Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tutku geçmiş olsun inşallah çabuk geçer.bende işte süt sapıyorum bazen şartlar öyle gelişiyorki süt sağamadn gün bitiyor o zaman bende çok kotkuyorum mastit olacağım diye çünkü eve gidince çatlayacak gibi acıyor göğüslerim neyseki Kuzey hööpp diye içiyorda rahatlatıyor anneciğini.
mehlika Berile de geçmiş olsun.Biz mulallebi mamalara geçerken hergün 1-2 kaşık artırarak vermeye başlamıştık. Siz birden 100 ml verince kusmuştur belki.Sık uyanması alışkanlıktanda oluyor bazen uyandığı zaman hemen emmek istemiyorsa uyutmaya çalış yine.Kuzeyde öyle 1-3-5-7 nöbetleri yaptırıyordu bana her kalktığında emziriyordum bende.sonra uyandıkça emzirmeden uyutmaya başladım bir süre sonra o alışkanlığı geçti.şimdi gece mıkır mıkır yapsada önce uyutmaya çalışıyorum artık çok isyan ederse emziriyorum.çalışan biri olarak gece uykusuzluğunu çok iyi anlıyorum.bence karnını iyice doyurup gecede onu düzene soksan belki daha uzuzn uyumayı öğrenir.
sağolun kızlar ,ben dün sütüm birikmediği için bebi doysun diye verdim muhallebiyi,ek gıda olsun diye değil,,öyle 1-2 kaşıkla doyulmaz kiyerimsenibengünaydin
mehlika tekrar gecmis olsun canim, ben ayni mamayi 75 ml suya 2 kasik koyuyorum,
sağol cnm,inş. düzene girer..inanmıyorum yaa 5 aylık birden nasıl yürür bnde şok oldum şuan ben çığlığı basar annemin evinde bulurdum kendimi
canım çok geçmiş olsun kıtılarada maşllh bayağı hızlısınız biiz hala bekliyoruz
günaydın canım nasılsın
biraz düzeldinmi .bu ara kendine zamn ayır evde işi gücü bırak evde yani bebeğinle eşinle dinlen zamn geçir böyle dönmlrde o uyudukça felan sende uyumaya çalış
geçmiş olsun biraz düzelmesine sevindim canım ya
o zmanla uykusu düzelir şuan alışkanlık yapmış bir kaç haftaya düzene giriyor merak etme
inş.tamamen geçer cnm,sana iyi pazarlar,prüssüz pürüssüz gez bakem..günaydın kızlar. püspürüzsüzüm artık kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun esra, ecrin seni topiğin psikiatristi seçiyorum zemuszemus
mehlika inşallah geçmiştir. film temiz çıksa bile hırıltı birkaç gün daha devem edebilir.
çok sıcak bastırmadan gideyim pazarımı yapayım. çok şanslıyım valla hemen kapımda pazar. tekrar görüşmek üzere....
beril de hiç beğenmedi,ben de vermiyorum artık,bir ara kan sayımı yaptırayım da ihtiyaca göre veririm,kan ilacını bende vermiyorum her verdiğimde kustu ece..
zaten 2 kere verdim sonrada vermedim ..tadına baktım iğrençti...ferrosanol...
ayy ben de gidecektim bugün,oyy hala eşime hediye almadım,bugün işçıkışına bişeyler kalırsa bir bakayım bime..kızlar bim'e gittim geldim.birüsürü ürün vardı..
merserize çorap aldım herife geldim:)
bebgim seti var bingonun uvuz bence almak isteyen alsın deterjan artı yumuşatıcı..bimin sitesinden bakabilirsiniz.
Sabah kahvaltisina basladinizmi kizlar? Bizim doktor7. ay sonunda diyor sabah kahvaltisi icin o zamana kadar anne sütü.Büyükte 7 ay bitince baslamistim bunda baslasammi karar veremiyorum.Ondan kilo almiyor olabilirmi.