- 7 Haziran 2008
- 2.566
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öğretmenim bende haftasonu kaçmak için istanbula yakın tatil yerlerini araştırıyorum kırklareline bağlı kıyıköy diye bir yer buldum doğayla içiiçe denizde var netten bir incele istersen
yok hayatim ben de kendime diyorum zaten alinmadim yani hatta yazmistim burda esmeer ne becerikli hatunsun hem calisip hem gezip hem ayaza tayisiyosun ben evde oldugum halde tek basima hepsini yapamiyorum diye ama sanirim rahata cabuk alisiyro insan mecbur kalsak is basa dusse biz de becerirdik sanirim
dogru diyorsun haftasonu o tarafklar kalabalik olur cok ma haftaici olabiliur
öğretmenim bende haftasonu kaçmak için istanbula yakın tatil yerlerini araştırıyorum kırklareline bağlı kıyıköy diye bir yer buldum doğayla içiiçe denizde var netten bir incele istersen
benim oğlan sanırsam yine hastalandı
hemde antibiyotik kullanırken
ağlamak istiyorum yaa
bu arada fethiyeye uygun bilet bulunca aldim
hem gonulleri olur k.validemlerin hem eşimin
kerem de denize girer insallah
benim oğlan sanırsam yine hastalandı
ağlamak istiyorum yaa
günaydın kızlarrr...Gözdem üst dişlerini çıkarmaya çalışıyor, ateşi vardı sabah, bıraktım geldim...oooffff...
öğretmenim bende haftasonu kaçmak için istanbula yakın tatil yerlerini araştırıyorum kırklareline bağlı kıyıköy diye bir yer buldum doğayla içiiçe denizde var netten bir incele istersen birde iğneada var yine istanbula yakın
ben kaçtım iyi akşamlar.
geçmiş olsun inş.çabucak atlatırbenim oğlan sanırsam yine hastalandı
ağlamak istiyorum yaa
bu arada fethiyeye uygun bilet bulunca aldim
hem gonulleri olur k.validemlerin hem eşimin kerem de denize girer insallah
bende kaparım tarifi sen yaz ihmal etme :))jullicim bende veriyom şeklerim ekmek çağana etinin bebe ekmeğini aldım ama hasbam onu sevmii normal bayat ekmeği sevii bebe ekmeği verince öğürüyo delü bu bebe delü
mehlişka veririm şekerim incrili kurabiyenin atrifini sen varken verem başka isteyen yok nasılsa:)
haydinik görüşürük kızlar yarın öptüm herkezi
günaydın kızlarrr...Gözdem üst dişlerini çıkarmaya çalışıyor, ateşi vardı sabah, bıraktım geldim...oooffff...
günaydınn.
dün akşam acayip dolu yağdı bizim orda, koca koca.
altında kalması çok fecidir ama balkondan izlemesi süperdi valla
Amaann gelinciğimin dişler birsürü oluyor, ısırmasın oğlumu nann
cssa bizde pamukçuk olmadıydı, olan biri gelip söyler şimdi.
günaydın kızlar