Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mehlika geçmiş olsun nm...
sinemis feyza yeni nickin uğur getirsin sana..
ecrin bende de ütü var alla..şimdi başlayım...zaten kocişte gelemedi müdürle toplantıdaymış..
bu arada 2 gibi çıktım dışarı 7de geldim...reale gittik kızçemle..ciciler aldık.
kocişe bişey bulamadım içime sinen...oofff ya ne alacam ben babalar günün için....
günaydınlar herkese...
mehlikasu geçmiş olsun..
feyzae yeni nickin hayırlı olsun
esmercim bu zamanların tadını çıkar..ilerde istesen de yanucağızında yatmaz bre...
günaydınlar herkese...
mehlikasu geçmiş olsun..
feyzae yeni nickin hayırlı olsun
esmercim bu zamanların tadını çıkar..ilerde istesen de yanucağızında yatmaz bre...
günaydınnnn.
yaa bu ayaz geceyarısı illa yanıma gelmek istiyor. ıkınıyor sıkınıyor kıpraşıyor çırpınıyor.
dün inat ettim almadım 1,5 saat boyunca uyumadı.
en sonunda herifi gönderdim salona yanıma aldım. koyduğum pozisyonda uyuyakaldı, hiiç kıpırdamadı bile.
yeni huy çıktı bu da. ne yapacam ben yaa
günaydınnnn.
yaa bu ayaz geceyarısı illa yanıma gelmek istiyor. ıkınıyor sıkınıyor kıpraşıyor çırpınıyor.
dün inat ettim almadım 1,5 saat boyunca uyumadı.
en sonunda herifi gönderdim salona yanıma aldım. koyduğum pozisyonda uyuyakaldı, hiiç kıpırdamadı bile.
yeni huy çıktı bu da. ne yapacam ben yaa
heeyyy sinemis sende kimsin kııızzz kaydirigubbakcemile3
anasının kuzusu. şükür bizim öyle bir derdimiz yok ben hiç yanımda yatırmadığımdan olabilirmi ayy alıştırsammıkı bende benle yatmasına sarılıp oğlumla uyurum ayy negüzel kız.sanki koca çok lazım sempatiksalakcinni
anasının kuzusu. şükür bizim öyle bir derdimiz yok ben hiç yanımda yatırmadığımdan olabilirmi ayy alıştırsammıkı bende benle yatmasına sarılıp oğlumla uyurum ayy negüzel kız.sanki koca çok lazım sempatiksalakcinni
kızlar bana bi akıl verin bakiiimmmboshayallersmile
1. olarak
bizim kız bırak yatmayı oturmak dahi istemiyor
ayaklarının üstüne bassın ayakta kalsın ondan iyisi yok kahkalar gülmeler konuşmalar bi sevindirik oluyor sorma gitsin 1 dk önce ağlayan bebeden eser yokboshayallersmile
her zamn alamıyorum kucağıma:umursamaz:
dün yere yatrdım 4 gündürde gırtlaktan gelen bi sesle eeeeggggg der gibi bişey öğrendi bağıra bağıra sürekli onu söylüyor yalancıktan öksürüyor
kendi sesini tanımaya mı çalışıyor bilmiyorumkismile
ve bu gidişle bağırmakyan ses telleri zarar görecek bu arada face koyarım nasıl bir ses çıkardığını
2. olarak
bu tarz seslenme ve yalandan öksürk ağlamayla kucağına aldırıp galibiyeti kazanmak istiyor ama ben öyle alıştrmak istemıyorum her ağladığında gelip alcağımı sanmasın diye çoğu zamn almıyorum ama öyle bağırrak konuşuyorki ses telleri zarar görecek diye kokrkuyorum.
bu konular hakkında yardımcı olmanızı i rica ediyorum canım arkidişlerim:asigim:
günaydın kızlar
gecmişe gidemedim herkesler iyidir insallah
misafir odasına tasınıyoz öldüm bittim dünden beri
oturduğumuz oda cok küçüktü melisa hep koltuğun altına girmeye calısıyodu dedik en iyisi tasınamalım diğer odaya biraz evin düzeni bozuldu ama oldun hersey kızım için ......
kızlar bana bi akıl verin bakiiimmmboshayallersmile
1. olarak
bizim kız bırak yatmayı oturmak dahi istemiyor
ayaklarının üstüne bassın ayakta kalsın ondan iyisi yok kahkalar gülmeler konuşmalar bi sevindirik oluyor sorma gitsin 1 dk önce ağlayan bebeden eser yokboshayallersmile
her zamn alamıyorum kucağıma:umursamaz:
dün yere yatrdım 4 gündürde gırtlaktan gelen bi sesle eeeeggggg der gibi bişey öğrendi bağıra bağıra sürekli onu söylüyor yalancıktan öksürüyor
kendi sesini tanımaya mı çalışıyor bilmiyorumkismile
ve bu gidişle bağırmakyan ses telleri zarar görecek bu arada face koyarım nasıl bir ses çıkardığını
2. olarak
bu tarz seslenme ve yalandan öksürk ağlamayla kucağına aldırıp galibiyeti kazanmak istiyor ama ben öyle alıştrmak istemıyorum her ağladığında gelip alcağımı sanmasın diye çoğu zamn almıyorum ama öyle bağırrak konuşuyorki ses telleri zarar görecek diye kokrkuyorum.
bu konular hakkında yardımcı olmanızı i rica ediyorum canım arkidişlerim:asigim:
benmi kimim canımmm sinemis hanımım anadınmı :dilcikar:
yanına yatırıp alıştrma ceyce her zamn yatmak ister ablam alıştrdı 6 yaşına girdi hala ortalarnda yatıyor ben alıştrmak istemyorum inş kendide ayaz gb gelmek istemezkaydirigubbakcemile3 beşiğinde aklıllı akıllı yatr
he seni koceni deyimde görrsempatiksalakcinni sanki koca çok lazım diyon hemiilmaz:
günaydın kızlar
gecmişe gidemedim herkesler iyidir insallah
misafir odasına tasınıyoz öldüm bittim dünden beri
oturduğumuz oda cok küçüktü melisa hep koltuğun altına girmeye calısıyodu dedik en iyisi tasınamalım diğer odaya biraz evin düzeni bozuldu ama oldun hersey kızım için ......