- 7 Haziran 2008
- 2.566
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öğretmenim
gündüzleri uykusu çok düzenli 3 kere 1-2 saat uyuyormuş hemde hep aynı saatlerde.yemek yemeside çok düzgün gündüz.ama gece ben eve gidince çocuk başka bişey oluyor huyu değişiyor ağlıyor mızıldıyor.uyumuyor gecede canıma okuyor resmen.
annemin evide sıcak oluyor bizim evde sıcak akşam baktım 27 dereceydi içerisi.camlar hep açık yatıyoruz ama faydası yok.
ne bilim örtmenim yaa doktor kesmeyelim öksürüğü öksürükle daha çabuk sökülür dedi.
zaten öyle çookk değil öksürüğü, olsa dinlemez kullanırdım. ara ara öksürüyor.
aslında öksürse rahatlayacak farkındayım ama öksürmüyorda manyak bebe.
çünkü bir anda hırıltı geliyor, öksürünce biraz rahatlıyor.
ne bilim örtmenim yaa doktor kesmeyelim öksürüğü öksürükle daha çabuk sökülür dedi.
zaten öyle çookk değil öksürüğü, olsa dinlemez kullanırdım. ara ara öksürüyor.
aslında öksürse rahatlayacak farkındayım ama öksürmüyorda manyak bebe.
çünkü bir anda hırıltı geliyor, öksürünce biraz rahatlıyor.
ben hatırladım cnma.sherkeslere merhaba
uzun bi aradan sonra tekrar kk dayım. malesef bugün işte ilk günüm ama oğlumu çok özledim ben ya
beni hatırlayan varmı
hayırlı olsun cnm,inş. sağlıcakla kucağına alırsın,Allah kolaylık versin:Saruboceq:kızlar bide bişey sormak istiyorum bu guruptan yeniden hamiş kalan varmı yoksa tek kazazede benmiyim :çok üzgünüm: kafamçokkarıştı
evet cnm çalıştığım yerin kreşinin olması büyük nimet,ne güzel cnm çok şanslısın kızının etrafında onun gibi minik yavruların olması gelişimi açısından da çok faydalı
maşaallah eymeneöğretmenim
hemen büyük pütür şeklinde vermedim
yavaş yavaş büyüttüm pütürleri
mesela rondolarken biraz daha kısa rondoladım biraz parçalı kaldı
öyle öyle alıştı çok şükür şuan o sıkıntımız bitti makarnada yiyo eymen :)
bir arkadaş daha var cnm,myocan belki hatırlarsın..bu arada aranızdaki tek kazazede benmişim galiba :kedi:
cnm tabi ilk başta kabullenmek çok zor olur,ben kendimi düşünüyorum da çok üzülürdüm,sağolasın
ilk başta oğlum daha küçük olduğu için çok üzüldüm. ama napalım Allahtan hediye isteyip gönderince seviniyoruzda
o biz istemeden bize bi hediye gönderdiğinde üzülmek olmamalı
demekki Rabbimin bi bildiği var
hoşgeldin aşkitom,seni sahalarda görmek ne güzel,vadofon ne iyi yapmış:lepi:Vadofonede bir hafta bedava net kampanyasi var cepten baglaniom :)
arkaaslar bricanyl her öksurukte verilmiyor ciğere inmesi gerekiyor simdi nette de okuyorum da....oksuruk surubu degil bricanyl basta da belirtmiştim, dr ciğerine inince bu surubu verdi.o yuzden aman haa oksuruge iyi geliyor diye vermeyelim doktor vermedikçe
günaydın canım nasılsıngunaydinnn sinemiss ne guzel almişsindir uykunu:))
cadi çagan neden antibiyotik kullaniyor??
