- 7 Haziran 2008
- 2.566
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esmerrrrr hosgeldinn ayaz daha iyiymiş sevindim.benimkide tatilde ve sonrasinda çok değiştiii...
bu arada bravo dokturmussunuz ben bebe uyumadan bisey yapamiyorum:S
neyse iyi olsunda onlar yapmimm nolacak:))
esmer gözlerim yaşardı maşallah sana beee:))))
vay beee kizlar siz bunlari yaparkene sizin bebelere kim bakiyo akannehir
örtmenim gitmeden gör beni
maother care gittim sizi arıcaz dediler hala aramadılar
tır mı ne gelcekmiş içinde varmı bilmiyoz dedilerhala su sandalyeden bulamadım
sen hangi mağzadan aldın
Ege dün 21.00 de yattı 05.30 da kalktıı inanamıyorumm çok mutlu oldum. fakat mama cc sini arttırdım dün. ay bu çocuk daha önce doymuyor muydu da kalkıyordu acep ?
180 cc veriyordum hep dün bir cinnet geldi 240 cc verdim.
sağol canım çok uyanan bir bebek değildi ama 2 kere bazen 3 kere kalkıyordu. ama drumuz istemiyor artık kalkmasını kaşık maması veriyoruz bir düzene oturtmaya çalışıyorum.egeye demekki büyümüş annesi.önceden kaç kere kalkıyordu gece benim hatırladığım ege fazla geceleri uyanmıyordu.ayy birkere bende öyle çok verdim uyumadı herhalde fazla geldi bütün gece gözler kapalı mıyaklayıp durdu.
Ege dün 21.00 de yattı 05.30 da kalktıı inanamıyorumm çok mutlu oldum. fakat mama cc sini arttırdım dün. ay bu çocuk daha önce doymuyor muydu da kalkıyordu acep ?
bizim bebeler açmış demek bacım.
aynısını bizde yaşadık dün akşam.
ama ben hep 3 bisküvili 150 cc veriyorum akşamları genelde 30 cc bırakıyordu.
dün habire yedi.
öncesindeki 4 saatlik açlığında etkisi var sanırsam.
iyice acıksın da güzel yesin diye akşam 20:00'ye kadar girmedik eve. sokaktayken yemek istemiyor çünkü. evde olsak kıyameti koparırdı
he hacı ben yiyomakannehirhepsini bi günden se mi yiyon hacı
anam be kaa yesem hüsmen aga olurum
ben 2 öğün nesfit yiyom bi öğünde ne yemek varsa 1 dilim ekmek falan yiyom
hadi bakam güle güle kıllan....sempatiksalakcinni
günaydınnn.
dün 3.doz aşılarımızı da olduk çok şükür. 1 haftada 75 gr almış sadece. zaten yemediydi hastayken. normal o yüzden.
akşamda ilikleri boşalmış gibi yedi. 150 cc 3 bisküitli süt yaptım doymadı. 60 cc 2 bisküitli daha yaptım anca doydu.
210 cc 5 bisküit akannehir
yuhh oğlum dedim.
sonrada 10 saat kesintisiz uyudu :roflol:
hadi yaa seninki de mi?
bi cumartesi buluşalım bacım yavv
hee arada kadınlığım tutuyo işte
bazen babası baktı, bazen de anakucağıyla mutfak tezgahına koydum bayıldı zevkten