- 21 Eylül 2009
- 9.729
- 9.818
gercı kımse yok ama elbet okursunuz....hepınızı çok ozledım.bız ıyız ömer de buyudu masallah 9 ayımız bıttı sayılır.4 tane dışımız çıktı ve çok buyuduk ama hala zayıfız.8,5 kg falan.artık cok harreketlendık hıc durmuyoruz.ben çok yoruluyorum bebek bakımı ev işi fln hepsını tek halledıyorum.hıc yardımcım yok.arada azıcık nefes almak ıstıyor onsan.ama olsun yınede sukurler olsun.sız nasılsınız kucuk meleklerınız nasıl....
hala netım yopk bnm ev oturmasından geldık azıcık kaynımın kafeye ugradık ordan yazıyorum.
jasmın ruzgar posı ecrın juli sınemıs meltem abla delf yavrucaklarım fatmazehra sıvrı hula ogretmenım scedsedu ve aklıma gelmeyen dıger ark alınmasın lutfen hepınızı çok ozledım....
sdembebıs suprıse zambakkız oferta hepınızı tabıkıde.bnm ıcın butun meleklerınıı opun....
koklayın....benı unutmadıgınızı bılıyorum....hıssedıyorum....
esmer hoya cadı dılek sızı de unutmadım....
ınsallah hersey yolundadır hepınız ıyısınızdır....şimdılık hepınızı öpuyorum iyi geceler....
hala netım yopk bnm ev oturmasından geldık azıcık kaynımın kafeye ugradık ordan yazıyorum.
jasmın ruzgar posı ecrın juli sınemıs meltem abla delf yavrucaklarım fatmazehra sıvrı hula ogretmenım scedsedu ve aklıma gelmeyen dıger ark alınmasın lutfen hepınızı çok ozledım....
sdembebıs suprıse zambakkız oferta hepınızı tabıkıde.bnm ıcın butun meleklerınıı opun....
koklayın....benı unutmadıgınızı bılıyorum....hıssedıyorum....
esmer hoya cadı dılek sızı de unutmadım....
ınsallah hersey yolundadır hepınız ıyısınızdır....şimdılık hepınızı öpuyorum iyi geceler....