Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1kişiden başka kimse yazmadı yine neyse herkese iyi günler demiri uyuttum annemde bırakıp gidip evi toplayacağım
kızlar sizce bu nasıl bişey
rapunzel dişler çıkmış hayırlı olsun..sivri iizn al istersen yada onlar götürsün dr olmazmı?
hoya nerelerde gören varmı gelmedimi?
merhaba ayça nasılsın..
esra hayırdır ne oldu..
aaaaa dün esmerin tarif ettiğini de becermişim
evet yorumlarınızı bekliyorum
sizce kullanışlı olur mu
aslında güzele benziyor...şakkıdı
ama bnm ece öne bir eğildimi sandalyeyle birlikte kesin düşer...:umursamaz:
bence güzel degil düsme tehlikesi var bebekler cok hareketlendi. üstelik sikilir orda oturmaktan,
cok güzelmiş artık oturuyorlar
yemege gittigimde bile arabayı taşımaktansa süper
hemen sipariş vericgm sagl canım
yaa niye burası sakinken gelenler kimse birşey yazmıyor diye sitem edip gidiyorlar anlamıyorum.
biz de o zaman kaç gündür gelmediniz diye küselim.
neyse..
ayça burası böyleyse adanayı düşünemiyorum.
sced bence kullanışlı birşey değil. bebe kendini yn taraflara atar; en azından Aayzı düşündüm kesin yan yatar bunun içinde yemekten kaçmak için.
Posi görünmüyordun ne zamandır, ben mi denk gelmedim acaba
posi naber bacım görmedim seni 2 gündür ben geleli nasılsın iyimisin yusuf böcüğüm nasıl
niye kimse yazmıyor kızlar
Tesekkür ederim kizlar... ya ben sizin muhabbete yetisemiyordum, yusufdan dolayi yazamiyordum dogru dürüst ben de gittim diyet topigine bakiyim derken takildim oraya nerdeyse kimse bisey yazmiyr
2 haftada 1.6 gram verdim :dance: cok iyi geldi bana
yusuf da naapsin oynuyo simdi oturmayi yeni ögrendi biraz rahatladim, yine düstü yusuf onu kaldirip geliyim