- 7 Haziran 2008
- 2.566
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canim evet gectik sonunda kerem demir de mi sevmiyor suyu ki sizin ek gidaya gecisiniz bayagi oldu dimi ay yandik o zaman bu kadar cok emince de sut birikmiyor ki eskiden gecede emmeye 1 kez kalkan cocuk son 1 haftadir 2 saatte bir kalkiyor ben susamasina bagliyorum bunu burak da cok terliyor cami da acip yatiriyorum ama kac kez ust degistiriyoruz ama gece degistirmiyorum uykusu acilir diye su sicaklar bi azalsa da yavrucaklar da rahatlasajasmin hadi hayirli olsun geçtiniz demek
kesinlikle suluk olarak kullaniliyoruz:))benimkide hiç sevmiyor suyu ama o kadar çok terliyor ki(ne kadar emse karşilar bilemiyorum.
hoya selamm
artik baglantin var sanirim:))
iyi geceelr canimgörmemişim canım yaa, kusura bakma.
dur bakayım srayım ben o şuurbu sağol.
bal-su-limon da yapayım bakim bi.
ayy ben kaçar. sabah 06:30 koğuş kalk yapacaz malum akannehir.
iyi geceler hrkese..
saol canim evet gectik sonunda kerem demir de mi sevmiyor suyu ki sizin ek gidaya gecisiniz bayagi oldu dimi ay yandik o zaman bu kadar cok emince de sut birikmiyor ki eskiden gecede emmeye 1 kez kalkan cocuk son 1 haftadir 2 saatte bir kalkiyor ben susamasina bagliyorum bunu burak da cok terliyor cami da acip yatiriyorum ama kac kez ust degistiriyoruz ama gece degistirmiyorum uykusu acilir diye su sicaklar bi azalsa da yavrucaklar da rahatlasa
iyi geceelr canim
hoya hosgeldin yoktun uzun zamandir nasil gecti tatil memlekette kizin nasil demek kresi sevdi ne guzel buyuk avantaj senin icin kres olmasi calistigin yerde
hoya
guzel çok sukur tadini çıkartmaya çalişiyorum.ozlicem bugunleri.....tek olunca sıkılıyorum tabi.işlerimi de pek rahat yapamiyorum kerem pek yalniz kalamıyor.Anneme gidiyorum sık sık:))
arabayı çıkartmak kolay gelmedigi kısa mesafelerde slingimi kullaniyorum.
hoya
epey erken açiliyormus ozeller....amam kreşin olması çok guzel buyuk avantaj.insallah hep oyle severek gider..
jasmin
yok su hiç istemiyor.
hoya
epey erken açiliyormus ozeller....amam kreşin olması çok guzel buyuk avantaj.insallah hep oyle severek gider..
jasmin
yok su hiç istemiyor.
yasemin ben subata kadar çalişmayi dusunmuyorum.sınuna kadar kullanim istiyorum iznimi.