Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ipek kakasını yeşil yaptı birazda kustu kokulu kokulu bişey olur mu
bu sabah çilek reçeli yaptım
ilk denememde reçeli ocakta unutmuştum heryer reçel olmuştu
bugün başında bekledim güzel oldu sankii
kızlar ben feyza nickim değişti
rylai sagol cnm
kızlar ben feyza nickim değişti
bir günde hop diye değişiverir mi?mehlika alemsin canim ya 6 saat araykla emmis iste gece 6 saat arayla ememsi normal uyku duzeni kurmaya calisyor kendine uyumzzken niye uyumuyor saat basi kalkiyor diydoun simdi bebisin uyku duzeni oturtmaya calisiyor burka da bezen geceelri 5-7 saat kalkmiyor emmek icin doktora sordum 6 saati gecmesin problem degil gun icinde tamamlar alacagi sutu dedi bu akdar herseyi dert etme canim cok takiyosun kafaya boyle zor buyutursun yipranirsin cok bebk bunlar gunelri gunelrine uymaz ki
mehlikasu nikah yıldönümünüz kutlu olsun nice nice senelere
sağolun kızlar..Esmerim
Bizim doktor tüm ara ögüne toplam 150cc yeter diyor iyiymis sizinki.Yavas yesin acele ettirme.
Mehlikasu
Nice yillara bizimkide 7 temmuz gecen sene ikmizde unutmustuk :)
sağol cnm,evet ayrıydı,şubatta düğün oldu onu unuttuk bari bunu unutmayayım dedim ama bizim koce unutmuş gibi,gıcık nolacak:mymeka:[canım mutlu yıllarınız olsun inşllah nikah-düğün ayrımıydı
erkek milleti bi kerede hatırlasalar ölürler:)
bizimki 8.6.06,bizde 7 temmzuda evlenmiştik 7.7.07 kaydirigubbakcemile2
kilosu yerindeyse hiç zorlama keske benimkide öle deliksiz uyusa
canım zaten ilk biberon aventindi şimdi onuda almıyo
beril de bugünlerde yeşil yapıyor,bir de isal gibi,3-4 kez yapıyor son günlerde..ipek kakasını yeşil yaptı birazda kustu kokulu kokulu bişey olur mu
yeni nickin hayırlı olsun..kızlar ben feyza nickim değişti
kim bu; ben tanımiim :dilcikar:
hey dostum, biz burada yenileri sevmeyiz ona göre :mymeka:
bir günde hop diye değişiverir mi?
gerçi dün de seyrek kalkmıştı,tmm neyse mantıklı,inş.dediğin gibi uyku düzeni oluşturuyordur..
hadi tmm o zaman seyrek emmesini de geçtik,kusmasına ne demeli,kusması öyle hafifseyecek bir kusma değil çok fazla kusuyor,
midesinde ne var ne yok..miktarı çok fazla..
yemekten sonra gittim emzirmeye gene çok fazla kustu,nolacak böyle yaa(((((((((
sağolun kızlar..
sağol cnm,evet ayrıydı,şubatta düğün oldu onu unuttuk bari bunu unutmayayım dedim ama bizim koce unutmuş gibi,gıcık nolacak:mymeka:
bizimki 8.6.06,
6.6.06' iki günle kaçırdık..
beril de bugünlerde yeşil yapıyor,bir de isal gibi,3-4 kez yapıyor son günlerde..
ya hem alttan hem üstten ,midesinde bişey kalmıyor yavrumun,bu ay kilo kaybı olmassa iyi :çok üzgünüm:
yeni nickin hayırlı olsun..
ispatla feyza olduğunu sempatiksalakcinni
sendemi dünür -tatlicadiarzu-
heeeeeee, bu arada sonunda sgk dan paramı alabildim çok şükür. darısı herkesin başına... fatma zehra sen ne yaptın alabildin mi?