rengarenk nereye gittin:))
bu arada geçmiş olsun esmercim valla içimizde en çok bağdire atlatan sensin Allah seninde yardımcın olsun İnşallah
ege gündüzleri 2 kere 1,5 saat uyuyor. akşamüstü 18 gibi çok uykusu geliyor gene ama bakıcımız oyalıyor ben geliyorum zaten oynaşıyoruz yıkıyorum yediriyorum saat 20.30 da pestili çıkıyor. belki o 3. uyku akşam uyumasını engelliyordur, ya da seninle daha fazla oyalanmak istiyor. mesela hafta sonları bende gündüz uyutamıyıorum uyutsam bile sadece yarımsaat uyuyor. pedagog bir arkadaş normal demişti. sizlerle daha fazla vakit geçöirmek adına direnir uyumamak için demişti
tabi canim oyle yani oksuruğu kesmek olmaz sonuçta o temizliyor ciğeri ama ben bricanyl i oksuruk surubu olarak değiil iyileştirici bir surup olarak dusunmustum.yani iyileştide okurmuyor diye:)iyikide sormussun
hırıltısı oldugunda verdin mi balli limon??
dr antibiyotik mi veririz dedi peki?
hastalıgın boyutunu bilmiyorum ama
doktorumuza öksürüyo diye dert yanınca
balgamı atması için öksürmesi gerekiyor dedi
ama yanlış hatırlamıyosam o şurubu balgamı atması öksürmesi için vermişti karıştırıyorda olabilirim
arkaaslar bricanyl her öksurukte verilmiyor ciğere inmesi gerekiyor simdi nette de okuyorum da....oksuruk surubu degil bricanyl basta da belirtmiştim, dr ciğerine inince bu surubu verdi.o yuzden aman haa oksuruge iyi geliyor diye vermeyelim doktor vermedikçe
canımmm bebişlerimin güzel anneleri günaydınnn bayanssulusmile
nasılsınız
ben geç kaldım bugün bi kalktım saat 8:40
buğlemi 07:30da emzirrken uyumuşuz
kalkıp beşiğe koymuşum hatrlamıyorum bile
sonra 1 saat güzel bi uyku çektim uyandığımda işe geç kalmıştım
hemen saçımı başımı yaptım çıktım
geldim ki patron muhasebede
dedim uyuyakalmışım akannehir
neyse hemen bankalrı al dedi
bankaları baktım bakiyelere şimdi paracıkları sayıp geliym
esmer sananeyi göstercem sana heee .geçmiş olsun canımmmcımmm
zambakcım alnmadın canım bende sen alındın sandım kaydirigubbakcemile3
mehlika beril gibi buğlemde canı isteyince hiçbişey duymuyor canı istemeze duyuyor uyuyor
evet arkadaşlar biz hastaneye yattığımızda bronşit için ozaman çıkışta vermişti doktor balgamı atması için bencede hafif bi ilaç değil doktor vermeden vermeyin çağan aşırı derecede öksürüyo hemde balgamlı öksürüyo ama atamıyo ne kusuyo ne alttan atamıyo bende dün onu doktora götürdüm kontrolle dedim bi balgam sökücüverseniz atsa bi şekilde yok gerek yok dedi öksürsün dedi çarşamba günü geldiğinde bakarız dedi şimdilik antibiyotiği bitene kadar beklicez dedi bide gece rahat etmesi için sıngulaır toz kullanıyoz atlatırız inşallah
esmer ayaz gece hırlıyomu çağanda gece öksürük yok ama gündüz yatana kadar mahvoluyo yavrım
aynen canım bende evdeysem kesinlikle ve kesinlikle uyutamıyorum ve bende hafta sonları sinirden ağlıyorum. bakıcımız hiç problem yaşamadığını uykusu geldiğinde iki pışpışla uyuduğunu söylüyor. zaten ne zaman arasam uyuyor oluyor. pedagog kesin haklı o zaman esmercim. bizi gördükleri için direniyorlar yeminlen bak
sağol canım. atlattık geçti çok şükür. Allah beterini vermesin bu saatten sonra.
aa anlıyor muymuş sıpalar.
bende dün en sonunda ağladım uyutamayınca, ben bu bebeğe bakmayı beceremiyorum diye.
hiç ama hiç uyutamıyorum ben. ne haftasonları ne de haftaiçi gündüz evdeysem.