sinir etti beni.kredi kartı bende gidip forumda bi guzel harcayayaımda ekstre gelince görsün gününü..
haklısın sinemis neyde yokki radyasyon tvde bile var
ben hugies,molfix,prima hangisinde kampanya varsa onu alıyorumkaydirigubbakcemile3kızlar huggies kullanna varmı ve kaç numara kullanıosunuz
huggies 4+ ya geçtik biz ama diğerleri gibi değil çok kötü sızdırıo hep sizdede aynı şikayetler varmı
sinir etti beni agladım sinirden ayriste ben aglıyorum diye agladı sonrada ikimizi susturmayua çalıştı ayris bi saat agladı onun yüüznden bugun intikam gunudur kızımla guzel bi alışveriş yapalımda görsün.
sinir etti beni agladım sinirden ayriste ben aglıyorum diye agladı sonrada ikimizi susturmayua çalıştı ayris bi saat agladı onun yüüznden bugun intikam gunudur kızımla guzel bi alışveriş yapalımda görsün.
kızlar huggies kullanna varmı ve kaç numara kullanıosunuz
csa limit 15 milyar:) da okadar harcıcak degilim arabamı alsam ne:))) 200 300 hacarım işte gıcıklıgına.bi gidimde..
ecrin adet oldun mu,kız test falan yaparsan haber et,merak ediik,
hadi bakem hamile haberini ilk kimden alaciiik.
ayy bnde olmadım ben 1 test daha alcam ya .dün karnımın içi acıdı kasıldım ne oluyor dedim bakcam yien her ay yapmaya alıştım zaten bi adet olsam