Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayca24
Günaydin nasilsin?
Feyzae
Iyiz canim büyük oglan okulda kücükte az önce kakasini yapti sorma pek sevincliyiz.Dün öglen bide bu sabah düzeldik galiba.Baslicam bu doktorlarada verdim mamayi bak cocuk nasil düzeldi.Resmen acmis cocuk ya bence ondan kakada yapmiyor ne yiyoki ne yapsin.Bu boy olayindan herhalde doktor gelisimi boya göre takip ediyor ama boy uzun kilo azsa bizim gibi ac oluyor cocuk.Gerci bi kez doktora sormustum büyük oglanda oda ne güzel bize benziyor senin oglan demisti.Kendide 2 mt ve cok zayif bi adam buranin erkekleri hep öyle.Türk erkeklerinde göbek oluyor genc yasta yasli görünüyorlar demisti.Ne bilim ya bebek bu boy uzun olunca kiloda almasi gerekiyor bence yani yine.1 temmuzda asi icin gidicem o zaman dicem bakalim ne kilo alacak bu ek gidayla.Büyük oglanda adamin dedigini yaptim ama genede büyük kücükten 1 kilo öndeydi hep.Sanki 2 yasindaki sinirli halleri hep bu acliktan kaynaklandi.Napim ya bu oglumda esmer zaten göbekli olsun büyünce keyfi yerinde olsunda gerisini düsünmüyorum.
Günaydın herkese....
feyzae...ek gıda konusunda haklısın canım...bebelerimiz doymayınca ne yapcaz di mi?mama,meyve suyu ya da çorba ..bi şekilde başlamak lazım...biz de 2 hafta önce başladık
hem de elma suyu ile..senmisin elma suyu veren...o gün bu gün yavrucum 2 ya da 3 günde bir kaka yapmaya başladı..doktora götürdük geçenlerde..elma ve şeftali hariç her meyvenin suyunu ver dedi..3 gün oldu..hala yapmadı yavrum...boshayallersmile
slm kızlar nasılsınız yarın akşama yatılı misafirim var bugünden hazırlık yapmam gerekiyo ama nasıl bilmiyorumkismile
ek gıdaya geçiş yapıyoruz tabi sindirm sistemini etkileyeck anne sütü -mama gb sindirmi kolay olmayacak kaka yapmaması normal bnce kayısı püresi ver sindirim acısndan o zman yapabilir bnde dün verdim bakalım ne olacak
şu misafir olayı insanı çok geriyor .kolay gelsin ne diyebilirm ki
Feyzae
Aynen canim ben büyügü 6 ay emzirdim su bile vermedim tam 6 ay günü gününe bittiginde sebzeye gectim de ne oldu allah askina .Gene bi salgin oldu mikrobu kapti hastanedede yattik ama düzeldik cocuk bu ya bu kadarda germemek lazim hem uykusuzluk hem bu stres beni cok gerdi valla dün iyi yaptim.
bugün kayısı püresi deneyeceğim..inşallah rahatlar yavrum....mafoldumben
sevcancım devamlı gittiğimiz dr yok demişsin merak ettim aşılarını düzenli yaptırıyosun dimi?
feyzacım yarasın tosunuma
ayca cım hosgeldin a.s.
çok zor bir olay...bakalım benim kız ne zaman yapacak?algor
sakin ol canim yapar bak rekor benimkinde 11 gün yapmadi doktoru dinlesem 1 ay yapmicakti
çok zor bir olay...bakalım benim kız ne zaman yapacak?
Kizlar
Benimki durmuyor en kücügü kan kirmizi derler ya bilgisayari istiyor ona sizinkilerin videolarini acayimda bakinsin :)
ben şuna çok inanıyorum bebek nasıl rahatsa neyi istıyorsa (bu emzirme-yeme içme konusnda ) zorlanmamalı yavaş yavaş alıştra alıştra mutlu olacağı şeklde yapılmalı .biz anneler hep iyisini istıyorz doğal olarak
benim psikolojim bozuk olursa yorgun olursam o gün buğlemde gergin oluyor huzursuz oluyor gece çok uyanıyor .onun için dinlememe çok dikkat ediyorum rahat uyuyan anne ve çocuk güne dinlnenmiş olarak başlıyor .mama veriyorum bişey değiştiğini sanmıyorum anne sütünden alacağı besini uykuyla tamamlıyor uykudan alıyor ben buna inanıyorum
belki düşüncelerim yanlış ama ben uyguluyorum olumlu yöndede karşılığını alıyorum
bebeler emmiyorsa vede doymuyorsa yapcak bişi yok
benimki cok cok emzik emiyo bu ayından sonra
emmiyo düzgün mamada verdim biberondan iççmedi
aç bitap yatıyo
şimcik bebe bisküvisi vericem veren varmı
evren ıhlamırla veriyordu galiba
sevcan yönlerdiriler canım tekirdağda gittiğim sağ. ocağında bilgi vermişti bana ebe