- 27 Temmuz 2009
- 2.439
- 2
- 37
herkese günaydınnn
günaydın canım
ohh cadı güle güle yiyn turşulrınızı..bende geçen hafta kurdum turşuyu ama ben o kadar amarat değilim hazır turşu suyuyla kurdum..
ben mont aldım ama burda bi mağaza var devamlı alışveriş yaptığım 50 liraya ordan aldım..resmini çeker koyarım face e..
dişide sorma bende artık takip edemiyorum en son 7 deydik..
maşallah kızına canım..bizim dombililer allahtan hareketliler yoksa iyice şişecekler
anam kızlar hava bir soğuk bir soğuk 2 soğuk yaniii üşüdüm bugün itibarile kombimi yakmaya başladım hayırlı olsun:)))
bebelere mont ve uyku tulumu aldıznızmı baada fikir verin bende alacam acuk mutfağımı toplıyım ara aragelirem turşu kuracam suyunu hazırlaması kaldı geceden dilimledim karışık turşu kurdum koceme 5 kilo havuç kornişon kırmızı biber yeşil domates acur biber ohhh ben yiyemiyorum bi kez yedim o gece çağan sabaha kadar çığlık attı gazından dahada yemedim ama benim turşumda fena güzel olur yemeden nasıl yapacam bilmirem.:))))
günaydın canım
ohh cadı güle güle yiyn turşulrınızı..bende geçen hafta kurdum turşuyu ama ben o kadar amarat değilim hazır turşu suyuyla kurdum..
ben mont aldım ama burda bi mağaza var devamlı alışveriş yaptığım 50 liraya ordan aldım..resmini çeker koyarım face e..
dişide sorma bende artık takip edemiyorum en son 7 deydik..
canim benim kizda cok babaci
o varken beni hic sayiyor
babasi kapidan girdigi an sevinc cigliklari atiyor
alkis tutuyor
Vildan Beyza kendisi ayakta duruyor canim
5-10 saniye durabiliyor
bir adim sonra pat yere dusuyor
her yere tirmaniyor, seri bir sekilde siraliyor
ellerinden tutup yurutuyorum cok seviyor
bir kac dakika yorulmadan yurur kendisi
juli ben 9 aylikken yurumusum
kizcemde 1 yas olmadan yuruyecek gibi
maşallah kızına canım..bizim dombililer allahtan hareketliler yoksa iyice şişecekler