- 19 Ağustos 2009
- 1.882
- 54
- 38
Msj sayım 50 olmamış msj yollayamıyorum,sen bana bir msj yollasan da ben yanıt da yazsam olur mu...
banada cevap yazamazsıki canım buraya yaz bişeyler dolsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Msj sayım 50 olmamış msj yollayamıyorum,sen bana bir msj yollasan da ben yanıt da yazsam olur mu...
banada cevap yazamazsıki canım buraya yaz bişeyler dolsun
foto bekliyoruz kankaaaaa
foto bekliyoruz kankaaaaa
bildiğimiz undan yaptım canım...yine buluşmamı yaptılar
ohh ohh gözümüz yok buluşun bakalım:sinifsinif:
julicim bebe bisküvisi yaptım demiştinya
unu bildigimiz un mu kullandın
yoksa degişikmi
eyüü kankacanem benim makinam yoktu fotoyu esmer çekti
o ekliycek
Iyi geceler kislar,
Acil yardim lutfen.
Benim oglum 5 bucuk aylik. Gece uykularinin masallahi vardi bebemin, son 10 gune kadar.
Geceleri saat basi uyaniyor gozleri kapali agliyor.
Bazen uyutup yatirdiktan 10 dakka sonra tekrar uyaniyor.
Duzen diye bisi kalmadi keskinlikle.
Esim de yok yanimda.
Geceleri cok zor geciyo.
Daha disi cikmadi. Ek gidaya baslamadik.
Ne oluyor bu cocuga :uhm:
Eve girer girmez gülücük dağıtmaya başladı,yabani diycem ama evde yabancı kişiler olsa da iletişimi iyi oluyor,dışarıyı sevemedi bi türlü..bugün de ce deyip kaçmış gibi oldum ama kısmet değilmiş...sizin iyi vakit geçirmenize sevindim...casper oğlan nasıl oldu eve gidince durdumu hemen gittin hiç vakit geçiremedik yaa
Iyi geceler kislar,
Acil yardim lutfen.
Benim oglum 5 bucuk aylik. Gece uykularinin masallahi vardi bebemin, son 10 gune kadar.
Geceleri saat basi uyaniyor gozleri kapali agliyor.
Bazen uyutup yatirdiktan 10 dakka sonra tekrar uyaniyor.
Duzen diye bisi kalmadi keskinlikle.
Esim de yok yanimda.
Geceleri cok zor geciyo.
Daha disi cikmadi. Ek gidaya baslamadik.
Ne oluyor bu cocuga :uhm:
bildiğimiz undan yaptım canım...
eyüü kanka
esmer hanım ne zaman eklücük acep
meraktayım
canım ac olmasın bebe
cinderrella merhaba canim dis cikarmaya calisiyordur burak da ayni bu aralar bi yattimi 5-6 saat uyurdu simdi 2-3 saatte bir kalkiyor surekli eli agzinda ne bulsa agzidna daha dogrusu deli gibi kasiyor herhalde disten diyorum ben de
bu arada merhaba kzilar birkac gudnur bakamadim kardesimin tasinma telasi teyzem geldi falan bugun de 3 temmuzda arkadasimin dugunu icin gece elbisesi almaya gittik beraber annem teyzem falan kirmizi bir tuvalet aldim ayni tuvaletin siyahini zeynep beserelr kelebek odulelri gecesinde giymis zarif uzun kugu gibi bir elbise kadin cocuk dogurdu da nasil hala desin bakalim eksi arkadaslar 10 yidlir gormedigim arkadaslarim falan olacak dugunde liseden arkadaslar soyle havali olayim dedim :)
gecmisi okuyamadim sadece ankara grubu bulusmus sanirim onu gorudm fotolari bekliyoruz bir de tutkucum gecmis olsun baban rahatsizlanmis allah acil sifalar versin insallah brianonce iyilesir
Dis mi cikariyor bilmiyorum, herhangi bisi gorunmuyor dis yerlerinde
Ama evet eli agzinda benim elimi de agzina goturuyor
Dis jeli aldim cal gel diye ama faydasi olmuyo galiba :uhm:
Akilli uslu bi cocuktu bebem yaa.
Ayy ne yapacagimi sasirdim.
aynen kendi eli yetmiyro benimkini istiyor vermeyince de kizip bagiriyor bana :) merak etme canim 1 yasina kadar gunelri gunelrine uymaz dis cikarirken de cok huysuz olurlarmis burak da cok usluydu 1-2 haftadir huysuz geceleri anen mi yaninda ne guzel sen abddemisin izne mi geldin yoksa