- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
kızlar demir cuma sabahı üst 2 dişini patlattı ama alta göre daha zorlandı şimdi toplam 3 dişimiz var
face 'te 2.yi patlattık diye yazığımda meğersem patlatmamış (annem yanlış haber geçmiş:))
maşaallah demire cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar demir cuma sabahı üst 2 dişini patlattı ama alta göre daha zorlandı şimdi toplam 3 dişimiz var
face 'te 2.yi patlattık diye yazığımda meğersem patlatmamış (annem yanlış haber geçmiş:))
geçmiş olsun sivri, soğuk algınlığıdır üzülme geçer bir kaç güne kadar.
hiç hastalandı mı ya ben cevap vermeyeyim hiç kaydirigubbakcemile3
alt dişler yarıya kadar çıktı, üstler de şimdi işte zorluyor...offf...
sağolun kızlar, hayırlısıyla atlatalım inşallah...
esmer kız sivri ne kadan güzel okunaklı yazmış dimi hemide noktalama işaretlerid birsürü ondan dersmi alsam acep senin yazılarına bakıyom bi nokta var okadan::::::))))))) heee arada bide virgül oluyo zuhahahahhahaha
benim oğlan sanırsam yine hastalandı
hemde antibiyotik kullanırken
ağlamak istiyorum yaa
günaydın kızlarrr...Gözdem üst dişlerini çıkarmaya çalışıyor, ateşi vardı sabah, bıraktım geldim...oooffff...
alt dişlerini hiç anlamadık, bir baktım çıkmış...ama bu üstler çok zorladı ya...
geçmiş olsun sivri, soğuk algınlığıdır üzülme geçer bir kaç güne kadar.
hiç hastalandı mı ya ben cevap vermeyeyim hiç kaydirigubbakcemile3
sivricim geçmiş olsun canım
çağanda 3 gündür takır takır öksürüyo ielrledi öksürüğü bende bugün öğlen sonu götürcem onu doktora iyi öksürüyo esmerin dediği gibi bu hastalık konusunda bende ağzımı açmayım tam yiileşti derken yeniden hasta olii çünki
akıllım farkettim hatta ceyce nirde yazdım güzelim senin yokluğunu kimsebilmezse ben bilirm :teselli:dünürüm ne yaptın kııı ni gelmedin dün:1hug:
oyy mavişim benim yerim onun dişlerini benn
taşındın mı
hadi hayırlı olsun bacım
darısı evi olmayanlarımızın başına.
Ohh ne güzel ya senin iş yeri ne öyle oynayan iddaya giden ohh kalabalıksınız galibaata demirerin bir şarkısı vardı(büklüm büklüm) onu dinleyim demiştim internetten baktım bu şarkı çıktı,
dinliyordum muhasebedeki iki arkadaş geldi oynadılar burdakaydirigubbakcemile3
gunaydinnnn rapunzel, Chileck, *mehlikasu*, ceyce, cadoloz435, sinemis
ben de annemdeyimmmm:))
cadoloz hadi kolay gesin temizlik varmiş....
rapunzelcim dedim eşime kıyı köyu:))
ceyce tabi belli oldu olmadigin:))
günaydın...:gitme:
çok moralim bozuk
bütün gece oğlum öksürdü köh köh...
ateşi de çıktı
sanırım üşüttük oğlanı
o öksürdükçe benim ciğerlerim parçlandı....
sanırım diş çıkrdığı gece ateşlenince banyoya soktuğumuzda kaptı..
bugün doktora götürcek eşim bende iştn çıkar çıkmaz gideceğim hastaneye yanlarına...
sizlerinde bebeleri hiç hasta oldumu?
ne kadar xormuş onu hasta görmek.....
pppppppppppppppöööööööfffffffffffffffffffffffffffffffffffff.......................mafoldumben
geçmiş olsun cnm,inş. kısa sürede iyileşir,günaydın...:gitme:
çok moralim bozuk
ateşi de çıktı
sanırım üşüttük oğlanı
bugün doktora götürcek eşim bende iştn çıkar çıkmaz gideceğim hastaneye yanlarına...
pppppppppppppppöööööööfffffffffffffffffffffffffffffffffffff.......................mafoldumben
geçmiş olsun cnm sizede,inş. bir an önce iyileşir çağan..sivricim geçmiş olsun canım
çağanda 3 gündür takır takır öksürüyo ielrledi öksürüğü bende bugün öğlen sonu götürcem onu doktora iyi öksürüyo esmerin dediği gibi bu hastalık konusunda bende ağzımı açmayım tam yiileşti derken yeniden hasta olii çünki
esmer kız sivri ne kadan güzel okunaklı yazmış dimi hemide noktalama işaretlerid birsürü ondan dersmi alsam acep senin yazılarına bakıyom bi nokta var okadan::::::))))))) heee arada bide virgül oluyo zuhahahahhahaha
gunaydinnnn rapunzel, Chileck, *mehlikasu*, ceyce, cadoloz435, sinemis
ben de annemdeyimmmm:))
cadoloz hadi kolay gesin temizlik varmiş....
rapunzelcim dedim eşime kıyı köyu:))
ceyce tabi belli oldu olmadigin:))
günaydın...:gitme:
çok moralim bozuk
ateşi de çıktı
sanırım üşüttük oğlanı
aaa dünürüm benim çook sağol. taşındık işte eşyaları attı gerisi allaha kalmış yavaş yavaş yerleştireceğiz yaa.
sağol canım darısı evi olmayan herkesin başına.
sivricim çook geçmiş olsun canım.
evet evet bencede, sivri sana ders versin.
hem satır sonunda iki enter yapmış bak arada, sen daha birini yapmayı beceremiyorsun. :roflo:
Ohh ne güzel ya senin iş yeri ne öyle oynayan iddaya giden ohh kalabalıksınız galiba
veriyorum mehlikacım
2 SU BARDAĞI MISIR NİŞASTASI
1 PAKET YAĞ
1 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER
1 YUMURTA
7 TANE ORTA BOY İNCİR
1 SU BARDAĞINA YAKIN DÖVÜLMÜŞ CEVİZ
1 PAKET KABARTMA TOZU
YAPLIŞI: mısır nişastası yağ şeker yumurta iyice yoğurulur daha sorasında incirler 4 parçaya bölünürt 10 dakika acık ılık suda yumuşatılır suları süzülen incirler karışıma eklenir cevizlerde ekelnir sorasında yuvarlanıp fırına sürülür 180 derecede pişirilir kurabiyeler kızarmıyo kızaraırsa kuru oluyo ez pembe olunca alınır mikkemel yiyiymi güzel eyce kurabiyeler oluyolar sevgiler saygılar kurabiyeler pişerken üzerleri çatlayabilir buda kurbişelrin mzelliğği bazende çatlamaz çatlarsa çatlak esmere çekmiş demektir:))))))
sivricim geçmiş olsun tatlım, götürün, iyileşsin hemencecik kuzucuk...
esmer...nayk peşinde yivrummm...ziyaretine gelmiş...ahhhaaaa...
hadi
ben
kaçtım
öptüm
hepinizi......,,,,,,
*/-+-*)(/&%+^'!=?_::::
en sonki noktalama işaretlerinide anlayan birtileri yazılarıma kosun ben tolu olaraktan yaptım zuhahahahaha