2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
hayırlsı olsun kızlar sağ salim alın inş bebişlerinizi kucağınızaa

vay be,.NDK ..açılısı yaptın.,.2010 un ilk bebiki nasipse senden,..:ecrin_bebekARISI OLMAYANLARIN BAŞINA.demek herşeyin bi zamanı varmış.RABBİM zamanı nekadar güzelde ayarlıyo.,hiçbi zaman yılmamak lazım,.herşeyin üstünden sabırla kalkmak gerek,.:lepi::Saruboceq:

hala 2010 ocak annesi yokmu yaaa, haydi kıslar test yapın da gelin yanıma yaa burda yalnıs kaldımmmmmmmm:tomato:

öncelikle yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum rabbim salıcakla kucagınıza alacagınız günleride göstersin sizlere inş
ndk cim canım arkadaşı az kaldı 15 mayısa ben de geleceğim rabbimin izni ile inş ben de 20 ocak ta dogum yapacam gibi gözüküyo bu ay hamiş kalırsam o zaman seni hiç yalnız bırakmıcam cnm sen istesende istemesen de bebeğinle bir ömür mutlu olmanızı diliyorum rabbimden cnm Şeniz bizler için de ne olur dua edin bizde gelelim yanınıza :CüvCüv:senağlama

canım benim yaaa etmezmiyimm dört gözle sizi bekliyorummmmmmmmmmmmm, acele edinn bol bol çalışınnnnnn :1hug: canlarım benimm mckkkkkŞeniz

kızlar bende varım tüp tedavisi sonrası 24 nisanda pozitif sonucu aldım
kısmetse 8 mayısta boncuğumu görmeye gitçem
bi ara geldim kapatılmıştı bu topik 2009 annelerinin yazıları vardı
sağolsunlar bize destek olcaklar
şimdi size bi sorum var
3 nisanda tedaviye başlamıştım 13 nisanda transfer oldu 3. gün embriysuydu
şimdi benim doğum tarihim ne zamn oluyo bilen varsa bilgilendirsin beni
zira yanlış sayfada olmıyım
benim ilk denemdi şükür bebişim üzmedi geldi
bu yüzden pek bilgim yok

canım merhaba ben 2009 ocak annesiyim
geçen yıl bende 25 nisanda öğrenmiştim bende ilk kez 9 mayısta görmüştüm bebişimi ayy ne güzel bir duyguydu Allahım herkese nasip etsin
bende aşılama yaptırmıştım 7 nisanda aşılama olmuştu senden 6 gün önce yani ben 2 ocakta doğum yaptım sende sanırım 7-8 ocak gibi yaparsın ama esas doğum tarihini belirleyen transfer tarihin değilde son adet tarihin , mesela benim SAT 27 marttı bebiş 1 ocak doğumlu gözüküyordu ama geç geldi :))
hayırlısı olsun yazını görünce benimle çok benzer buldum ondan cevap yazmak istedim belki biraz fikir olur diye

canım çok saol ama ben tüp tedvsine başlarken regl olmadım östörojen hormonum yükselmişti
mart ayındada 2 kez regli olmuştum ondan dolayı hesaplayamıyom canım

2010 ocak anneleri hoşgeldiniz tekrardan.

ecrin çok sevindim:)Allah sağlıkla kavuştursun...

jullietim burdanda tebrik edeyim canım ya çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin tatlım benim inşallah hepiniz sağlıcakla meleklerinizi kucağınıza alırsınız
kızlar ya yönetimin bişey diyceğini zannetmiyorum bence deam edin konuya sizi gördükçe bizde acaip sevindirik oluyoruzkaydirigubbakcemile3

ya ben açmıştım kapattılar topigimi sonrada ndk arkadaşımız açmış umarım bunu kapatmazlar...yoksa biz nerede paylaşımda buluncaz yaw:)))bi kadınlar kulubune çokmu geliyozs zati duygusalız aglıyoz:)))

Hoşgeldiniz 2010 ocak anneleri topiğine kızlar. Allahım hepinize bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Benim satım 27 marttı.1 ocak görünüyordu, 9 ocakta geldi oğluşum.İnşallah sizlerde bu duyguyu tadarsınız.

oo kızlar çoğalıyorsunuz hadi bakalım bir liste yapın bari kaç kişi oldunuz, benim gördüğüm
ndk
juliet
ecrin
hadi hayırlı olsun

beni nereye attınız bende 2010 ocak ayı annesiyim
ve sayı artacak durun siz daha

selam arkadaşlar 23 nisanda adet olmam gerekirken olmadım suan 5 haftalık hamileyim allah izin verirse 1 ocak bebişimin doğum tarihi

yaşasın herkes geliyor.
bende 5+3 oldum bugun dun ögrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…