öncelikle yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum rabbim salıcakla kucagınıza alacagınız günleride göstersin sizlere inş
ndk cim canım arkadaşı az kaldı 15 mayısa ben de geleceğim rabbimin izni ile inş ben de 20 ocak ta dogum yapacam gibi gözüküyo bu ay hamiş kalırsam o zaman seni hiç yalnız bırakmıcam cnm sen istesende istemesen de bebeğinle bir ömür mutlu olmanızı diliyorum rabbimden cnm Şeniz bizler için de ne olur dua edin bizde gelelim yanınıza :CüvCüv:senağlama
kızlar bende varım tüp tedavisi sonrası 24 nisanda pozitif sonucu aldım
kısmetse 8 mayısta boncuğumu görmeye gitçem
bi ara geldim kapatılmıştı bu topik 2009 annelerinin yazıları vardı
sağolsunlar bize destek olcaklar
şimdi size bi sorum var
3 nisanda tedaviye başlamıştım 13 nisanda transfer oldu 3. gün embriysuydu
şimdi benim doğum tarihim ne zamn oluyo bilen varsa bilgilendirsin beni
zira yanlış sayfada olmıyım
benim ilk denemdi şükür bebişim üzmedi geldi
bu yüzden pek bilgim yok
canım merhaba ben 2009 ocak annesiyim
geçen yıl bende 25 nisanda öğrenmiştim bende ilk kez 9 mayısta görmüştüm bebişimi ayy ne güzel bir duyguydu Allahım herkese nasip etsin
bende aşılama yaptırmıştım 7 nisanda aşılama olmuştu senden 6 gün önce yani ben 2 ocakta doğum yaptım sende sanırım 7-8 ocak gibi yaparsın ama esas doğum tarihini belirleyen transfer tarihin değilde son adet tarihin , mesela benim SAT 27 marttı bebiş 1 ocak doğumlu gözüküyordu ama geç geldi :))
hayırlısı olsun yazını görünce benimle çok benzer buldum ondan cevap yazmak istedim belki biraz fikir olur diye