Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayça geçmiş olsun inşçateş falan yapmaz atlattınız ne guzel..ya havalardan mı ne bunaldım sıkıldım.birde biizm sokakları hep kazdılar yagmur çamur karşıma koca bina diktiler evin içi karanlık gibi oldu iyice herşeye gözüme batmaya başladı işte.az önce bime gittim birazdan da okula gitcem kpss başvurmak için.foruma neyim gitmeyi planlıyorum.
birde benim kızı gören herkles erkek mi bu diyor iyice sinir oldum az önce markette de kadın aa bu erkekmi dedi sinir oldum geçende 3 kişi erkekmi dedi offf.
bu arada sağolun kızlar aşı için...inşallah ağrısız sızısız geçiririz...
oferta yok cnm koymadım...fitil hiç kullanmadık biz...
ama uyanınca ağrısı ateşi olmasın diye calpol verdim...ben hep veriyorum aşıdan sonra...4 saat arayla zaten hemşiremizde öyle demişti...
iyi sana 3 kişi demiş melisayı her gören irkek mi diyobirde benim kızı gören herkles erkek mi bu diyor iyice sinir oldum az önce markette de kadın aa bu erkekmi dedi sinir oldum geçende 3 kişi erkekmi dedi offf.
hosgeldin tatlım nasılsın kaan nasıl...herkesciklere merhabalar..............
ben geldim anneler....
çok şükür 6 aydan sonra buradayım...
işe başladım...
oğlumu evde bıraktım ve geldim...,
sizleri takip ettim ama yazamadım...
bundan sonra buradayım...
günaydıngünaydın kızlarrr..
akşam yatmadan börek yaptım pişirmeden dolaba koydum..sabah 8 de kalkıp onu pişirdim eşim kahvaltı yapmıyo bari onu yesin dedim..onuda yemedi paşazade..sabah sabah ellerimle börek açtım 6 da kalktım senin için diyorum..yalanıda yemedi böreğide sempatiksalakcinni
bende biraz daha yattım artık..
utku aynı uyku düzenine devam.dün gecede formül bulamadım..
doktorun verdiği lavmanı yapıcaktım eşime bacaklarını tut tek başıma yapamam dedim..ben kıyamam ona hayatta tutamam dedi..sanki ben cani anneyim kıyıyorum..
tabi haliyle hepsi dışarıya gitti onuda yapamadım..şuruba başladım artık inşallah düzelir..olmadı bugün fitil alıcam..
fitilin tamamınımı sokucaz yarısını falanmı..varmı hiç fitil yapan :uhm:
delf julii yarın kargonuz var haberiniz olsun çağan çok uslu melek size yolluyorumlülülülülülü kameraya çekecektim ağırmasını am fotonun şarzı bitmiş melek yavrım uymii melek diyenlere yolluyom yarın onu(((
julii senin acın çok büyük bihterin anasına inme geldi hiç onu dediğin yok daş gibin karı öldü dediğin yok :))))) haydin ben yatar kocam eyliya çağanı uytaccam sen uyu didi inşallah öle olur:)(((
hoşgeldin canımherkesciklere merhabalar..............
ben geldim anneler....
çok şükür 6 aydan sonra buradayım...
işe başladım...
oğlumu evde bıraktım ve geldim...,
sizleri takip ettim ama yazamadım...
bundan sonra buradayım...
vallaha ben tam atıyorum spasmo panalgine atıyorum hemen yaptırıto yarım fayda etmemişti zaten atınca yapıyo hemen fitil içinde kalmamış olii:)günaydın kızlarrr..
akşam yatmadan börek yaptım pişirmeden dolaba koydum..sabah 8 de kalkıp onu pişirdim eşim kahvaltı yapmıyo bari onu yesin dedim..onuda yemedi paşazade..sabah sabah ellerimle börek açtım 6 da kalktım senin için diyorum..yalanıda yemedi böreğide sempatiksalakcinni
bende biraz daha yattım artık..
utku aynı uyku düzenine devam.dün gecede formül bulamadım..
doktorun verdiği lavmanı yapıcaktım eşime bacaklarını tut tek başıma yapamam dedim..ben kıyamam ona hayatta tutamam dedi..sanki ben cani anneyim kıyıyorum..
tabi haliyle hepsi dışarıya gitti onuda yapamadım..şuruba başladım artık inşallah düzelir..olmadı bugün fitil alıcam..
fitilin tamamınımı sokucaz yarısını falanmı..varmı hiç fitil yapan :uhm:
cadoloz bazi çouklarin tam donene, hareketlenene kadar surermiş gazı.sen de yerde bıraksan çocugu debelensin donsun dursun gazını daha rahat çıkartır belki....
birde benim kızı gören herkles erkek mi bu diyor iyice sinir oldum az önce markette de kadın aa bu erkekmi dedi sinir oldum geçende 3 kişi erkekmi dedi offf.
cadı annen varken nasıldı çagan yine aynımı?gece gunduz de uyumadımı?