- 27 Mayıs 2009
- 1.598
- 0
ne bilem ya bacım demri hızlı büyüdü kilo aldı uzadı ya az geld bağacanım bende 120'lik dr.browns, avent(geniş ağızlı) ve wee var. 150'lik ve 250'lik de bebedor var.(ikisi de geniş ağızlı)
bebedor'lar saplı. hepsinden de memnunum ben.
nuby damlatmayan biberon var yuvarlak hatlı, onlar hoşuma gitti ama migrosta 22 tl'ydi. o kadar vermek istemedim, almadım ben.
emzikler de 1 numara hep, artık ağzında iz yapmaya başladı küçük geliyor sanırım.
2 numara emzikler almam gerek ama kıymaıyorum evdekilere de.
bir sürü var, her kıyafetine uygun renkte almışım. 9-10 tane emziğimiz var.
canım ben sidik toplama konusunda uzmanlışmış biri olaraktan kaydirigubbakcemile3;
poşeti taktıntan sonra bezi bol bağla ve sürekli bak işemiş mi diye.
çünkü işedikten sonra kıpraştıkça poşetteki dökülüyor. onun için gündüz yapsın bence annen. ya da haftasonu sen yaparsın.
bende o küçük labnelerden kullanıyorum. doktor bana labne koy demişti.
gerçi ben beyaz peynire geçtim artık ama başlarda hep labne vermiştim.
ne bileyim ya ben senden okudumda aldım zaten yağlı olur dedi ne yapayım şimdi ben vereyim mi ki oturup kendim mi yiyeyimdelikafaduldendelikafadulden
sadece 2 cm derken; ben 2 cm üstü hiç görmedim daha Ayaz'da
maşallah Demir'e kocaman oldular valla.
meltem abla takmadım kafamada gerççekten eskisi gibi değil iştahı bide yice hareketlendi normal yani eskisi gibi kg almaması hatta ben 300 gr bile beklemiyordumKizlar istahi yok demeyin masallah yani herkesin kilosu yerinde 9kilo az diil bu aylarda biz 3 ayda 7 kiloyu gecebildik bide benimki istahli yani yemeden emmeden derdimiz yok ama yatak altlarini ariyorum artik acaba yer gibi yapip sakliyorumu diye.Neresine gidiyor anlamiyorum neyse artik kabiz derdi bitti kakasini iyi yapiyor belki kilo alir artik ne bilim yada böyle kalirmi.Abisi 7. aydan sonra azaltmis kilo almayi 10. ayda gene almaya baslamis.Bunun kadarda yemezdi abisi bünye meselesi demekki ya.
canım geçen yazdm ama gördün mü bilmiyorum çok üzüldüm tontişine inş.biran öönce iyileşir çok çok geçmiş olsunteşkkür ederim canımm
göğüslerim gündüzleri emzirmeye emzirmeye sütüm azaldı artık hiç şişmiyor önceden taşardı kıyafetimi kendim yaptım misafr iş güç derken emzirmedim mama verdim hep hata bnde ama bu ara sütüm tam gitmeden başlamam lazım .devam sütleri hiç kilo aldırmıyor çünkü
bu arada bencede iyice gitmeden sütün emzir bol bol canım kg almasada anne sütü çok önemli