Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esmer ayaz uyuyomuş sen uyuyamıyomuşun ne kadan züzüldüm bacımmm beter ol karııı o döt daha ne kadan büyücek az uyumadas küçülsün gerçi ben uyumadığım halde inanılmaz bir hızla büyümeye devam edii emme olsun sen genede uyuma
şu nike meselesi ne çözemedim emme sanırım ayazınmı vardıo nikeı onun muhabbetimi bu neyse sadete gelem benimde 4 sene önce alınmış bi nikeım var benide alın aranıza ezik smilee ama kocamda nıke adidas 500 liralık gözlük 400 liralık saat var uyuz şey ne olcek beni aranıza nıkein hatırına deilse bunların hatırına alın zuhahahahahahah
gecmiş olsun sivricim.... bizim kızda hasta olmustu insanın içi acıyor öyle görünce..allah dermansız hastalık vermesin grip öksürük olacak o kadar..
chileck ve bety dişeriniz hayırlı olsun..bzde üstleri zor cıkardık hatta yarıya kadar cıktılar ama ağrısı devam ediyor..
ceycem güle güle otur yeni evinde....
esmer bulusma ne zaman ben pazar dönüyorum
ahanda bu sabah ben açtım topiği gene pis gene pis kırkladım hertarafı gene dağıtmyaın yaa siz evdede böleseniz pöhhhh
hadi esmer dağınık onu biliyomda siz yapayın böle kızlar zuhhahahahah
neyse ben heryeri gene temziledim köşeyede aırwick koydum tıslıcak bu sıcakta pis pis kokmasın topik :))))
günaydın millet nasılsınız ben şimdi ütü yapcam hava serinken yapım yoksa mıçım kalkmii
kocamada kahvaltı ahzırladım ne kadan mikkemmel bir kadınım ben gene bu sabah
bi okadanda mütevaziyim:)))
ooo uyu uyuy nereye kadan kzıalr kalkın hadii:))
neyse ben tükkanı açtım siftahı benden bereketi allahtan ben acuk yatam kocişim gitti
MAYALI HAMUR TARİFİ
2 su bardağı su
1 su barsdağı zeytinyağı
1 paketten biraz az toz maya dr oetkerin vanilya gibi paketlerde oluyoya ondan ufak yani
1 mama kaşığı tuz
1 su bardağı robttan geçirilmiş ceviz cevizler un gibi değil acık dişe gelcek şekilde olcek
bu karışımı unda keleyip yumuşak hamur haline getiriyoruz sert olmıcak yumuşak olcak hamuru çok örselemedn mayalayın yarım saate mayası gelir yani benimki öleee daha olmadı sofra bezine sarıp acık bi güneşe koyun hemen gelir mayası gelen hamurları elma büyüklüğünde yapıp üstlerinde yumurta sarısı sürüp frına atın pişirp yiyip loplop bıngıl bıngıl etler sallansın zuhhahahahahaha ceyyce anlamadııın yer olursa sen sor gene bacım ben cevaplarım muhahahaha
gecmiş olsun sivricim.... bizim kızda hasta olmustu insanın içi acıyor öyle görünce..allah dermansız hastalık vermesin grip öksürük olacak o kadar..
chileck ve bety dişeriniz hayırlı olsun..bzde üstleri zor cıkardık hatta yarıya kadar cıktılar ama ağrısı devam ediyor..
ceycem güle güle otur yeni evinde....
esmer bulusma ne zaman ben pazar dönüyorum
kızlar taha yarın 6 ayını dolduracak sadece meyve sularından veriyorum (katı meyve sıkacağından sıkıp)
ilk olarak ne vereyim yoğurt mu çorbamı önerisi olan varmı dır ?
kızlar bu utku çok korkak ya..şu emekleme arkadaşı turtıllar varya ondan aldım manyak korktu ağladı..yanına yklaşmıyo şimdi..
