takla atıyozkalmış karabiberi sürdürecek bide gazte koyduracak yıkar ortalığı huysuz babası yapalı ayy vallaha bazen ben kenime bakıyomda robot gibi görüyom kendimi bu salak kocam bişiy yapmii 3e kadar iş güç ortalık çağanla uğraşiş sabah 7de ayaktayım yemek yap çağan ehp kucakta tabii abi okuldangeldi onu doyur onla ilgilen akşama kadar ders yapp koca gelsin onu doyur gene sofra topla akşam yat heryer biribirinde sdabah kalk gene aynı işler off offf kız jullli ne kavga deyip duruyom kudurttun beni beee pöfffff
herkese gudmornink a.s.
kızlar bal kabağı bebeişler için cok faydalıymış... bebişlere nasıl versek akşam haslayı yoğurdunu kattım..iğrencti ama yedi... baska veren yada fikri olan varmı
vallah biz sefaköy tarfından geldik canımsinemis canım aslında hiç karışık biryerd eğil
yani yaşayınca çok normal geliyor
4 sene önce nişanlıyken buraya birine gelirken kaybolmuş bulamamıştık şimdi 3 sene oldu taşınalı başka bir yerde oturamazmışım gibi geliyor
çok da zuak değiliz ya yenibosna fatih bahçeşehir her yer 20 dk