- 14 Şubat 2009
- 1.129
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canımohh mis gibi olmuştur şimdi melisacık.ayy sorma bende akşama bileciğe gidiyorum evle hiç ilgilenemeyeceğim.haftaiçide yapamıyorum zaten sanada kolay gelsin yatılı misafir ağırlamak zordur gerçekten heleki bebeylen
eskiden hep orda takılırdım gebe kalınca bıraktım.stresten uzak durmak için ..sempatiksalakcinni.juli derdim var topiğinde dolanıyordum düğün takılarıyla ilgili topikte ta 19.11.2008de yorum yazmışsın .
kaynana topindede posi ve esmer yorum yapmış dün hep ordaymış esmer
ben burda sormustum kizar veriyoruz dedi ben de oy üzden basladim, bi de benimki meme emmiyor sadece mama yiyor o yüzden verebilirim heralde.6 aydan sonra diye biliyorum ve yumurtayı 9 ay olduktan sonra
bayanssulusmile tesekkür ederim, kocam bile gazete basindan ayrilip aksam yattigimi farketmiyor kaydirigubbakcemile3evet annem bakıyor 3 ay baktı şimdi kayınvalidem bakacak 3ay sırayla işte
tabiki yokluğun anlaşılyor posicim
özel bisey yapmiyorum meme emmiyor benimki basindan beir herseyi yiyor daha damak zevki olusmadi heralde sevmese de agzini eksitiyor ama yine de 2. kasiga agzini aciyor. ama zamanla bazilarini secicek gibi geliyor banaposi nasıl yediriyorsun yedirirken benımkı kapıyo agzını açmıyo bıdaha bib şaklabanlık yapıyorum genede olmuyo. 6. aydan sonra yarım yumurta serbest. bende ekmek içi pekmez yumurta sarısı peynir karıştırıp veriyorum ama yemiyo tabiki(
meraba kızlar nasılsınız biz hala çorba içmiyoruz dün doktoru aradım sordum inat yapmış o dedi bebeklerle inatlaşmak iyi bişey diyil dedi eğer yeni bi yiycek denersenizde istemezse zorlamayın kızlar benim yaşadığımı yaşamayın tatlı bişey ver dedi kaşığa alışsın en azından görünce bile öğürüyo çünkü sonra çorba deniycez bakalım nolcak
ben de corba yapamadim daha, cok sivi oluyor icindeki sebzelerin pütür püür yerleri kaliyor hep onlardan dolayi yiyemiyor.
ben de corba yapamadim daha, cok sivi oluyor icindeki sebzelerin pütür püür yerleri kaliyor hep onlardan dolayi yiyemiyor.
napiniz kızlar ben bugün çok yoğunum kaynatama çörek yaptım oraya gitcez hava çok bunlu çağan çok azman sizden naberr
bu arada Kadriye Abla ben senin "cantanelerim" olduğunu bilmiyodum
yeni bi üye sanıyodum seni
geçenlerde öğrendim
eşin ameliyat olmuş sanırım, çok geçmiş olsun şimdi iyi mi?
Asya napıyo?
Kadriye Abla ben daha önce elmayı ve şeftaliyi cam rendede rendeleyip vermiştim Eren'e
tabi bunları aynı günlerde değil, ayrı günlerde verdim
acayip gaz yaptı Eren'e
bana pişrip de ver dediler
öyle yaptım bende
zaten 2 çay kaşığı falan verebiliyorum
aynı şekilde yoğurdu da en fazla 2 çay kaşığı
çok gaz yapıyo çünkü yoğurt ve elma-şeftali vs
çocuğa bişey yedirceğim zaman korkar oldum
ben domates soğan ve bamya koymuştum çorbalarına..bişey olmadı...tabi azcık azcık koyuyorum belki ondan...daha önce delf yazmıştı burda
ben de not almıştım
ordan yazıyorum
Yasak sebzeler; bakla,soğan,sarımsak,patlıcan,bamya,lahana,pırasa,kuru fasulye,nohut
Yasak meyveler; dut, çilek, erik, üzüm, incir, kumlu armut
İyilik sağlık
Çağan çok azman demek
Sen yaptın onu azman, şimdi dertlenme
ben markete gidiyorum
Eren'in ihtiyaçları heç bitmiyo
teşekkürler, domates serbest yani, çorbalarda çok seviyor tuna...daha önce delf yazmıştı burda
ben de not almıştım
ordan yazıyorum
Yasak sebzeler; bakla,soğan,sarımsak,patlıcan,bamya,lahana,pırasa,kuru fasulye,nohut
Yasak meyveler; dut, çilek, erik, üzüm, incir, kumlu armut
peynirdeki kalsiyum, pekmezdeki demirin kullanılmasını engeller, kalsiyumlu bir şeyiBende artık kahvaltılara başladım
ama yumurta vermiyorum, yumurtayı 7. ayda vericem
şimdilik sadece mamasına pekmez ve peynir koyuyorum
domatesli şehriye çorbası, sebze yemekleri, kayısı, şeftali püresi falan denedin mi,merhaba kızlar.
doktora kontrole gittik bugün. 6590 kg, 62,5 cm olmuşuz.
1,5 ayda 800 gr almış sadece. az almış en az 1 kg alması gerekirdi. eğer bu şekilde devam ederse 1 yaşında yakalayamaz yaşıtlarını.
aman neyse napiim.
sağlığında sorun yok çok şükür. bodur bebe olur en fazla..
ayaz artık herşeyi yiyebilirmiş.
yani tavuk, balık, keçi sütü, domates, portakal suyu vb.
yasak olanlar çilek, kivi, yumurta beyazı, nohut-kurufasulye gibi şeyler o kadar.
ama beni eşek oğlum sabahtan beri sütten başka birşey yemedi.
sütlü domates çorbası yapacam şimdi bakalım belki yer