- 25 Temmuz 2009
- 1.352
- 2
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Blueness
Ben büyük oglana 9 aylik filandi yumurta vermeye basladigimda halada cok sever kahvaltisinda yer yumurtayi.Buna henüz düsünmüyorum 5. ay erken gibi geliyor bana.
gittik asılarımızı olduk ağladık geldik
ben 2 tane sanıyordum 3 müş cok ağladı kuzum :2:
tamamiyle ek gıdaya geciyoruz süt yetmesede yetmesede artık anne sütü gümüş değerinde dedi
coğu vitamini ek gıdalardan alcakmış
gündüz emzirmek yok akşamdan sabaha kadar sadece emecek...
kahvaltı meyve sebze corbası yoğurt akşam anne sütü ve kasık maması...
keci sütünü sordum asla dedi....
corbaya pirinç kabah havucla baslıyoruz...
800 gr almış.. bundan sonra ayda 300 gr ma kadar düşebilir dedi..cok kilo almasını istemiyorum dedi yazın cok pişik olurmuş..günde 2 kere yıka dedi...
meltemcim keçi sütü 1 yasından sonra inek sütüne karsı alerjisi cıkanlara tavsiye ediyormuş..julicim
Masallah Melisa ma bide gecmis olsun asilar olmus.Keci sütüne neden asla dedi doktorunuz merak ettim?6 ayi doldurmus normal artik ögünlere baslamasi.Genede iyi almis 800 gr masallah ona ama azaliyor canim 1 yas icin oran vardi ama unuttum ýa Dogdugu kilonun 2,5 kati olursa dogum gününde en saglikli kilomuymus öyle bisiydi bi ariyim bakim dogrusunu.
hadi hayırlı olsun cnm bizde 10 gün sonra başlıycaz ek gıdaya bizde çorbayla başlıycaz listeyi tarifleri verdi doktorumuz bakalım alıcaklarmı
bu arada boyu bu ay uzamamış hala 64 :uhm: yok anası gibi kısa boylu koca dötlü olcak sanırsam
:roflol::sm_cool:
alemsin sen juli yaww :roflol::roflol::roflol:delikafadulden delikafadulden kafamçokkarıştı:sm_cool:
hayırlı olsun juli.. çorbaları kendin mi pişirceksin yoksa kavonoz mamalarındanmı. birde günde iki kere banyoya çok sevindim ben gündüz sabunsuz suya sokuyordum akşamlarıda şampuanlıyorum hasta edermiyim diye düşünüyodum şimdi rahatladım :)