Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınn.
erkenciyim ben bugün
ayy yazık kuzuya yaa. evet bu sıcaklar bebelere çok dokunur.
sarmısak da iyi fikirmiş, bende deneyeyim.
ilk ben geldim en büyük öpücük bana :1closedeyes:
günaydın kızlar bnde bugün erkenciyim
işim o kadr çok ki birazdan geleceğim şu paracıkları sayıyım
günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn...yine pazartesi...
günaydınnn
berbat bir hafta sonunun ardından işe gelmek iyi bile geldi diyebilrim.hafta sonu kötü görümce olarak ağbimin eşiyle feci bir tartışma yaptık öyle böyle değil yılların tüm birikmişliği çıktı ortaya birden sonuçmı:bir daha görüşmeme kararı alındı senelerdir ertelenen bir durum aslında.dünden beride ağbime çok üzüldüm onun ne günahı varki bizim aramızda kalıyor ayy ne bileyim bende kendimi tutamadım işte.hep alttan alıp ezilmekten yorulmuşum demekki.
sevcan çok geçmiş olsun sevindirici bir haber almışsınız inşallah bir daha böyle kötü bir tecrübe yaşamazsınız canım.
esmercim bizim organik ürünler yalan oldu canım.salak kargo cumartesi günü gelecekti tüm gün evde bekledik akşam 7 de annem yemeğe çağırdı artık gelmeyecek diye kalktık gittik.biz çıkmışız arkamızdan gelmiş bunlar kapıyada not bırakmışlar.sonra komşum aradı haber verdi kargo seni arıyor diye aradım bende kargo şirketini tamam 8 e kadar açığız gelin alın dediler yemek sofrasından kalkttık gittik saat 7:25 te ordayız ama kapı duvar kapatmışlar dükkanı.ayyy çıldırdım zaten arıyorum tabi açan da yok.bakalım işte biraz önce aradılar kargonuz var diye bende adama ciddimisin gerçektenmi dedim adamda afalladı birden.eşim gedip alacak ama artık sıcakta ne hale gelmişlerdir hiç bilmiyorum
moralim çok bozukkkk üstüste geliyor herşey
günaydın geçmişe bakayım 3 gündür yoktum
gunaydın kızlarrrra.s.
serapcım mısır çok sıcak olmaz ya? ayrıca pis oralar çok. bebekle ilk tatil için acaba daha farklı bir yer mi seçseniz? benim naçizane fikrim tabi bu
günaydın bacılarrrrrrrrrrrr
kilo almiyor diye uzuluyorsaniz bir su hesaplayici ile durumuna bakin derim eger normal araliklarda ise bence kilo almiyor diye uzulmeyin.benimki de almiyor son aylarda
gunaydın hemşerim opuyorumnanaktan
7,5 aylık bebeğe 13 kg ve 87 cm verdi yanlış mı baktım acaba?
öğretmenim
hesaplattım boyuna göre iyi besleniyomuş ama hareketli olduğundan et tutmuyomuş kuzum
günaydın güzel anne nasılsınnopuyorumnanaktan
sen degerleri gireceksin canim.kendi oglunun kilosu boyu.o çikan sayi onemli hangi aralikta
o sayilar 21 aylik içinde ayni
öğretmenim
dubrovniğe baktım şimdi netten çok güzel bi yere benziyo araştırmak gerek