her halta korkuyo..evi bile süpüremiyorum babasını bekliyorum:1shok:
valla bunlar anne karnında herşeyi öğreniyorlar gibime geliyor :) ayyy çok özledim oğlumu hemen çıkıyorummm iyi akşamlar ...
bende kuzumu çok özledim bende çıkıyorum şimdi bir sürü trafik vardır offffff
herkese iyi akşamlar.
ahanda bu sabah ben açtım topiği gene pis gene pis kırkladım hertarafı gene dağıtmyaın yaa siz evdede böleseniz pöhhhh
hadi esmer dağınık onu biliyomda siz yapayın böle kızlar zuhhahahahah
neyse ben heryeri gene temziledim köşeyede aırwick koydum tıslıcak bu sıcakta pis pis kokmasın topik :))))
günaydın millet nasılsınız ben şimdi ütü yapcam hava serinken yapım yoksa mıçım kalkmii
kocamada kahvaltı ahzırladım ne kadan mikkemmel bir kadınım ben gene bu sabah
bi okadanda mütevaziyim:)))
sivribiber oğluşun nasıl oldu,dr ne dedi,neyi varmış??
çalışan anneler sizi çok iyi anlıyorum,ben kızım yakınımda olmasına rağmen özlüyorum,
hele tlf da ağladığını duyduysam mesafeler o kadar uzuyor ki o an uçasım geliyor,kızımın yanına bir an önce ulaşmak istiyorum,
bişeyi yoksa iyi bari sivri.
bi kan-idrar tahilili yapsaymış ya farazi konuşacağına
ama bişeyi yoksa niye antibiyotik verdi ki; geçmiş gitmiş işte.
tekrarlayacaksa antibiyotik bitince de tekrarlayabilir.
senide öperim bacım ne olacak ki öpücük bol opuyorumnanaktanoo çook öptüğün esmer alıştırdı beni dünüüür hem neden sen esmeri çook öpüonda beni öpmüon ben senin dünürün değilmiyim bakem klava: öp kızımı benim yerimede.
olumunekankayizsmilekıskanç haset nolcek :dilcikar:
olumunekankayizsmile senlede kankayız dünürkıskanırım tabi o benim dünürüm cııkksssslaelaelaelaelae
ayy ne güldüm buna .hiç yer yokmu canım yaa üzüldüm şimdişu derdim var topiğine bende yazıcam "süt sağacak oda bulamıyorum şirketteee"senağlama
allahım utku birde erkke olcaksın benim kızda herşeye korkuyor köpek havladı die geçen gece uyumadı çok tırstıkızlar bu utku çok korkak ya..şu emekleme arkadaşı turtıllar varya ondan aldım manyak korktu ağladı..yanına yklaşmıyo şimdi..
her halta korkuyo..evi bile süpüremiyorum babasını bekliyorum:1shok:
günaydınnn
sıcaklıklar 4-5 derece artacakmış habariniz olsun.
yani bugünkü serinliğin! keyfini çıkaralım eyvahedigeldismile
olm senin koceyi okutsak havada karada 1000 lira eder demekki
karanlıkta kıstırtsam mı ne :jeyyar:
haftaya cumartesi bacım sen burda olursun o zaman
olm her mesajda beni araya sıkıştırmasan için rahat etmiyor değil mi
hem airwick istemem ben tıs tıs tıs. al eline bi yumpş sık etrafa işte
bu kadarsın işte olm sen
göstermelik kadınsın
koce gitti, devirdi tıçını yattı karı iyi mi
karabasanlar basacısa seni alsanaalsanasmile
günaydın canımgünaydınn
günaydın canımgunaydınnnnn depüşüklerrrrrzemuszemus
günaydın dünürgünaydın kızlar
tutku beyaz üzüm süt yapıyor cnm,
İbrahim Saraçoğlunun süt yapan kürlerinden biri,
sabah akşam yemeklerden önce bir porsiyon beyaz üzüm yemek..