Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben bi kac aydir emzirenler icin dogum kontrol hapini kullaniyordum ama sütümü azaltti gibi geldi gecen ay birakmistim demekki hormonlarimi etkiledi ne olduyda ay kafamin icin kazan gibi yemek filan yapamicam aksama menemen yapayim bari ne zamandir yumurtali bisi yenmiyordu onlara degisik gelsin banada is cikmasin .
nur büyüdü artık eskisi gibi çok huysuz değil 7. ay dolacak heralde onun etkisi oturuyor gülüyor tükürüyor emeklemeye çalışıor sürünmeye başladı yakında ilerletir acıkınca anne mammm mammm diyor uykusu gelince annee nennn nennnn diyor çocukları çok seviyor yabancısı yok herkese gidiyor ek gidaya geçtik ne versem yiyor tarhanay sevemedi dişi hala çıkmadı yeğenime abla diyor komşunun oğluna abi dmiş ben duymadım dede baba diyor bi de fatih ürek gibi hadee diyor
İyi Ayaz'da tepişip dönüp dolanıp duruyor. Artık herşeyi yiyor dana. İnek sütüne başladım bende yavaş yavaş, formül sütü bırakıyoruz. En önemli gelişmemiz bu bizim