- 7 Haziran 2008
- 2.566
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
demek bizim daha 1 aymizi var kofte ekmege iyi o zaman :) insallah ben de alistirabilirim canimjasmin aramızda tam bi ay var sizinle :)
hayirli olsun canim uzulme ne guzel bak ikiz gibi buyurler ilk baslarda zor olur tabi ama 2-3 yaslarina geldikelrinde birden 2 tane buyutmus olacaksin hem de birbirlerine cok destek olurlar bri de kizin olur ne gzuel olursağolasın
ilk başta oğlum daha küçük olduğu için çok üzüldüm. ama napalım Allahtan hediye isteyip gönderince seviniyoruzda
o biz istemeden bize bi hediye gönderdiğinde üzülmek olmamalı
demekki Rabbimin bi bildiği var
slm herkese
misafirim gelecekti bugün yatılı heryeri sildim süpürdüm camlar gece gündüz açık heryer toz içindeydi şimdi heryeri kapattım klimayı açtım tam yemek yapacaktım eşim aradı yarın gleceklermiş çok yoruldum ya sırtım belim ağrıyo bugün gelselerdi daha iyiydi aradan çıkardı neyse ev temizlendi bahaneyle
zambakkız hamileymiş hayırlı olsun zor olacak ama büyüdülermi rahat edersin
valla bende çok korkuyorum hala adet olmadım ya hamile kalırsam diye tırsıyorum
olsun canim evin temizlenmsi iste ne gzuel hem bu yorgunlukla yemekle de ugramazsin bugun yarin sadece yemekle ugrasirsin daha iyi olmus
bu arada ben de bugun ilk defa adet oldum biraz daha olmasaydim iyiydi ya ben sevmistim bu durumu 15 aydir rahattim ama maalesef bugun basladik yine eski gunlere
günaydınnn
berbat bir hafta sonunun ardından işe gelmek iyi bile geldi diyebilrim.hafta sonu kötü görümce olarak ağbimin eşiyle feci bir tartışma yaptık öyle böyle değil yılların tüm birikmişliği çıktı ortaya birden sonuçmı:bir daha görüşmeme kararı alındı senelerdir ertelenen bir durum aslında.dünden beride ağbime çok üzüldüm onun ne günahı varki bizim aramızda kalıyor ayy ne bileyim bende kendimi tutamadım işte.hep alttan alıp ezilmekten yorulmuşum demekki.
esmercim bizim organik ürünler yalan oldu canım.salak kargo cumartesi günü gelecekti tüm gün evde bekledik akşam 7 de annem yemeğe çağırdı artık gelmeyecek diye kalktık gittik.biz çıkmışız arkamızdan gelmiş bunlar kapıyada not bırakmışlar.sonra komşum aradı haber verdi kargo seni arıyor diye aradım bende kargo şirketini tamam 8 e kadar açığız gelin alın dediler yemek sofrasından kalkttık gittik saat 7:25 te ordayız ama kapı duvar kapatmışlar dükkanı.ayyy çıldırdım zaten arıyorum tabi açan da yok.bakalım işte biraz önce aradılar kargonuz var diye bende adama ciddimisin gerçektenmi dedim adamda afalladı birden.eşim gedip alacak ama artık sıcakta ne hale gelmişlerdir hiç bilmiyorum
moralim çok bozukkkk üstüste geliyor herşey
canım benim çok geçmiş olsun. bir takip et bakalım hemencecik düzelsin inşşş. ohh ne güzel iyi yapmışın gitmemişsin işe. keyini çıkar.
esmeralda Ayaza çok gecmiş olsun
sevcancım sanada canımmm
günaydııın
esmer ayaza geçmiş olsun,inş. ilaca gerek kalmadan iyileşir..
oh keyiof yap bakalim canim bugun ikealara gitdolas serindir orasi
gece mamasi olarak kasik mamasi verecegim evet canim su ile karistirilan sutlu pirincli tahilli mamalardan burak biberon almiyor zaten aksam 8 gibi verecegim mamasini ondan sonra sabaha kadar kalktikca emzirecegim
Esmer geçmiş olsun canım,
hem çocuk uyumadı diyosun hasta
hemde ikeaya gidyosun ne ayak kaydirigubbakcemile3
kılzar bişey soracağım sizin bebekleriniz oyuncaklarıyla oynuyormu?
benimki uyanır uyanmaz sanki rüyasında görmüş gibi
oturyor babnnesi önüne oyuncaklarlara dalıyor
o arada oda mamasını yapıyor
sizinkiler oynuyormu
ama yeni oyuncaklar almam lazım neler alıyosunuz diğer topiğe bakcam gerçi bizm opiğe aklıma gelmişken bakıyım
cnmm yanlış anlama hemeeen
o ayaz açılsın iyileşsin diye gidiyoo kaydirigubbakcemile3
yani amacı kesinlikle gezmek deil asla asla :roflol:
aa tabi esmer hiç sevmez gezmeyi:roflol:
herkeslere merhaba
uzun bi aradan sonra tekrar kk dayım. malesef bugün işte ilk günüm ama oğlumu çok özledim ben ya
beni hatırlayan varmı
gezenti işte kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.
valla son adet tarihi 8 haziran ama döllenme biraz geç olmuş galiba tam ne kadarlık olduğunu hafta sonu doktorda öğrenicez kalp atışı dinlemek istedi
öğretmenim
hemen büyük pütür şeklinde vermedim
yavaş yavaş büyüttüm pütürleri
mesela rondolarken biraz daha kısa rondoladım biraz parçalı kaldı
öyle öyle alıştı çok şükür şuan o sıkıntımız bitti makarnada yiyo eymen :)
ayaz hasta mı geçmiş olsun kuzuma