- 4 Kasım 2008
- 549
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anam aşkı memnu fena bitti bihter hakkını aldıı okada azmaya bellidi anasınada inme geldi:) ben o diziyi izlemiyodum ama finali eyce bitti kucam çok üzüldü taş gibi karı öldü diye bende çok heveslisen senide yanına yollıyım dedim töbe töbee çağanı 12ye çeyrek kala uyutmuştum ama şuan kucamda elimi tutmaya çalişiii ben nezaman topiğe gelipte yaşasıın çağan 12den 6ya kaaa uyudu dicem çok merak edirim dorusu
delf julii yarın kargonuz var haberiniz olsun çağan çok uslu melek size yolluyorumlülülülülülü kameraya çekecektim ağırmasını am fotonun şarzı bitmiş melek yavrım uymii melek diyenlere yolluyom yarın onu(((
julii senin acın çok büyük bihterin anasına inme geldi hiç onu dediğin yok daş gibin karı öldü dediğin yok :))))) haydin ben yatar kocam eyliya çağanı uytaccam sen uyu didi inşallah öle olur:)(((
geçmiş olsun cnm,inş. fıtığı ilaçla tedavi olur,ameliyata gerek kalmaz,kızlar slm.. nasılsınız*uzun zamandır giremiyordum.malum eşimin durumu...şimdi iyi ama şimdi de bacağında da fıtık var dediler inş. ameliyat demezler gene...bebekleriniz nasıl?benim kız yaklaşık 15 gündür emmiyor bıraktı beni...buraya kadarmış emme maceramız ..5 ay emdi yeter herhalde .. 6 ayı tamamlamak isterdik ama malesef ne yaptıysam almadı..şimdi çorba meyve suyu muhallebi bir de mama yiyor ...sizinkiler nasıl ?emiyorlar mı?ben çok sık giremesem de aklım sizde...neyse şimdilik hoşçakalın...kendinize ve bebeklerinize iyi bakın...
tükkan açmak gene benden olsun gunaydın hepinize
günaydınnnnn
günaydın kızlar.
bugün niye kimse yok,herkes uyuyor mu?
geçmiş olsun cnm,inş. fıtığı ilaçla tedavi olur,ameliyata gerek kalmaz,
diğer hastalığının iyileşmesine sevindim..
beril de uyuyacağı zaman alıyor memeyi,dün 12 de emzirmiştim ,3' te 3,5' ta denedim almadı,işten çıktık bankada işimiz vardı,bankada mızmızlandı,işimi halledemeden apar topar eve geldim,5'i geçiyordu emdi,
bugün de gece 3'te emmişti,7'ye doğru sonra emzirmeye çalıştım almadı,
oysa 4 saat geçmişti,
işe gelince 8,5 gibi emzirdim,5,5 saate yakın emmeden durdu yani,
bir de artık az emiyor bir memeyi ancak emiyor diğerini emmiyor,iştahı çok az..
anne sütünden başka bişe vermiyorum üstelik,ona rağman çok az ve seyrek emiyor ,acıkmıyor mu bu çocuk yaa..
günaydın kızlaarr,
ceyce kerem nasıl oldu,dün kaç kez kaka yaptı??
herkesciklere merhabalar..............
ben geldim anneler....
çok şükür 6 aydan sonra buradayım...
işe başladım...
oğlumu evde bıraktım ve geldim...,
sizleri takip ettim ama yazamadım...
bundan sonra buradayım...