- 30 Ekim 2008
- 6.798
- 54
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esmer günaydın canım bu geceyi olaysız geçirdn herhal sadece günaydın yazmışsın hastamısn ne oldu ???
ceyce kız işin çok yoğun herhal seni fazla göremiyorum buralarda
öğretmenim günaydın nasılsın?
rapunzel işe alıştınmı canım
mehlika kreşte hala emziriyolarmı senin kızı
fatma nasılsın
esmer günaydın canım bu geceyi olaysız geçirdn herhal sadece günaydın yazmışsın hastamısn ne oldu ???
ceyce kız işin çok yoğun herhal seni fazla göremiyorum buralarda
öğretmenim günaydın nasılsın?
rapunzel işe alıştınmı canım
mehlika kreşte hala emziriyolarmı senin kızı
fatma nasılsın
hee olaysız geçti canım gayet monotondu ilginç bir şekilde bu simleyde yeni geliş ne güzel
tam o sırada da işim çıkınca günaydın yazıp kaçtım hemen
rapor işinin peşini bırakma yaa, kendi hataları sonuçta.
sceedd beni de götürsene kahvaltıya :kedi:
Günaydınlar....
valla aklım hep evde öğlenleri koştura koştura emzirmeye gidiyorum o da almıyor sıpa sinir olup dönüyorum sabahları yarım saat öğlenleri 1 saat gecikme oluyor işe yakında güle güle derler bana :))
haydaaa ecrin niye gelemiyormuş esmer
GÜnayın kızlaaar
vallaha bnde şaşırdım yani ne oldu bu kıza dedim hastamı bi sorunumu var sadece günaydın yazmışş ayazda akıllı durmuş yavrusuuusırnaşık şey
GÜnayın kızlaaar
herkese günaydın
ben istiyorum ve geleceğim gibi görünüyor :)abisi zonguldak'a götürecekmiş gezmeye. gitmemek için çok uğraşmış ama abisinde paçayı sıyıramamış.
sen geleceksin değil mi?
günaydınnn
geliyon mu bacım cumartesi.
abisi zonguldak'a götürecekmiş gezmeye. gitmemek için çok uğraşmış ama abisinde paçayı sıyıramamış.
sen geleceksin değil mi?
günaydınnn
geliyon mu bacım cumartesi.
Günaydınlar....
ben istiyorum ve geleceğim gibi görünüyor :)
açıkcası gelmeyi çoook istiyoum ama sanırım bu buluşmaya gelmem mümkün olmayacak
inanılmaz yorgunum ve yarın işyerine çook işimiz var malum evlenenler kız istemeye gidenler sözler nişanlar:) bura olmam gerekiyor
ama bi ahaki buluşmaya kesiin gelirim ilk buluşmamızan çok keyif almıştım
ya geçenlerde iremin hamilelik şüphesi vardı öle okumuştum noldu varmı bişi sen bilirsin:))
kimler geliyo baya kalabalıkmısınız ?
ben, posi, jasmin kesin. örtmen gelir herhalde, rapunzel büyük ihtimal, juli çok küçük bir ihtimal.
başka var mı unuttuğum fisfisfis
azmışsınız be sende mi anadolu yakasında oturuyosun esmer
azmışsınız be sende mi anadolu yakasında oturuyosun esmer
fatma sen nete bakma ptt git bi sor hem paranda az yatmış araştr kaç gün yatırmışlar benim 94 gün yattı kendim hesapldığımdan düşük görünce araştrdım doğum öncesi raporumu ödemedilerkızlarr ssk dan işgöremezlik ödemesine baktım makbuz kesilmemiş diyor yani param daha yatmamışmı demek...
bizimde uyku vakti gecinde cıldırıyo uyuyamıcak die ödü kopuyo kaydirigubbakcemile3
bugün gene emmedi fazla
hero baby mama aldım içmedi tükürdü
uyurken tıktım ağzzına gene tükürdü memeye sarıldı bu sefer
oyy oyy ben kıza 2 aydır biberon vermedim unutmuş galiba
ilk zamanlar rezene falan veriyodum o zaman alıyodu :uhm: şimdi suyu bile içmiyor
kıslar selam
benim tospa meme olayını ciddi şekilde abarttı ya, içinizde var mı benimki gibi?
akşam 8 de başlaıyor uyuyana kadar emiyor uyuyor yatağına yatırıyorum 10 15 dk geçmiyor ortalığı yıkıyor haydi yine memeye...böyle 11 i buluyoruz...bana hiç sağlıklı gelmiyor yaaaa
herkese günaydın
GÜnayın kızlaaar
Günaydınlar....
valla aklım hep evde öğlenleri koştura koştura emzirmeye gidiyorum o da almıyor sıpa sinir olup dönüyorum sabahları yarım saat öğlenleri 1 saat gecikme oluyor işe yakında güle güle derler bana :))
haydaaa ecrin niye gelemiyormuş esmer
yess maltepedeyim bende.
sen avrupadaydın değil mi