sinemis
ben silikon kaşik, melamin tabak,kullanılmayan kumanda verdim eline oyuncaktanc daha çok onlarla vakit geçiriyor
oyy yerim onu
ne kadr şebejk oluyolar ellerine alıp inceliyorlar ya bayılıyorum
sinemis ağbim tartışmaya hiç katılmadıki sonrasında zaten annem görüştü hiç bişey dememiş benimle onun arasında olmaz sorun.ama gelin bidaha benimle görüşmeyecekmiş.
en çok ta neye üzüldüm aslında biri 12 yaşında biride 11 aylık iki yiğenim var şimdi onları göstermez bize.ama ne yapayım sabır sabır tepemize çıkıyordu şımarıklıkta artık annneme resmen emretmeye başlamıştı benim annemde zavvalım o ne derse yapar.haftasonu gelmiş bunlar anneme kalk bebeğin karnı aç çorba yap meyvesuyu yap sürekli böyle emirler veriyor.ailece gezmeye gidiyorlar yatağını bile toplamıyor üst baş her tarafta birde akşama şunu isterim diye yemek siparişi veriyor.böyle cins yani neyse ben yine bişey demeyecektim annem hep beni frenliyor en sonunda anneme sen Kuzeye daha iyi bakıyorsun zaten sen evlat ayırıyorsun benim kocam senin oğlun değil senin için varsa yoksa kızın filan diyince bide oğlumu ağzına dolayınca amannn nerdeyse üstüne atlıyordum.ama o sinirle yılların birikmişi ne varsa söyledim gitti yani.şimdi o çocukları nasıl bana karşı doldurur halalarından nefret edecekler.Allahtan ağbim anlayışlı bu konuda karısının kabahatini biliyor ama ses çıkaramıyor garibim ne yapsın.
ne yapcaksın canım idare etceksin bi şeklde
bnde anneme sinir oluyorum o konuda oğlu üüzlmesin bişey çıkmasın die annemde pek yapmaz
ama geline tavrımı koydum benden çekinyor
ablama gider gelir bana arada bi uğrar ben en son şubatta gittm evine
bi yerdede karşılaşsak bile
yüzvermem buğlem i çok seviyor ben olunca sevemyor ben yokken odada bi giryorum ki almış seviyor
ben gelince yerine koyuyor
5-6 ay konuşmadım doğumuma gelmişler di bişey demedim
şimdide gitmyorum hiç
onlar geliyor
evi sildim süpürdüm oyy çok yoruldum yaw..geçmişe bakayım..
hamarat hatunn
hatırladım sinemis çok özledim ilk defa bu kadar uzun süre ayrı kaldım oğlumla akşam servisteyken yolllar hiç bitmeyecek bana offff
sağolasın öğretmenim ya sende çalışıyomusun
bitmez ama ne yapcaksın canım
kızlar bide bişey sormak istiyorum bu guruptan yeniden hamiş kalan varmı yoksa tek kazazede benmiyim :çok üzgünüm: kafamçokkarıştı
ne diyosun çok erken ama canım yaa
emiyormu peki
ne güzel cnm çok şanslısın kızının etrafında onun gibi minik yavruların olması gelişimi açısından da çok faydalı
ipekte az kilo alıyo fakat bizim doktorumuzda sorun yok kemik gelişimi iyi olduğu için dert etme demişti
gezenti işte kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oyuncaklarıyla da oynuyo ama daha çok fotoğraf makinesi uzaktan kumanda kaşık ve ıslak mendil paketi öncelikli tercihleri arasında kuzucuğumun :)
ay bi görsen uzaktan kumandayı eline alınca tuşlara basıyo ve direk tv ekranına bakıyo açabilmişsede bana ya da babasına bakıp nasıl gülüyo bi görsen...
ayy yerim onu başarmışta güya size bakıyor
ne kadr aklıllılar maşllh yaa
çocuklar farklı bizmkide kumandayı telefonu-ıslak mendil i çok seviyor
valla son adet tarihi 8 haziran ama döllenme biraz geç olmuş galiba tam ne kadarlık olduğunu hafta sonu doktorda öğrenicez kalp atışı dinlemek istedi
sağolasın
benim için bir şoktu ama şimdi yavaş yavaş adapte olmaya başladım. tekrar aynı sıkıntıları yaşayacak olmak ve oğluşumun daha minik olması üzüyor sadece şimdi beni.
sağolasın
ilk başta oğlum daha küçük olduğu için çok üzüldüm. ama napalım Allahtan hediye isteyip gönderince seviniyoruzda
o biz istemeden bize bi hediye gönderdiğinde üzülmek olmamalı
demekki Rabbimin bi bildiği var
vallaha helal rahatsın ben olsam yıkılırdım daha çok küçük kaldırablcekmin yükü
iş yerindekiler ne diycek yeni doğum izninden geldin?