Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canım, iyiyim.. sen nasılsın? oğluşun nasıl?
Ege büyüyor hızla, dün de ilk dişimiz patladı sonunda.. Rahatladık valla :)
bizde iyiyiz utkucukta tam gaz firarda..
demek ege beyde dişlendi..bu uzun ve engebeli yola hoşgeldi o zaman kaydirigubbakcemile3
:) Valla bu kadar hızlı büyüyeceklerini düşünmemiştim, zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.
Bir de hareketli oluyorlar değil mi? Bir dakika yerlerinde durmuyorlar. :dance:
kullanıcı paneline gir tatlım profil düzenle var sol üst tarafta. ona tıkla en asağıda doğum kilo çizelge var..eskisini sil yenisini yap yapıstırselam juli
benim tickerimi
hacı ben pek sevmedim merkeze cok uzak can sıkıntısı...sevcan yardım ederdim ama unuttum bende nasıl yapıldığını..
frangipani hoşgeldin.nasılsın tatlı oğluşun nasl
julii niye öyle diyon kocanın memleketine.ne güzel orman havası alır melisa
selam canım nasılsın egecik nasıl... dişinizde hayırlı olsunselam canım, iyiyim.. sen nasılsın? oğluşun nasıl?
Ege büyüyor hızla, dün de ilk dişimiz patladı sonunda.. Rahatladık valla :)
ben de üzüldüm sonradan,ama ağlamadı neyseki ,ağlasa daha çok üzülürdüm,
sabah erken kalkmam gerektiği için gece uyuyamayınca stres yapıyorum,bir de bugünlerde akbil dolumu yapıyorum dikkat gerektiren bir iş,
eksik çıkarsa benim cepten gidecek...
hoşgeldiniz kızlar..
bebeği ellerini bırakıp kendisi ayakta duran varmı..utku çok hevesli yürümeye ama cesaret edemiyo daha elleri bırakmaya..bazen bişeye heyecanlanıyo bırakıyo eller farkedince panikle tutunmaya çalışıyo
maşallah kereme..utkuda sıralıyo ama tay tay durmmı deniyo ona ellerini bırakıp duramıyo öyle..onu yapan vrmı merk ettim..yakında yürüür kerem o zaman..hoşbulduk canım bizimkisi sıralıyor maşallah ellerini bıraktığımda ayakta durup bir kaç adım atıp hoop diye popo üstüne oturuyor daha cesaret edemiyor.
tutku ayağa kalkıyo ama daha yürüyemiyo ben tutunca bile yürümüyo taytay durmuyo
selam canım nasılsın egecik nasıl... dişinizde hayırlı olsun
Anaokulu Dergisi / 3-6 Yaş Anne Çocuk Eğitim Dergisi / Boyut Yayın Grubu
kızlar bu formu doldurup ücretsiz sabiha paktunanın kitabı adresinize geliyor..sadece kargo ücreti size ait..
maşallah kereme..utkuda sıralıyo ama tay tay durmmı deniyo ona ellerini bırakıp duramıyo öyle..onu yapan vrmı merk ettim..yakında yürüür kerem o zaman..
yürür canım daha sırayla yapıyolar..önce sıralıyolar sonra bi cesaret gelirse elleri bırakıyolar sonra yürüme hatta biz onların peşinden kşmakaydirigubbakcemile3