sabah otobüslemi gidyorsun işe servis varmı??bilmiyorumkismile
akşam otobüsle yazmışsın zor olur senin için allah yardım etsin berili bebek arabsıylamı yoksa kucağındamı götüryosun akşamları
inş bir an önce düzelir seni çok ii anlıyorum hem iş stresi hem eve hem beril ve hastalık iyie yıpranmışsındır eminim
cnm geçen haftadan beri otobüsle geliyorum,önce kurumdan biri bırakıyordu,ben ve bir kaç bayanı,ama artık bırakmıyor hafta sonları çalışıyor çünkü..
1 hafta taksiyle geldim,baktım hergün hergün taksi,nereye kadar güç yetecek..
otobüsü deneyeyim dedim,otobüs artık eskisi gibi kalabalık değil,evimizin yakınındaki duraktan binebiliyorum,
yer de veriyorlar sağolsunlar,şimdilik böyle denicez çok zorlanırsam görümcem gelecek,
ama beril emdiği için evde bırakmakta istemiyorum..
mehlika vay be parmak iznine felan geçmişsizniz
ben stajımı yaptığımda imza vardı
ne rahatlardı memurlar akşama kadar çay kahve muhabbet ederlerdi
şimdiler de nasıl ?
yes canım,önce kart basıyorduk,imzada neymiş ne kadar banel..
bu arada sen bizim kurumda mı staj yaptın yoksa??
herkese günaydın a.s.
dün yağmur demedik camur demedik akşama kadar gezdik
babası kızına bi sürü seyler aldı
üç kağıtçı kızıda ilk kelimesini söyledi
alısveriş merkezinde BABAAAA diye bağırdı
oldumu şimdimi doğur besle pakla büyüt
2 biberonla tişörte kansın....:dilcikar:
ana melisa konuşmaya mı başladı,maşaallah
beril ne dicek acaba ilk,çok merak ediyorum,ama bazen anneye yakın sesler çıkarıyor..
yiğenim ilk Allah demişti,kızkerdeşim uyuturken falan esmaülhüsnayı melodili okurmuş,ondan olsa gerek,ben de berilin ilk Allah demesini çok isterim..
gunaydinnnnn arkadaslarrr
okudugum kadari ile....
mehlika,merve çouklar kreşe başlayinça hastalik kaçinilmax sanirim.dikkatimi su çekti doktorlar çoogun keyif durumuna bakiyorlar.eger neşeli ise yok birseyi diyorlar.benim doktorumda huzursuz olmadikça ateş düşürüçü verme diyor.
oksuruk iinde elma ile ihlamur kaynatilip verilebilinirmiş(benim doktorum balli limon tavsiey etmişti ama annem 1 yasından kuçuk diye verdirtmedi)
bizim kullandığımız solunum yolu enfeksiyonu için olan şurup aynı zamanda ağrı kesici atel düşürücü,
hayret ,ona rağmen ateşi çıktı,
ıhlamuru ben de denicem inş.şurubun bir faydası olmadı
Günaydınlar herkese oh be anca kurudumm -tatlicadiarzu-
ne ıslandım ne ıslandım anlatamam üstelik şemsiyemde vardı ama şirekete girebilmek için ayaklarımı dereye sokmam gerekiyordu resmen dere olmuş ırmak olmuştu emanet ayakkabı ile oturuyorum pantolu saç kurutma mak.ile kurutabildim
mehlika benim oğlanında birkaç haftadır ateşi hep 36.5 ile 37,1 arasında dr.önemli değil dedi bir daha olursa için rahat etsin diye söylüyorum...
oh melisa baba demiş sadece kızlarmı benim oğlumda sırf babacı gıccık oluyorum haaaaaaaaa
neyseki kurumuşsun..
benimde çoraplarım ıslandı çıkardım çıplak ayakla duruyorum..
dış kıyafetim de ıslanmışt biraz,astım kuruyor..
evet o ateş yüksek değil ama insan yinede panik oluyorbilmiyorumkismile