2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
bende ocagın ilk haftası diye tahmin ediyorum çünkü benim adetlerim 3 aydır 35 gune çıkmıştı o şekilde hesaplarsam daha 4 hafta 3 gunluk olurum bilmiyorum dr gidince ögreniriz...

listemizi yapalım o zaman 5 kişi olduk herhalde rumuz yazalım son adet tarihlerimizi yazalım dogum yapacagımız tarihleri yazalım birbirimize destek olalım kızlar

benim tüp bebek olduğu için dra 8 mayısta gidiyom o zamn öğrenecem ama hesaplayıcıya göre 4+1 günlük hamileyim

hesaplayıcıya göre 28 aralık görünüyor benim yaaa.ama ben geç yumurtladıgımı dşünüyorum bişey olmaz dimi:)))folik asit kullanıyormusunuz*

canım ben olmam gereken tarihte regli olmadım hormon yüksekliğinden ama tüpe başladığımz tarihten 3 gün önce olmam gerekirdi buda 1nisan
doğumda 6 ocak gösteriyo hesaplayıcı

olmaz canım niye olsun folik asidi 3 aydır fln içiyom
günlük neler yediğimizi neler yememizin daha faydalı olduğunu yazalım
benim arkdş ilk aylarda ne kadar çok süt içersen o kadar kilolu olur dedi bebek
ben günde 2-3 bardak süt içiyom
bide ben makarna ve köfte aşeriyom
yarım saatte bir acıkıyom
60 kiloyla hamile kaldım
sizlerin kilosu ne

Son düzenleme:
ben çok kiloyla hamile kaldım :KK43: 69 kilo ile hamile kaldım çok dikkat etmem gerek yoksa obez olurum.

...ADI..............SON ADET TARıHı...................DOĞUM TARıHı...............HAMıLE KALDIĞI KıLO
hulyaeyup........26/03/2009..............................01/01/2010......................69

haydi arkadaşlar hamile olanlar kendini eklesin ayyy çok heyecanlıyım:)

ben aslında 57 kiloydum tedavi esnasında aldım şiştimmi diye düşünüyom belki ilaçlarım bitince geçer diye umut ediyom ama çok ta yiyom
bende potansiyel şişman olma eğilimi var diyetle vermiştim zaten yeni kilolarımı çok fazla almaktan korkuyom

ADI..............SON ADET TARİHİ...................DOĞUM TARİHİ...............HAMİLE KALDIĞI KİLO
hulyaeyup........26/03/2009..............................01/01/2010......................69
myocean76.......01/04/2009..............................06/01/2010.....................60

:nazar::nazar:

aman boşverin bende tombigim birşey olmaz...
ben dr gideyim de ne kadarlık oldugunu dogum nezaman ögreneyim eklerim..

bende saçma sapan tedaviler gördüm ondan kilo aldım tam rejime başladım tedaviyi bıraktım bu sefer hamile kaldım. ama olsun bebiş gelsinde elbet veririm.hadi kızlar listemize bekliyoruz

]ADI...........SON ADET TARİHİ............DOĞUM TARİHİ...............HAMİLE KALDIĞI KİLO

myocean76.......01/04/2009..............................06/01/2010.....................60
ecrin1001...........23/03/2009............................04/01/2010.....................75

maşallahhhhh

bende 7 kilo falan verdim rejimdeydim hamiş kaldım yaşasın be varsın olsun kilo...dikkat ederiz...

ecrin sen ne zamandır bebek istiyordun.sende çok heyecanlısın benim gibi :)

ben eylulden beri istiyorduk ama ara ara deniyorduk:)
dun evlilik yıldönümümüzdü 2.yıl hediyemiz oldu süper oldu...
birde eşim delirtmese beni aklamdan beri yatmama kalkmama herşeye di,kkat ediyor daral geldi bana.en sonunda yaw hamiş degilim şaka yaptım dedim.sabah gitmiş bisürü süt almış süt içcekmişim:))deli adam çıldırdı 36 yaşına geldi baba olcak napsın kocişim..
sen hikayen nedir??

birde ben bugece uyuyamadım sol gögsüm felaket halada öyle sürekli igne batıyor gibi ama aşırı şiddetli sizde de varmı neden?

Ben oğlak burçluyum ndk'imm oğlaklardan kurtuluşun yok ..

X